Alien-játékon dolgozik a Creative Assembly

  • Írta: InGen
  • 2011. május 12.
  • Pletyka
Link másolása
Az már komoly dolog, amikor a brit parlament egyik miniszterének twitteres üzenetéből tudjuk meg, hogy milyen játékon dolgozik éppen a Total War-sorozatról híressé vált stratégia-legenda, a Creative Assembly. Nos, úgy tűnik, hogy a válasz egészen meglepő: egy Alien-játékon.

Ed Vaizey, a brit kulturális, kommunikációs és kreatív miniszter éppen a Creative Assembly stúdiójában járt körülnézni, majd miután végzett, gyorsban a következő üzenetet tolta ki Twitterre az iPhone-járól: "Remek látogatást tettem a Creative Assemblynél, az Egyesült Királyság egyik legjobb fejlesztőcsapatánál, akik éppen egy Alien-játékhoz keresnek munkaerőt."


Azt hiszem, hasonló módon még nem lepleződött le játék a történelem során. Mindenesetre amíg hivatalossá nem válik a dolog, lehet találgatni, hogy mi készül a Creative Assembly falai között, bár a stúdió múltját tekintve elég nagy valószínűséggel tudunk tippelni az anyag leendő címére - Total War: Aliens.

13.
13.
wigyory
Egy komoly-ha lehet ilyet 'kérni' - FPS-t már értékelnék én is.
12.
12.
Józsi_Doe
Ez valami konzolos akciójáték lesz.
11.
11.
caleb007
PS2-re és Xboxra egyszer volt már Aliens vs Predator stratégia, Extincion alcímmel. Állítólag nem is volt túl rossz.
Az Aliens akció-RPG-t ha jól tudom lefújták még 2009-ben és nem is kívánják tovább erőltetni.
Az FPS/TPS-en kívül nem nagyon tudok egy valamire való Aliens játékot elképzelni a túl kevés ellenféltípus miatt.
Az a baj, hogy nem nagyon mernek az univerzumhoz hozzányúlni, pedig el lehetne játszadozni a gondolattal, hogy mondjuk hogy milyen lenne egy olyan xenomorph amelyik pl. macskából vagy bármi féle más (esetleg eddig ismeretlen) lényből kelne ki.
10.
10.
hedzsooo
" Total War: Aliens" LOL ! XD
9.
9.
InGen
Csak poén volt, hogy stratégiát fejlesztenek, én sem tartom valószínűnek :))
8.
8.
Mortician
#5: Creative Assembly nem csak stratégiai játékokat csinál. Ők készítették a Spartan: Total Warrior-t meg a Viking: Battle For Asgard-ot is.
7.
7.
Mortis
Furcsa, furcsa...Tényleg megdöbbentő, de ez a brand nem elég tág egy RTS játékhoz. Itt valami FPS-RPG fúzió lesz a befutó, amilyenre anno a Colonial Marines-t is tervezték.
6.
6.
adriano28
alien a földön nem élien
5.
5.
Optimus Prime
Hacsak Alien cím, akkor két faj lesz: Alien és Marine. Bár nem ismerem a Tw-t, így a régi RTS félépítésben gondolkodva milyen lesz majd az egység, tech tree lista?
Az Alien Queen a Hive-val lesz a command center shelter helyett viszont majd emberi host kell, ha növelni akarjuk a létszámot.
4.
4.
K2 The Highest
Alien: Colonial Marines
Igen:) Jól emlékszel:)
1.
1.
simbo
Erre kiváncsi leszek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...