F1 2010: Tölthető a magyar nyelvű kézikönyv

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 22.
  • Hír
Link másolása
A hazánkba érkező F1 2010 példányokhoz sajnos csak angol nyelvű kézikönyvet csomagol a forgalmazó, szerencsére a játék rajongóinak maroknyi csoportja lefordította nekünk azt ékes anyanyelvünkre, hogy a bonyolultnak tűnő beállításokat és tippeket ki tudjuk silabizálni. Mindezért persze egy lukas garast sem kérnek.

Az F1 Game Hungary lelkes csapata elhozta nekünk a friss, ropogós F1 2010 profi, magyar nyelvű kézikönyvét, így már felesleges azon bosszankodnunk, hogy a játék hazai forgalmazója csak angol nyelvű útmutatót mellékelt a dobozban. Hogy a 30 oldalas, apróbetűs kézikönyv szakmailag kifogástalan formában kerüljön terítékre, bizonyosan nem kevés szabadidőt vett el a fordítóktól, de megérte. Fogyasszátok szeretettel! Hatalmas köszönet Sityinek!

A Codemasters egyébként fennállásának legnagyobb költségvetésű csinnadrattájával nyomja meg az F1 2010 startját. Szinte biztosak a sikerben, ezért a kiskereskedőknek világszerte 2 millió példány szórtak szét, hogy tuti ne legyen olyan csalódott arc, aki elől elkapkodták a játékot. Az F1 2010 értékelései többnyire pozitív kicsengésűek, elmondásuk szerint ez az eddigi legszebb és legátfogóbb Forma 1-es játék konzolokon. A GK kimerítő ismertetőjére csupán még pár napot kell várniuk az olvasóknak!

41.
41.
dominik77
Hi! Vaalki megtudná mondani hogyan lehet karrier modban gumistratégiát változtatni? A verseny előtt betudom állítani hogy melyik körben milyen gumit szeretnék amikor kiállok, de ha verseny közben változnak a körülmények nem tudom átállítani sehogyan sem hogy ne az előre megadott gumikeveréket kapjam. Nem lelek olyan menüpontot ahol ezt tudnám állítgatni.

Köszi a válaszokat előre is!
40.
40.
levike77
39.
39.
viktor24
38.
38.
DarK_KnighT
#36: Azér Monacoban én is rendesen megszenvedtem... Kanadában viszont simán vertem mindenkit még kemény keverékkel is...
37.
37.
loger99
#34: szocske01 akkor szerintem te sem értesz nagyon az autókhoz/autós játékokhoz mert simán meg lehet csinálni easyn és mediumon is! Ki kell használni a játék adta lehetőségeket! pl.: beállítani a gumikat, a motort, és vannak a pályán nyilak amiket követve a játék izgalmas mert anélkül tudsz menni a pályán hogy összetörnéd magad, ezért előzni is tudsz, de persze nem vakon mindenhova benyomulni, hanem taktikusan jókor jó helyen. Plusz egy pálya gyakorlására kapsz 1 órát! Bőven elég ahhoz hogy utána végigmenny zökkenőmentesen a pályán jó köridővel és még első is lehetsz. Szerintem próbáld meg még egyszer és nézd meg azokat amiket mondtam.
36.
36.
lisany
Kedves szocske01.Nekem sikerült első lennem mediumon!Sztem marha jó a játék!
35.
35.
lisany
Kedves szocske01.Nekem sikerült első lennem mediumon!Sztem marha jó a játék!
34.
34.
szocske01
Ki tud ezzel játszani, akár csak Easy-n ? Hát ez azt csinál amit akar. Ill. Amit az a k...ög program író bele írt. Tényleg van itt valaki aki azt hiszi, hogy Ő irányítja a játékot ? Hát az anyukájába húznám a lecsós fazekat annak aki ezt csinálta ! ! ! Semmi közöm ahhoz, hogy hanyadik vagyok, vagy hogy hanyadik helyről indulok a rajtnál. Amit az a xarházi bele írt az történik. Meg majmolták az embereket ! ! ! Meg nézném, hogy Ő hogyan vezet, akár itt akár az életbe. Sztem fingja nincs 1 autóról :lol: Csak arra volt jó ez a játék nevű xar, hogy jól elhúzzam magam. Ennyi "szemétséget" még játék programba beleírva nem láttam. Megnézném ki az aki mondjuk a Monacoi pályán az első 3 helyre be tud férni :lol:
33.
33.
lisany
Millió köszönet a magyar nyelvű fordításért! THX THX THX!!
32.
32.
Top Secret
#8: Lehet hogy elis repül.:D.Amúgy örülök hogy lesz Magyar kézikönyv.
31.
31.
wigyory
Én tegnap jutottam hozzá, háááttt király a game!
30.
30.
jakesz101
#18: de a difficulty settings hol van? ha elkezdek egy sima futamot carrieren kívül ott sincs, se a my f1ben na? én nem találom sehol
29.
29.
jakesz101
hol kell beállítani a törést? az első szárny letörik de tovább semmi! pls írjatok megoldást! előre is köszi annak aki ír
28.
28.
gerappa
Én meg megszoptam a játékkal. A franc kivan a windows live anyjával. Szopom a kukit, mert otthon még nincs netem, Új a lakás és még nincs bekötve. Anélkül viszont hogy bejelentkeznék nem tudok menteni. De hogy ez mekkora utolsó mocsok taplóság.
25.
25.
adamessj
23.
23.
SityiSXT
-Ádám-: Nincs benne Safety Car, idő hiányában kihagyták

A töréssel kapcsolatban pedig: azért gondoljatok bele, egy F1 autónak muszáj egyben maradnia a valóságban, hogy a pilóta életét megvédje, így egy igazi versenygépen se sokminden törik. Ha így nézzük, egész valósághű, noha a készítők is elismerték, lehetne jobb is.
22.
22.
takric
Grand Prix módban, hogy tudom szezon közben megváltoztatni az ellenfelek nehézségi szintjét?Az elején tudom lehetett választani de nem nem találom.Lehetséges, hogy szezon közben nem lehet változtatni?
19.
19.
hakydakillah
10. hát nálam ha 300al a falba megyek, akkor szarrá törik a kocsi... Talán te nem is ezzel játszol, hanem az Rfactorral :-) Nézd meg a törés modellt a Gran Turismo-ban, vagy a Forza-ban... Ott aztán belemehetsz a falba 800al is, nem törik szét a kocsi, mégis maximális pontszámokat kapnak ezek a játékok. Nem Burnout-on kell felnőni...

Hosszú évek óta ez a regjobb F1es játék, amit a magas pontszámok is mutatnak. Codemasters = állat jó játékokkal. Az emberek szét fogják kapkodni, és persze lesznek páran, akiknek soha semmi se lesz jó.

18.
18.
nasario
#14: Difficulty Settings-----Car Damage Simulation-----FULL .Ennyi :)
17.
17.
nasario
#15: Talán szétkellene nézni a játék menüjében. Féjsz Pelm :P
15.
15.
adamessj
#14: azt nem lehet. Expert fokozaton ha mész akkor törik legjobban
9.
9.
Dahaka18
Hol a tököööömbe lehet beállítani a törést?? Mer kicsit fura 300 al frontálisan betonfalnak nekimegyek aztán enmtörik semmisem, meg versenyen sem..így nemér semmitse..aki tudja lécci ossza meg velem ( x360 )
8.
8.
aludttej
nekem minden minimumon van csak a felbontás max, igy megy 12 fps-el xD De má viszem a másik gépre, remélem az 5750 repiteni fogja xD
7.
7.
pjoco
Hehe most telepítettem fel a játékot és low grafikán megy csak! Gépemet azt hittem kidobom! :D Na mind1 akkor is játszhatok vele!
6.
6.
SityiSXT
Köszi szépen mindenkinek, aki elolvassa, de ez nem csak az én érdemem, hanem K.Gyurié is, aki az F1GH szíve-lelke.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...