E3 2011: A Wii 2 nyitócíme lehet a Darksiders II

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 7.
  • Pletyka
Link másolása
Érdemes lesz kagylózni a következő másfél-két órában, a Nintendo bemutatja a Wii utódját, és várhatóan az első játékok is tiszteletüket teszi a sajtókonferencián. Az új gép már jóval erősebbnek ígérkezik, ezért nem véletlen, hogy olyan címek is bemutatkozhatnak rajta, mint a Darksiders II.

Gyors pletyka a húsz perc múlva kezdődő Nintendo konferencia előtt: a THQ-hoz közel álló források szerint a PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra bejelentett Darksiders II a Nintendo Wii utódján is tiszteletét teszi majd. Egyelőre természetesen az érintett kiadók nem voltak hajlandók reagálni a az információkra, de hamarosan úgyis kiderül, mi ebből az igazság.

A Darksiders folytatását lassan egy éve fejlesztik, az új rész története párhuzamosan az előző játékéval játszódik, a főhőse pedig nem War, hanem Death, az apokalipszis egy másik lovasa lesz. Az ígéretek szerint a játék sokkal nagyobb világot kapott, megjelenése pedig valamikor 2012-ben várható - tényleg elképzelhető, hogy a Wii 2 egyik nyitócímével van dolgunk?

1.
1.
Mortis
Mondjuk opcionális lenne. Csapkodás, csapkodás, és még több csapkodás. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...