Remnant: From the Ashes PC, PlayStation, Xbox

A The Rootnak nevezett extradimenzionális lények szállták meg a Földet. Két másik társaddal kell megfékezned őket.
1560195309

E3 2019: Remnant - valóra vált rémálom

Az idén meglepően mozgalmasra sikeredett PC Gaming Shown mutatkozott be a Gunfire Studios augusztusra datált posztapokaliptikus játékának, a Remnant: From the Ashesnek a legfrissebb játékmenet-ízelítője.
1554962406

Augusztusban érkezik a Remnant: From the Ashes

Tudtuk, hogy készülőben van valami a múlt heti trailer után, így nem is lepődtünk meg azon, hogy napra pontos dátumot kapott a Darksiders III készítőinek új címe. A számtalanszor újrajátszható Remnant: From the Ashes augusztusban fut be.
1554483644

Életjelek a Remnant: From the Ashes felől

Ősz óta nem hallottunk a Darksiders III alkotóinak posztapokaliptikus túlélőjátékáról, a Remnant: From the Ashesről. Most egy vadiúj trailert kaptunk a mitikus lények levadászásáról szóló külső nézetes anyagról.
1536750046

Fél óra a Remnant: From the Ashes társaságában

Még a PAX Westről származik az alábbi gameplay felvétel, amely a Darksiders III készítőinek új játékát, a Remnant: From the Ashest mutatja be. A négyfős kooperatív shooterben idegen lények ellen harcolhatunk.
1534859459

GC 2018: Mozog a Remnant: From the Ashes is

A Darksiders III alkotóinak második projektje is bemutatkozott mozgásban, a külső nézetes túlélőjátékban akár négy játékos dolgozhat együtt az életben maradásért, miközben a dinamikusan változó világ újabb és újabb akadályokat gördít eléjük.
1531468839

Remnant: From the Ashes - a Darksiders 3 alkotóitól

A Darksiders 3 mellett egy másik játékon, a Remnant: From the Ashes című külső nézetes túlélőshooteren is dolgozik a Gunfire Games. A posztapokaliptikus jövőben a Földön a The Rootnak nevezett rejtélyes lények uralkodnak.