Novemberben jön az új Gyűrűk ura játék

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Alig három hónapot kell várni, és szaladhatunk a boltokba a legújabb Gyűrűk ura játékért, a War in the Northért. Bár a Snowblind akció-szerepjátéka a könyvek és filmek cselekményétől eltérő történeti szálat dolgoz fel, monumentalitásban legalább annyira jó lesz az ígéretek szerint.

A Snowblind Studios és a Warner Bros. a minap bejelentette, hogy a The Lord of the Rings: War in the North november első napjaiban fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A menetrend a következő lesz: az amerikai játékosok már 1-jén játszhatnak az akció-szerepjátékkal, míg Ausztráliába 2-án, Európába pedig 4-én fut be az új anyag. Tudjátok, ilyen lesz a gyűjtői változat:

Mint azt már többször említettük, a War in the North ugyan időben akkor játszódik, mint a könyvek és a filmek, a játék alapvetően egy másik történetet dolgoz majd. Olykor eljutunk ismerős helyszínekre, találkozhatunk jól ismert arcokkal is, de mégiscsak az északon dúló háborúkba kóstolhatunk bele hármas csapatunkkal, illetve a füttyszóra hívható sasunkkal.

A fejlesztők egyébként nemrég arról is beszéltek, hogy mennyire inspirálták őket Peter Jackson filmjei. Nyilván itt nemcsak a látványvilágra kell gondolni, hanem a csaták méretére, monumentalitására is: Ruth Tomandi producer szerint azt akarták érzékeltetni, hogy Középfölde hatalmas, kalandokban és rejtélyekben gazdag terület, ahol akkora szabad és beltéri területeket csinálnak, amekkora jólesik. Reméljük, mi is, hogy nem fogunk csalódni.

8.
8.
Mortis
Megvarom vele a kritikakat...A Conquest utan mar semmi sem biztos.
7.
7.
adikas
#5: Mivel nem is ugyanaz a műfaj lesz.
5.
5.
Hab
Kipróbálom, de nem hiszem hogy a Skyrim mellett labdába tud majd rúgni.
4.
4.
vuliem
Szokás szerint minden várós cím egy időszakban jön... Utálok ilyenkor választani :D
3.
3.
The Lone Drow
Ez bizony gyűjtői kiadás gyanús.:D
2.
2.
Skyer
Minden novemberben jön.
Átlagom úgyérzem drasztikusan csökkenni fog :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...