Darkest Dungeon II PC

Készül a nagy sikerű Darkest Dungeon második része.
1675705192

Demót és dátumot kapott a Darkest Dungeon II

Minden idők egyik legkegyetlenebb körökre osztott roguelike játéka májusban kap folytatást, a próbaverzióval azonban már most is tehetünk néhány kört.
1654099500

Jövőre jelenik meg a Darkest Dungeon II

A Red Hook Studios lovecrafti dungeon crawlerjének folytatása jelenleg a korai hozzáférésben tölti a napjait, de a fejlesztők már látják, mikor lesz kész. És addig is megosztották velünk, milyen tartalmakra számíthatunk.
1638484740

Darkest Dungeon II próbakör

Az egykor szebb napokat látott családi birtok fájdalommal és sötétséggel teli romjait magunk mögött hagyjuk, hogy még időben legyőzzük az egyre csak terjedő őrületet. A Darkest Dungeon folytatása alaposan felforgat mindent, amit eddig ismertünk.
1635142380

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák az október végét a kiadók és fejlesztők, egy sor izgalmas fejlesztés landol a boltokban a következő napokban! Szokásunkhoz híven most is összeszedtük a heti premierek listáját.
1634968800

Végre láthatjuk a Darkest Dungeon II játékmenetét is

Néhány nap van már csak addig, hogy ismét betehessük lábunkat a Darkest Dungeon baljós világába. A folytatás több téren is újít a 2016-os epizódhoz képest, és ezekből láthatunk némi ízelítőt az új előzetesben.
1631628000

Októberben lép early accessbe a Darkest Dungeon II

A Red Hook Studios évek óta szorgalmasan dolgozik a Darkest Dungeon folytatásán, és kicsivel több mint egy hónap múlva végre beleleshetünk, milyen kalandok várnak az új dungeon crawlerben.
1603616400

Hatalmas siker a Darkest Dungeon-társasjáték

A hét közepén rajtolt el a Darkest Dungeon: The Board Game Kickstarter-kampánya, ami elképesztő sikernek örvend, hiszen alig egy nap leforgása alatt több mint egymillió dollárral lépte túl az eredetileg megjelölt összeget.
1603350000

Jövőre korai hozzáférésbe lép a Darkest Dungeon II

2021-ben végre kipróbálhatjuk a Darkest Dungeon tavaly bejelentett folytatását, öt évvel az első játék megjelenése után. A lovecrafti rémek és a gótikus világ ezúttal is kíméletlen lesz, bár az még továbbra is titok többnyire, hogy pontosan mi vár ránk.
1550660400

Bejelentették a Darkest Dungeon második részét

A Darkest Dungeon rajongói nem panaszkodhatnak, hiszen a népszerű indie fejlesztés még tavaly is kapott kiegészítést, a fejlesztők azonban már nagyban dolgoznak a második részen is. Íme, az első teaser!