Problémák a Batman: Arkham City extráival

  • Írta: InGen
  • 2011. október 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra a világ nagyobb részén már hivatalosan is elérhető a Batman: Arkham City, azonban miután a vásárlók hazarohantak a szép új játékkal, az esetek többségéban szomorúan vették tudomásul, hogy valami hiányzik. Vagy örömmel, hogy valamiből több van.

Úgy tűnik ugyanis, hogy akadnak problémák az Arkham City csomagolását illetően, pontosabban a csomagban található DLC-kódok nem stimmelnek. A játék hivatalos fórumát azonnal ellepték a kissé csalódott vásárlók, akik néhány esetben szomorúan konstatálták, hogy a Catwoman DLC-kódot rejtő papír teljesen üres, míg mások érdeklődéssel vették tudomásul, hogy több darabot is kaptak ugyanabból a kódból.


Néhányan azt vélték felfedezni, hogy ugyan kaptak több Catwoman DLC-kódot is, a Joker kulcs viszont hiányzik a dobozból, ráadásul úgy néz ki, hogy a Robin DLC-k aktiválása során is felléptek problémák, amiket azóta elvileg már orvosolt a Microsoft és a Sony.

A gyűjtői kiadás vásárlói között sem volt teljes az öröm: a PS3-as verzió esetében néhány csomagba a Batman: Gotham Knight című animációs film DVD-verziója került a Blu-ray helyett, ráadásul a gyűjtői kártyák hiányáról is többen beszámoltak már.

24.
24.
Lenny
nah erről beszéltem, egy másik posztban is. Ha már fizetsz a játékért, akkor mit fosakszanak kib@szott kódokkal??? Rakják bele a jatékba, ami bele tartozik, ne pedig azzal sz.passák a népet, hogy aki esetleg nem tudja új állapotban megvenni, az mindenképpen sz.pjon. Lassan már programozónak kell annak lennie, aki megveszi a játékot, és normálisan akar játszani vele...
22.
22.
Teuton
Tényleg nem hangzik jól a dolog, de én úgy gondolom hogy inkább az ilyen apróságokkal (hiányzó/rossz kódok) legyenek a gondok mint magával a játékkal. Új kódot kérhetsz és kapsz, csak pár szám az egész és kész, utána bele is vetheted magad a játékba!
Rage esetében viszont már több hónapos várakozásra lehet számítani: mire kijön az összes patch, a javított driverek, egyéb anyámkinja...

Na, remélem értitek mire gondolok.
21.
21.
úgy tűnik a 3rd party csomagoló banda elkurvult.. xD
19.
19.
Ha jobban belegondolok, lehet mégsem kellet volna hozzászólást írnom.
Mivel ez a félreértés lett belőle.
18.
18.
#17:
ELÍRTAM:
#14: "#13: Jézus, mit nem értesz azon, hogy a kódokkal van a baj (meg a te felfogásoddal), nem pedig a játékkal?"

Jogos !
De az én szempontjaim a játék/kód kapcsolatában kicsit mások .
Mivel, ha nincs kód, akkor a játéknak a DLC-itt nem tudom használni és így a
játéknak sem tudom használni azon részét, ami lehet karakter,helyszín vagy más extra.És ebből a szempontból, részben már a játék csomagolása is hibás.
17.
17.
#14: "#13: Jézus, mit nem értesz azon, hogy a kódokkal van a baj (meg a te felfogásoddal), nem pedig a játékkal?"

Jogos !
De az én szempontjaim a játék/kód kapcsolatában kicsit mások .
Mivel, ha nincs kód, akkor a játéknak a DLC-itt nem tudom használni és így a
játéknak sem tudom használni azon részét, ami lehet karakter,
És ebből a szempontból, részben már a játék csomagolása is hibás.
16.
16.
Split
#15: Így van, a gyártó, és kiadó felelőssége. Nem a fejlesztőé. A PC-s verziót szerintem ezután alaposabban fogják felügyelni (legalábbis a tisztesség úgy kívánná meg).
15.
15.
Kreto
#14: Ez abszolút a gyártók felelősége valamint a kiadóé... nem akarom etetni a trollokat de ez így van és kész... ha pc-s verziómmal így járok nagyon nem fogok örülni :(
14.
14.
Split
#13: Jézus, mit nem értesz azon, hogy a kódokkal van a baj (meg a te felfogásoddal), nem pedig a játékkal?
13.
13.
Batman: Arkham Fail !

Hihetetlen, hogy a cégek nem képesek berakni egy játékot, egy dobozba . :-P
12.
12.
Macccy
Amúgy meg - hogy a cikkhez is hozzászóljak, ne csak a hülyüléshez - elképzelem ahogy egy Playstation tulaj szeme sarkában összegyűlt a remegő könnycsepp és lebiggyedt a szája, miközben undorral, kétujjal kiemelte az "ősi" DVD korongot a dobozból.

beszarás :D :D
11.
11.
Macccy
#3: Ezzzaaz! Keverjétek bele még a programban maradt bugokat is meg a driver inkompatibilitást! : )
Igaz a cikkben a tokokból hiányzó kártyákról volt szó ... Baszki ...
10.
10.
Macccy
#7: Ez egy human error és nem 'vásárlói támogatás' és ne is hivatkozz rá így, mert ez baromság. Az összes panaszos jelentkezhet a supportoknál, felveszik az igényüket és mail-ben kapják is a megfelelő kódokat (én is így voltam az L.A Noire -nál) ráadásul (Vásárlói Támogatás !) előfordul, hogy egy ilyen malőr után ajándékot is adnak. Szóval erről ennyit.
8.
8.
dante92
Gratulálok! Ennyit a kódokról...
7.
7.
Darox
#4: Nem tett boldoggá, igazából már kínban kezdtem mosolyogni. A mai vásárló támogatás az szánalmas. Rinyálnak hogy nem veszik a terméket? Elöbb adjanak normális terméket!
5.
5.
Griffin
Epic Fail... de attól még várom PC-s verziót!!! :D
4.
4.
Necreon
#1: Irigyellek és szánlak egyszerre, hogy neked ez elég a boldogsághoz.

Remélem mire kijön a köv. hónapban a PC-s verzió, ilyesmivel nem lesz probléma.
3.
3.
pjoco
Dead Island béta volt a Rage textúra hibás, most meg ez! Hihetetlen nincsenek emberek akik ellenőrzik a terméket!?
2.
2.
Split
Manapság már az is eseményszámba menne, ha egy játék mindenféle probléma nélkül jönne ki. Esküszöm, visszasírom azt, mikor még játékhíreket olvashattam.
1.
1.
Darox
Most mondjátok hogy egy kárörvendő szemét láda vagyok de eléggé nagy Joker mosoly kerekedett az arcomra a hír olvasása közben. És az emberek még csodálkoznak hogy eléggé kevés játékot veszek.

(Egyébként a legutolsó sorban elvan írva egy szó. Gyűjtői helyett gyüktői van oda írva.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...