Átszervezések, leépítések a THQ-nál

  • Írta: InGen
  • 2012. január 30.
  • Biznisz
Link másolása
Szegény THQ eléggé kereszttűzbe került az utóbbi időben: pár hete még az a pletyka terjedt, hogy a kiadó leállította a teljes, 2013-as felhozatal fejlesztését, szellemi tulajdonait pedig piacra dobja. Szerencsére erről szó sincs, de komoly átszervezés zajlik a cégnél.

A THQ Australia megerősítette, hogy a kiadó kiszáll a licencelt, gyerekeknek szóló játékok fejlesztéséből, s mostantól csak a főbb címekre, valamint a digitális piacra koncentrál. Ezzel párhuzamosan a cég megszabadult néhány embertől, akik így szükségtelenné váltak, kizárólag az adminisztratív és kiadói ágon, vagyis a fejlesztőcsapatoktól senkit nem küldtek el.


A csapás főként az ausztráliai bázist érinti, de egyelőre meg nem erősített információk szerint a THQ tervezi bezárni a teljes japán irodát is. Mindez része annak, hogy a vállalat működését áramvonalasítsák, s némi pénzt takarítsanak meg, melynek eredményéről a következő konferenciahíváson tájékoztatják a befektetőket.

8.
8.
wildláma
#6: Tetszik a gondolkodási módszered :)
6.
6.
Quent1n
#2: Warhammer megint? Inkább CoH2 kéne már normális online rendszerrel megtámogatva!! :)

Lett volna eszük megvették volna az Eastern Frontot és uj kiegként bedobták volna a játékba kaszálhattak volna vele rendesen.
3.
3.
Tharathiel
Remélem nem zárják be, mert ritka jó gameket tolnak a képünkbe! :)
2.
2.
DON GONDOCS
1.
1.
Jó játékokat csinálnak, nehogy befejezzék eme jó szokásukat :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...