Hivatalos: tényleg készül az Inception játék

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Christopher Nolan, az Eredet rendezője hivatalosan is megerősítette, hogy ő dolgozik az Leonardo DiCaprio főszereplésével készült film játékadaptációján. Nolanről már korábban is kiderült, hogy nagy reményeket lát egy videojátékos kivetülésben, de csak most konkretizálódott a helyzet.

A pletyka megerősítést nyert, egyenesen a rendező szájából: készül az Inception játék. Nolan sokat képzelgett arról, hogy az Eredet világa sok más történetnek adhat táptalajt, ahol a film csak a kezdet volt.

"Jelenleg egyetlen irányba mozdulhat el a történet: egy videojátékot fejlesztünk ebben az univerzumban." Mondván: "Ez egy hosszabb távú elképzelés", ahol a csapatuk együttműködik.

Egyelőre azt nem részletezte Nolan úr, hogy melyik stúdióra bízta az Inception játék munkálatait, ahogyan azt sem, hogy mely platformokra készül el. Sőt a film folytatásáról sem nyilatkozott konkrétan az Inside filmmagazinnak, szépen körül írta a nagy semmit. Nolan filmjeinek játékadaptációi felemás sikerrel vonultak a történelembe: a Batman Begins kissé korlátolt, ámde élvezetes akciójáték volt az előző generációban, a The Dark Knight adaptációt pedig a megjelenés előtt lelőtték minőségi hibákra hivatkozva.

Reméljük, az Inception Videogame már szerencsés csillagzat alatt fogant meg.

8.
8.
zsilvolgyi
#1: te a gondolataimba olvasol :D
7.
7.
Vopesz
Remélem kihagyják belőle a szánalmas cod-os havas pályát. Egyébként meg ki lehetne hozni belőle egy jó kis játékot, csak gyanús, hogy valami gagyi lövöldés cucc lesz a vége dikáprió szkinnel.
6.
6.
Rapid
#5: 14. évad 10. rész - Insheeption (Eredetbirkák)
5.
5.
Sousuke1989
#4: Melyik South Park részben volt Inception utalás? :S
4.
4.
Folti90
Egy south park féle feldolgozással szívesen játszanék:)
2.
2.
SamS
attól hogy van egy film meg egy játék az még nem von le semmit a film elért eredményeiból :) a játék meg várós.
1.
1.
tjames
jajjjmár....a film sem volt akkora nagy durranás, mint ahogy páran elájultak tőle...de hogy játéklegyen belőle.... eltosszák azt a kis renomét is, amit összekapartak vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...