GDC 2012: Elnézést kértek az új Deus Ex miatt

  • Írta: InGen
  • 2012. március 8.
  • Hír
Link másolása
Pontosabban csak a bossharcok miatt sajnálkoztak a fejlesztők, és maximálisan egyetértenek a kritikusok és a játékosok véleményével, miszerint eléggé gyengére sikerültek. Változtatni már nem tudnak rajta, de legközelebb jobban átgondolják majd a dolgokat - úgy legyen.

Nagyon jó játék volt a Deus Ex: Human Revolution, szerettük mi is, de a bossharcok többeknél kivágták a biztosítékot. Az Eidos Montreal korábban azt nyilatkozta, hogy ennek okai a külsős fejlesztőben keresendők: a bosszokon ugyanis nem ők dolgoztak, hanem kiadták bérmunkába. Érdekes módon ez a kifogás most nem került elő, ám a GDC 2012 "Reimagining a Classic" címen futó előadásán Francois Lapikas, a gameplay director még egyszer elnézést kért.

 
"Inkább úgy tekintettünk a bosszokra, mint amik egy kicsit megtörik a játék ritmusát, változatosságot visznek bele, nem pedig úgy, hogy leteszteljük a játékos képességeit. Úgy gondoltuk, hogy a bossfightok alatt szétszórt fegyverek és töltények majd kompenzálják a nehézséget" - mondta Lapikas, majd hozzátette, hogy már a végső tesztek során kiderült, problémásak ezek a részek, csak éppen az nem derült ki számukra, hogy mennyire.

Mindenesetre azzal ők is tisztában vannak, hogy a főgonoszok komoly szerepet kaptak a játékban, így legközelebb mindenképpen jobban át kell gondolni őket.

11.
11.
anubisz0718
Etalon szinte minden fejlesztőnek, élveztem minden percét, és bármikor előveszem.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom.
9.
9.
hl89x9
Kitűnő játék!
nem kell bocsánatot kérni a bossfightok miatt, annyira nem voltak rosszak
én inkább egy-egy fejezet lezárásaként tekintettem ezekre

inkább a többi fejlesztőnek kellene bocsánatot kérni 2011-ben megjelent játékok nagyrésze miatt
8.
8.
karneol81
Ez a hozzáállás követendő példa! (legalábbis annak kellene legyen...)
Amúgy meg szerintem sincs miért, nagyon korrekt anyagot tettek le az asztalra!
6.
6.
pitlord23
Szerintem nem voltak nehezek a bossok, pont jó volt így, egy kis kihívással! Manapság ez hiányzik a legtöbb akciójátékból.
5.
5.
sleki666
Ha kifejlesztetted azt a képességet, ami körülötted csinál egy nagy robbanást (asszem vmi Typhoon volt a neve) , abból elsütöttél kettőt-hármat, attól minden Boss kifingott.
Úgy inkább túl könnyű volt. Anélkül viszont szívás.
4.
4.
ATi0021
Jó volt végigvinni egy olyan játékot amibe volt kihívás is. Tavalyról kapásból mondanék 5 címet ami miatt tényleg elnézést kéne kérni, de biztos, hogy nem ezért.
3.
3.
Harkat
Mi volt a gond a bossharcoknál?
2.
2.
DON GONDOCS
képesek voltak jó irányba újítani, ez azért már valami.
1.
1.
Scoo
Elnézést kérnek? Nehogymár! Mások sokkal nagyobb baromság miatt se kérnek elnézést. Annyira azért nem volt gáz a boss fight, ráadásul a DLC-ben már ezt is rendesen kijavították.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...