Reign of Thunder - jön a Day 1 Studios új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Olyannyira megtetszett a Day 1 Studiosnak a F.E.A.R. 3-ban található mechás pálya, hogy a fejlesztők máris önálló robotos címet hegesztenek Reign of Thunder címen. Ez lenne az a játék, amit a múlt héten egy teaser keretében már bemutattak nekünk. Tényleg vihar közeleg.

A Day 1 Studios tényleg visszatér a gyökerekhez, elvégre újra MechAssault-szerű játékon munkálkodik Reign of Thunder címen - persze semmi köze nem lesz a készítők 2002 novemberében megjelent produktumához, hiszen teljesen új IP-ről van szó. A főszerepet természetes az orbitális mechák kapják, lesz harc dögivel és nagyon esélyes a multiplayer is. Robotjainkat széles skálán szabhatjuk testre a mai divat szerint.

Mivel kiadót még nem találtak a Reign of Thunderhez, így platformlistával sem szolgálhatunk, ám nagy eséllyel konzolokra el fog készülni a program. Az első trailer napvilágot látott, a bétatesztre már lehet jelentkezni.

9.
9.
Quent1n
1. A játék ocsmány, túl színes, túl komolytalan, és amúgy is rusnya. 2. Nem túl szimpatikus, hogy nem fizetnek a BT jogokért de azért kiadnak egy ugyanolyan játékot csak más nevekkel. Ezt elég gusztustalannak tartom.

Ez nem MechAssault szerű játék ez MechAssault csak átnevezve, és annak is szar. Mondjuk a MechAssaultok amúgy sem voltak soha nagy eresztések, a MechWarrior vagy Mechcommander játékok nyomába sem érnek csak lebutított kacatok.
8.
8.
Darox
Nagyon kaotikusnak és zártnak tűnik. Inkább megvárom a MechWarrior Online-t.
7.
7.
Csoola
úgy néz ki mint az UT2004 csak itt mechák vannak, nekem komolytalannak tűnik
6.
6.
bitbandita
Ha mechekről van szó én ezt várom már nagyon (Hawken):

http://www.youtube.com/watch?v=9OlAemqCmN8
5.
5.
giga321
Egy próbát lehet megér mert hát free to play bár én sose szerettem ezt a fajta mechás játékokat. Szerintem nem veszítek vele sokat ha kihagyom.
4.
4.
tabu3x
Ezek a soktonnás vackok miért pattognak úgy, mint vmi ping-pong labda?
És miért skeráznak úgy, mint vmi mérgezett egér?
Ez mindennél gagyibb, amit valaha is láttam...
3.
3.
Falcon
Erre nem találok szavakat!Ilyen hulladékot is rég láttam már!
2.
2.
menjapipaba
Epilepszia rohamot kap az ember.
Ha nem ilyen zöldek meg hasonló ocsmány színűek lennének a robotok, hanem fémesek, és kevesebb villódzó hülyeséget raknának bele nem lenne olyan rossz(free2playhez viszonyítva)
1.
1.
Nem jut eszembe a szó amit keresek, kutatok, ha kell a föld alól is felhajtok... Megvan ! Ez az : "szörnyű" ... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...