Dragon Age II fejlesztői videonapló érkezett

  • Írta: seci92
  • 2010. november 29.
  • Videó
Link másolása
Szinte hihetetlen, hogy pontosan egy éve annak, hogy megjelent a Dragon Age, a folytatás máris itt van a nyakunkon. A BioWare-hívők valószínűleg ennek nincsenek ellenére, s már epekedve várják a márciusban érkező második részt - lássuk, miként vélekednek a fejlesztők a játékról!

A következő videóban Robyn Théberge mesél arról, hogy mire is kell számítanunk jövő év elején megjelenő játékukban. Mint ismert, teljesen átdolgozzák a harcrendszert, így már szinte hack & slasht kapunk - sokak bánatára, de remélhetőleg még többek örömére. A "Think like a general, fight like a Spartan" mondat mindenesetre elég beszédes! Megjelenés 2011 március 11-én, Xbox 360, PS3 és PC platformokon.

12.
12.
Redeye
Sztem az 1 harcrendszere is élvezhető volt, nekem naon bejött ez a játék...
10.
10.
drat576
nekem tetszik ez az új irány vagy megközelítés, az 1 szinte tökéletes volt de egy élvezetes harcrendszer sokat dobott volna rajta, lehet hogy most megkapjuk, persze a taktikázás maradhat
8.
8.
robi009
bocs ha hülyeséget irok de ha jólértem akkor most kicserélik a harcendszert pl olyanra mint a GOW vagy AC? ha nem akkor nemkell leoltani csak elmagyarázhatná valaki :P
7.
7.
Raziel88
Én most újra elővettem és kijátszom még egyszer az 1-et. Legalább kárpótol a hosszú várakozási idő miatt. XD
6.
6.
Mortis
Az lesz, mint a Mass Effect 2-nél volt...Akciósítják. Sajnos.
5.
5.
Scarecrow
Én az 1, részbe egyből beleszerettem, főképp a története fogott meg,de maga az egész játék nagyon tetszett.Meglepő volt számomra hogy ennyi mindent meg akarnak változtatni rajta,remélem ez nem megy majd a játék rovására.De azért én egy nagyon jó játékot várok,hiszen mégis csak a Bioware-ről beszélünk:)
4.
4.
Josiix
Én most játszom az első részel az nagyon tecetős, várom a második is.
3.
3.
Antihero
Én erre az új harcrendszerre leszek kíváncsi, amúgy maga a játék csak a bioware logó miatt érdekel, az első részt hamar félreraktam. Ha realisztikusabbra meg tudnák csinálni a harcokat, az nem lenne rossz.
2.
2.
seci92
Köszi hogy kitettétek!
1.
1.
drat576
ezt a játékot várom most a legjobban a Mass Effect 3 után, sok a susmus de szerintem nem lesz csalaódás, sőt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...