Mozgásban az Afterfall: Insanity

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 2.
  • Videó
Link másolása
A The Witcher 2 mellett az Afterfall: Insanity lehet az a lengyel játék, amely elsöprő sikereket arathat - persze csak, ha a csillagok is kedvezően állnak. Egykor a sűrűn lakott városok romjai alatt a nukleáris holokauszt túlélői vívják mindennapos harcukat a vérszomjas mutánsokkal és a kíméletlen zsoldosokkal.

Az emberiség - ismét - a túlélésért küzd. Miután a föld felett 2012 óta már nem kellemes a légkör, így a megmaradt túlélők földalatti bunkerekbe és alagutakba szorultak, ahol elkorcsosult létformákkal és persze a haszonleső félkatonai szervezetekkel veszik fel a harcot. Az Afterfall: Insanity egy küső nézetes, hamisítatlan horrorjátéknak ígérkezik - pont egy éve jelentették be PC-re és konzolokra, a fejlesztés előrehaladott mivoltát prezentálja egy friss videó is.

Főhősünk egy orvos-pszichológus, aki kiszámíthatatlan és tébolyult fordulatokkal teli történetben áll helyt, a hangulatról egyéb narratív trükkök gondoskodnak majd. Az Afterfall: Insanity olyan felmenőkből merített ötletet, mint a Fallout 3, de leginkább a Dead Space. Ami nem feltétlen baj, ha az ismerős momentumokat elfelejteti velünk a hangulat és az Unreal Engine 3 látványvilága. Megjelenés még ezév folyamán.

20.
20.
istipisti2
Azt a ku..a, milyen rettentő gagyi a youtube-os video,eddig nagyon rossznak tűnik.
19.
19.
The Lone Drow
http://www.youtube.com/watch?v=5zkzTvBBF6E
12 perc gameplay
18.
18.
The Lone Drow
Én várom, eddig nekem bejön
17.
17.
exonic
Engem nemnagyon győztek meg és azt se értem hogy miért kell 23 másodpercen keresztül a játék címét kiírni
16.
16.
wigyory
Kicsit érdekes ez a game, van benne resident evil egy kis dead space is.Az efféle játék nekem is bejön, legyen benne egy kis borzongás, bevillanó sziv dobbanást előidéző részlet.Ha ezt mind értelmesen összehozzák, igazán ütős játékot fabrikálhatnak belőle.Legyen benne azért pár valamire való fegyver is, lőszer utánpótlásról nem is beszélve.Valósághoz illő sérülések az ellenfeleken, ne keljen kitárazni rájuk.Na én ilyesmit várnék.
15.
15.
DzsungelCsirke
#11: Nem a Dead Space-l van gondom, hanem azzal hogy az egy EA játék volt hatalmas tőkével, míg ez egy viszonylag ismeretlen fejlesztő próbálkozása, ahol valószínűleg szó sincs motion capture-ről, sem százezrer dolláros tőkéről (és akkor még keveset mondtam).
14.
14.
Inmediasress
Hát őszintén ez nekem kapásból egy Dead Space klónnak nézett ki.
Nagyon erősen Dead Space még a karakter mozgása meg beállása sőt ahogy fegyvert tartotta még az is.
13.
13.
waynerooney108
Én mindig is szerettem az ilyen fosatós reszketős félős gameket... Nekem belyön...
12.
12.
dean winchester
mellesleg tudjátok mi volt még roppant félelmetes, hangulatos ilyen kategóriába ? a sufferining :) a hangulat és a játék tökéletes volt
11.
11.
dean winchester
#9: szerintem a dead space ilyen stílusba a legjobb. persze ott van a resident evil, vagy a silent hill ... de a dead space valami újat hozott. nem hiszem, hogy annyira kiszámítható lett volna :) én minden percét élveztem. ami nagyon borzalmas a videón, hogy semmi sem életszerű, úgy értem hogy mennek ezek az emberek ? milyen borzalmasan veszi fel a fegyvert ? semmi motion capture :(
10.
10.
falselight
jobban működne ez első személyben, úgy legalább nem érződne rajta annyira a dead space hatása. és még félelmetesebb is lenne. jelenleg nem tűnik túl különlegesnek.
9.
9.
DzsungelCsirke
#7: Nem egy horror játéknak kikiáltott TPS-darálás kiszámítható ijesztgetésekkel? Szerintem is dolgozzanak még rajta, de inkább azért hogy jobb legyen, ne pedig azért hogy a Dead Space-re hasonlítson...
8.
8.
mdr88
hát... a most látható videó alapján nem tűnik annyira félelmetesnek... nem is baj nem szeretnék egy játéktól idegroncs lenni :D
7.
7.
dean winchester
nem egy dead space kaliberm dolgozzanak még rajta :)
6.
6.
Mortis
Nekem egyből a Fallout 3 ugrott be. Talán a folyosók miatt. Nagyon hasonlóak.

Egyébként ha széles spektrumúak lesznek a dolgok, szóval több mindent lehet majd csinálni(pl. minijátékok), akkor ez a program egy nagy húzás lehet. :)
5.
5.
shatterhand
#3: "konzolokra" is be lett jelentve
igaz a witcher2 is (az meg hol tervbe van véve, hol nincs)
4.
4.
Stack
A szörnyek nekem is egy kicsit furák voltak. Szép izmos és szimetrikus... Hát nem is tudom, egy sugárzás miatt létrejött mutánst én nem így képzeltem el.
De a zene jó és a látvány sem rossz.
3.
3.
ResidentGabor
A video a Dead Space,Alone in the Dark és Resident Evil egyvelegére emlékeztet.
Nem rosz, sőt, remélem PS3-ra is jön majd...
2.
2.
shatterhand
ej de jól néz ki
Bár én a szörnyeket nem komálom. Minnél emberib az ellenfél annál jobban bele tudom élni magam és így jobban tudok parázni. Itt, ha csak nem csap le hirtelen, nem hiszem,hogy megijedek tőlük (ami fontos kéne,hogy legyen). Vagy esetleg kevés lesz az élet, a skuló, na akkor lehet növelni a parát még.
Meglátjuk. Kezdésnek nem rossz azért.
1.
1.
szogyenyi
Nekem ez kissé monotonnak tűnik. De ne legyen igazam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...