Okostelefonokon is elérhető a Steam

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 1.
  • Letöltés
Link másolása
Ahogy azt a múlt héten megerősítették, most már mindenki számára elérhető a Steam alkalmazás Androidon és iOS-en. Bár játszani nem tudunk a Valve disztribúciós rendszerén, megnézhetjük barátaink adatlapját, chatelhetünk és képeket vizslathatunk.

A múlt heti zárt bétateszt sikerrel zajlott le, ezért már mindenki számára ingyenesen elérhető a Steam app, mely Androidon és iOS-sel rendelkező okostelefonokon egyaránt fut. Bár a PC-s kilens egy lecsupaszított verziójával van dolgunk, aki mindenképpen bejelentkezve akar maradni munkába menet, annak talán jól jön a Valve alkalmazása. Chatelhetünk a barátainkkal, tallózhatunk a közösségi csoportokon belül, felhasználói profilokat tekinthetünk meg és screenshotokat nézegethetünk, valamint bogarászhatunk az egyéb felhasználói tartalmakban.

Egyébként már több, mint 29 ezer tagja van annak a közösségi csoportnak, mely az A Call for Communication névre hallgat. A csatlakozók kifogásolják, hogy a Valve önfejűen elzárkózik attól, hogy bármilyen információt megosszon a Half-Life folytatásáról. Tiltakozásként össznépi Half-Life 2 játékra hívják meg az összegyűlteket. Február 4-én, szombaton te is tolhatod a Gordon Freeman legutóbbi kalandját, ha sokan összegyűlnek a playerek, talán a Valve nyelve is megered majd. Ha még nem vagy tag és Half-Life-ot szeretnél, csatlakozz Te is!

11.
11.
Extol
#7: Jah az rohadt érdekes lehet!
7.
7.
M3rcy
Végre láthatom, hogy míg én a suliban gubbasztok, a haverok mivel játszanak.
6.
6.
szcsaba1994
Csak 1 kérdésem van:
Ha létezik a hírbeküldés, akkor a beküldött híreket iért nem nézitek meg?
Ugyanis akkor küldtem be a hírt, hogy kijött a Steam app., amikor nyilvánosságra hozták.
5.
5.
Stranger666
4.
4.
Extol
#3: Úgy hangzik, de valójában sztem az van, hogyha megvan neked a game akkor csatlakozhatsz a csoporthoz, és Feb4 kor mindenki tolja aki a csoport tagja és szeretne 3 adik részt vagy információkat azzal kapcsolatban. Afféle játszadozós tüntetés ez online gondolom én. És ha a Valve látja hogy hányan játszanak Half Life 2őt a Steam renszerén keresztül akkor megesik a szívük. Persze ez azokra nem vonatkozik akik PL Játékmagazinokból jutottak hozzá (gamestar Januári szám melléklete HL2 ő volt) Ezesetben a játékot nem lehet aktiválni fiókban így nyilván nem látja a Valve hogy te HL2 őt tolod, akár offline. Ez az egész azokra vonatkozik akiknek megvan vásárolva a játék a Steam store-n keresztül vagy van egy dobozos verzió aktiválva, mint nekem. Én részemről kihagyom ezt a mókát, jó a HL, de nem vagyok nagy fan, mindegyik rész megvan dobozosan, de a 2 ő már valah nem hozta azt az érzést mint az 1. Ettől függetlenül ha jön 3 megveszem azt is természetesen.
3.
3.
"Ha még nem vagy tag és Half-Life-ot szeretnél, csatlakozz Te is!" - Ezt a részt nemértem. Ha Half Life 3 infókat akarunk akkor csatlakozzunk? Mert ez úgy hangzik, mintha ingyen HL1-et osztogatnának. :D
2.
2.
abydos
#1: Szerintem meg nagyon nem
1.
1.
Extol
Az okostelefonos dolog sztem tök felesleges. Mi van a Feb. 4el? Össznépi Half Lifeolás lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...