Supergay iOS-játék - az első meleg szuperhőssel

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Belefáradtál már abba az általánosan elfogadott dilemmába, hogy a videojátékok markáns főhősei egytől-egyik heteroszexuálisak? Ha iPhone-od és/vagy iPaded van akkor érdemes egy pillantást vetned a Supergay című játékra, akinek főhőse a saját neméhez vonzódik. Megmenekült az emberiség!

Kicsit sarkítanak ugyan a Supergay fejlesztői, akik váltig állítják, hogy az első homoszexuális szuperhős az ő elméjük (és beállítottságuk) szülötte, az igazi megtiszteltetés és elsőség a Marvelt illeti, akik már 1992-ben bepróbálkoztak egy meleg hőssel, aki Northstar névre hallgat. Zárójel bezárva.

Miért is érdekes számunkra a Supergay? Talán a botrányszaga miatt, pedig csak magunkba kell nézünk és fittyet kéne hányni az ilyen fricskákra, mert attól eltekintve, hogy hősünk a saját neméhez vonzódik, maga a játék még lehet jó iPhone-on. S ezen a platformon tényleg övé az elsőség - járjon ez bármilyen előnnyel. A történet szerint Dr. Tom Palmer azon szorgoskodik, hogy komplex technológiával klónozza saját, szivárványszínű szexualitását és elfogadottá tegye az egyneműek házasodását, hasonlóan a heterókhoz.

Ki tudja, talán még siker is lehet belőle. A játékmenet mindenesetre magában foglalja a harc, a lopakodás, a verseny, a tánc és a ritmusjátékok elemeit.

99.
99.
Cuppak
#94 :DD:D ... én is jót mulatok rajtuk :).
#79 Egyetértek.
#97 Egyetértek
94.
94.
Extol
Kiváló téma ez ahhoz hogy a sok primitív nép hajbakapjon, de nem baj! Én jót mulatok a kommenteken :D
91.
91.
Wyharka
Szerintem ezt még a megjelenése előtt befogják tiltani minden normálisok lakta országban.A buziknak már a létezése is felháborító,aki pedig nem ért velem egyet az egy rohadt buzeráns köcsög állat ivadék,és még szépen fejeztem is ki magam.
90.
90.
kebi90
Szuperbuziii óh jeah! Neki mi lesz a különleges fegyvere? Szappant fog ejtegetni a rosszfiúk előtt? Szánalom :D
88.
88.
SLi
#87: Most nem azért de ki dönti el hogy kinek szabad létezni és kinek nem? Te döntöd el? Mi alapján? Mindegy, majd kinövöd...
87.
87.
vincze1211
#84: Tisztába vagyok vele, miről szól a játék. Értem én, hogy a játék akarja elfogadtatni a buznyákokat. És úgy látom, te se igazán tudtad értelmezni amit írtam.Nem kifejezetten a te írásodra volt ez válasz. Csak kinyilvánítottam nemtetszésemet ezzel kapcsolatban. Nekem ez nem tartozik az elfogadható határokon belüli dolognak. Kezd idegesíteni, hogy mostmár minden egyes faji vagy mindenféle olyan csoport, akinek nem kéne létezni(lásd buzik) akkora figyelmet kapnak, ami indokolatlan. Lassan odaérünk, hogy ciki lesz ha egy csávót csajjal látnak az utcán.Aminek pedig nem kéne így lennie.Elnézést az előző hozzászólásom stílusa miatt, de ez már tűrhetetlen, hogy mindenhol felüti a fejét az ilyen dolog.
84.
84.
gamerplayer
#82: szövegértés egyes.. nem azt mondtam, h mi fogadjuk el őket, hanem, h a játék erről szól, olvasd el mellé a cikket
83.
83.
huszti
na fasza, nem elég, hogy buzi, miután megment egy csókát még szexuális zaklatást is elvégez rajta! Így lett teljes az életem! :O
82.
82.
vincze1211
#80: mi ez, hogy elfogadni a buzikat?? Hát nagyon nem fogadom el.Számomra az ember az a nőt szereti és fordítva.Ki a rákom vágyik arra, hogy megtömködjék hátulról.Nem.Nem kell őket elfogadni.Halna ki mind.És tudom, hogy ezze megsértem a homokosokat, de szarok bele.Ha egyet is meglátok, meg fogom rugdosni az utcán, az tuti.
81.
81.
Gyaníthatóan a játék borzasztó rossz lesz, de hát valamivel el kell adni, így majd felfigyelnek rá és mindenki felszáll a "hype-vonatra"... Ennyi...

Másfelől inkább élnék egy olyan nőuralmi világban, ahol minden csak így néz ki :)))
80.
80.
gamerplayer
az egy dolog, h buzi a főhős, az egy másik dolog, h ez a szuperrgajj a buzik elfogadásáért töri magát, de hogy a rossz oldalt a nők képviselik, az elég durva.. ezzel ember nem fog játszani, csak a ratyik.....
79.
79.
vincze1211
Buzi szuperhős.Hát ha választani lehet, inkább haljak meg, minthogy megmentsen egy homokos és seggbe dugjon.Mi ez a faszság má megen? Batman, Superman még normális szuperhősök.De egy homokláda.Hát sztem inkább vesszen el a világ, minthogy egy ilyenre legyünk utalva.Remélem filmet nem akarnak belőle csinálni(mer mostanába nagy divat a szuperhős film készítés)
78.
78.
Joc1
#75: Én is nagyon rég olvastam rendes trollkodást :D Azt hiszem a szerkesztőség jó munkát végez... :D

on: Vegyétek már észre, hogy ez a játék polgárpukkasztás. Ha nem tetszik ne vedd meg a gyereknek, nem fog érte sírni elhiheted :D
75.
75.
Netsu
Ne moderáljatok már ilyen gyorsan, hát sose tudom elolvasni a sok trollkodást! :D
71.
71.
adriano28
69.
69.
Teuton
Ez már nekik való játék!
68.
68.
savior10
De baszom ez csak egy játék ráadásul nem is olyan nagy szám.Most csak a tartalma miatt kivetíteni a társadalomra gyakorolt lehetséges hatását tök fölösleges.Kit érdekel,hogy a főhősnek nem az a hobbija mint nekem.Várhatók voltak a homofób kommentek de ez már tök szánalmas hogy sok HETERO ember vitatkozik a melegeken.
Az meg,hogy egyesek a saját gyereküket is kitagadnák azért mert homoszekszuális na az kicsapta nálam a biztosítékot. Majd ha lesz gyerekem és netalántán meleg lesz( mondjuk remélem nem) attól még szeretni fogom és jó embert nevelek belőle.
67.
67.
BloodyDeath
Most olvastam végig az öszes kommentet meg megnéztem az elözetest is. Azt kell mondjam belehánytam a számba. De ugy mindentől az elvakult emberektől ettől a fos gammától.
Egy jogos ilyesmit tiltani kéne, hogy hírekben szerepeljenek.
A másik a tizen éves megnéz egy Terminatort oszt másnap lerobotoz mindenkit, avagy egy SAW-t oszt elrabolja az osztály társait oszt kinozza. Szal sorolhatnám nap estig, hogy mi minden más meröben befolyásolja az ifjonti elmét. De kb. viszont egyet is értek avval aki avval érvelt, hogy ilyesmivel belehet folyásolni az elméket lásd pl. Dragon Ball gyerekek ugrándoztak ki a panelból me' varázsfelhő.
De amelyik normális azt nem lehet befolyásolni, csak olyan gyereket akik már alapból valamilyen hátrányoságban szenved, de etől nem lessz a gyerekek 99,9% buza. Jah meg nem ez az első aliben van far turás. Menyi sorozatban meg filben is van.
Száz szónak egy a vége nem érdel ki buza csira ki nem az, de az én seggem csak kimeneti. Aki meg rám mászik azt meg rugdosom mig mozog.
A gamma meg irtó fos lessz.
66.
66.
Mateclus
Mindenki irt 1 tíz oldalas szöveget én csak ennyit mondok: KI VOLT EZ A meleg(most szépen fejeztem ki magam) ÁLLAT akinek ez az eszébe jutott???:))
65.
65.
drakecsaj
A legdurvább ebben az egészben az, hogy ha ezt a játékot valaki tesztelni fogja ( ha egyáltalán elvállalja majd ), az lehet hogy Cash lesz, mert ő szokott iPhone teszteket kiadni :D Lehet hogy egy méltó ellenfélre akadt a Kung-Fu Panda 2 játék...

Szóval Cash: Készülj, és sok sikert majd a teszthez :)
Ó, és már most javaslom azt, hogy ha lesz belőle cikk akkor tiltsátok le a kommentelést, mert írni fogják a tagok futószalagon a sok homofób hozzászólást ;D
64.
64.
johnnydick
#58: Hidd el ez a srác nem 100-as ... több mint 1 évig steam-en dumáltam vele meg játszottam... egy sértődékeny dagadt disznó (1 év alatt ez a kép alakult ki bennem) , akit szerintem kiskorába 1 "Supergay" megcuccolt és mindenkit utál , mindent gyűlől , és mindent leszól... tipikus "vérpistike" ... szerintem
UI : pár napja törölt le steam-ről mert nem mentem vele L4D2-ni ...
63.
63.
Netsu
#62: Pedig biztos jó lehet sunázni való latexrucis szőke vadmacskákat ölni, és Mr. Borotvátsohanemlátott uraságot csókolgatni. Hmm.. Még a végén beszerzek egy ájfont.
62.
62.
K2 The Highest
#61: Na...Itt ez az első értelmes komment:D
iPhoneom van, de nem hiszem, hogy megveszem ezt a gammát:) Élem az életem enélkül is majd:D
61.
61.
Netsu
Szar ez a játék!!4!!!44nééééégy!!!
60.
60.
K2 The Highest
Jólvan, be lehet fejezni! Senkit sem érdekel, hogy ki mit gondol a szexualitásról és a melegekről, itt a játékról van szó, írjatok arról vagy ne írjatok semmit! A játékról lehet véleményt alkotni, de nem veszekedni meg ócsárolni egymást és a melegek társadalmát...Én sem rajongok értük, de ettől még nem kezdem el azt az értelmetlen fröcsögést amit Ti itt műveltek...Mostantól írjatok a játékkal kapcsolatban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...