Szeretik a PC-t a Skyrim fejlesztői

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Annak ellenére, hogy tisztában vannak a kalózkodás problémájával és a milliónyi lehetséges hardveres gonddal, a Bethesda még mindig szereti a PC platformot. Főleg, hogy itt teljesedik ki a vizuális sokkhatás, illetve számos rajongói moddal bővíthető az alapjáték. Új videónk is van.

Technológiai szempontból még mindig a PC a zászlóshajó - tudtuk meg Peter Hines nyilakozatából, amit legutóbb a Joystiq magazinnak adott. A Bethesda alelnöke szerint a platform milliónyi lehetséges felépítést rejthet hardver és driver szempontjából. Nem akarnak ugyanakkor a Rage hibájába esni, amin hiába dolgozott az id évekig, de néhány rossz videokártya-meghajtó képes volt lerombolni a kemény munkát annak ellenére, hogy nagyon stabil játékról volt szó.

Hines szerint nem az az elfogadott alternatíva a PC-s kalózkodás visszaszorítására, hogy egyáltalán nem fejlesztenek erre a platformra. Ez csak egy malőr, amivel foglalkozni kell és nem szabad feladniuk. "Szóval a legjobb amit tehetünk, hogy drákói intézkedések nélkül óvjuk meg a terméket és mi továbbra is lelkesen támogatjuk a PC-s fanokat olyan dolgokkal, mint a Creation Kit. Lehetőséget adunk arra, hogy korlátlan mennyiségű modot és plusz tartalmat hozzanak létre."

A Skyrim által kínált élmény alapvetően ugyanaz mindhárom platformon, sőt PC-n még teljesebb az élmény a modszerkesztővel és a durvább grafikával. A Bethesda továbbra sem tekint alternatívaként a közösségi oldalakra és az Apple-eszközökre.

A The Elder Scrolls V: Skyrim holnap jelenik meg, a Steamen és a Direct2Drive-on már elő lehet tölteni. Lássuk, miért olyan pazar az animáció:

24.
24.
hedzsooo
4 ORA mulva jatszhatom VEEEEGRE!!! :D
23.
23.
King Ragnar
Na emberek, ez az a játék amire érdemes pénzt áldozni.
22.
22.
The Lone Drow
Na holnap érkezik a futár, az utolsó pillanatban még találtam, és elő tudtam rendelni. Aztán vagy elfut, vagy....nem :D. Akkor marad a zene CD hallgatása, amíg nem veszek memóriát. Minden esetre az orvgyilkos kivégzések nagyon tetszenek *-*.
21.
21.
Yetikee
nem tudtok valami összehasonlító oldalt hogy egy játék a pc-men vagy a ps3mamon futna el jobban. Ilyen pl. a can u run it de az csak a pc-t érzékeli :/ megköszönném
20.
20.
carlen
Nekem kicsit olyan ez a Skyrim, mint egy RPG GTA. :)
18.
18.
Csemegekukorica
EZ az a játék amit sosem fogok tudni megunni!!!!
Ráadásul a mod-okall.....fantasztikus
17.
17.
Rabit Wars
Holnap megyek megvenni, már alig várom hogy magával ragadjon a táj és a történet egyvelege! :Đ
12.
12.
Csabb
Voltak már olyan címek amik elgondolkodtattak, hogy felújítsam-e a (még az Oblivionnal is küszködő) PC-met.

Vége a gondolkodásnak.
11.
11.
Lordnekroseth
Egyetértek. Ők tiszta fejjel elfogulatlanul tudnak gondolkozni. És annak ellenére, hogy a platformot sokszor a piac és a pénz határozza meg, mégsem jön ez át a kommentjeikből.
Példát vehetne róluk a többi cég.
10.
10.
thernielle
... de bakker, hol éltem én eddig, hogy nem játszottam magam hülyére az előző részekkel?! De komolyan. Morrowindbe és Oblivionbe belekóstoltam, de pár perc után abba is hagytam, egyszerűen nem érintett meg.
Ezt meg most úgy várom, mintha a sorozat fanatikus rajongója lennék, ficergek a székemen és alig várom hogy egyedül legyek otthon és hajnalig toljam! Nagyon durva! :)
9.
9.
bledzer
,, Technológiai szempontból még mindig a PC a zászlóshajó,, -még szép :)) és az is marad ameddig nem kezdenek xboxon vagy ps-en játékokat írni:D
8.
8.
Extol
Én Steam-en nem látom Skyrim-ot, egyedül lennék vele? Valszeg regionális probléma miatt lehet.
Egyébként nagyon becsülendő a Bethesda hozzáállása, ezért is ők a kedvencem.
7.
7.
Lorthirash
#6: Durva game lesz én szemály szerint imádtam a MORROWIND-et és az OBLIVIONt is.
6.
6.
Split
#1: Ehhehehe! :D Ez nagyon tetszett, ott a pont! :D

Btw. én is megjártam ezzel az előrendeléssel, szóval nekem még Hétfőig kell várni, míg megérkezik a doboz. Addig is tolom tovább az Obliviont. :)
5.
5.
Eltiron
Hétfőre pont meglesz a kellő mennyiségű lóvé az új videokarira+a dobozos skyrim-ra. De nehéz volt kiseggelni ez a 11.11.11-et! Remélem ezzel is elleszek 3 évig, mint az Oblivion-nal :)
Most egy kicsit megint gyereknek érzem magam.
4.
4.
#3: (((dobozos PC-ről beszéltem a zárójelben)))
3.
3.
ha holnap ne legyen úgy, de csalódnom kell rituálisan felgyújtom a gépemet és soha többet nem veszek játékot,inkább olvasok... már könyékig rágtam a kezem... de már csak egyet kell aludni... ( már 3 napja előrendelni sem lehet... minden elfogyott amit ide szántak első körben... :D )
2.
2.
dareal
alig várom, hogy ez alá is már kb 100 modot betoljak :) a régi területekre való átmeneteltől kezdve a ki tudja milyen modokig. ohmama, i cant wait
1.
1.
Archondelta
Példát lehet venni, BioWare...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...