A FIFA 12 DLC-je lesz az UEFA Euro 2012

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A korábbi trendektől eltérően az EA Sports nem önálló játékadaptációt készít az idei labdarúgó Európa-bajnoksághoz, hanem a FIFA 12 kiegészítője lesz az UEFA Euro 2012. A csomag idén nyáron érkezik, a sportünneppel egy időben, pontos adatbázissal és 8 stadionnal.

Magyarország Európa-bajnokságának rendezési joga elbukott Lengyelországgal és Ukrajnával szemben, így az utóbbi két ország rendezi az öreg kontinens fociünnepét június 8. és július 1. között. Az esemény játékadaptációjának jogai az EA Sportsnál vannak, ám az Euro vagy World Cup-címektől eltérően idén nem önálló játékként jelenik meg az UEFA Euro 2012, hanem a FIFA 12-höz kapjuk meg DLC formájában.

Az UEFA Euro 2012-ben 53 nemzet labdarúgó csapata kap helyet (olyanok is, amik nem jutottak tovább a selejtezőkön, köztük ugye kishazánk is), valamint 8, valóságban is létező stadion Ukrajnából és Lengyelországból. A Tournament mellett lehetőségünk van az Expedition módban létrehozni és menedzselni saját csapatunkat is. A Virtual Pro alkalmatosság visszatér, hasonlóan a valós ihletésű kihívásokhoz és az online multiplayerhez.

1998 óta önálló, kiskereskedelmi forgalomban is kapható UEFA Euro-játékokkal kedveskedik nekünk az EA Sports, ám saját bevallása szerint a FIFA 13 és a FIFA Street mellett idén már túl sok lenne a jóból. Ezért lát napvilágot jelen darab szimpla DLC formájában.

7.
7.
spánik márk
sziasztok hogykell felrakni a fifa12-re a uefa euro 2012
5.
5.
JacoB
#4: A World Cup nyugodtan jelenjen meg dobozos változatban :)

Én biztosan megfogom venni ezt a DLC-t, jobban megéri mint egy CoD DLC :D
4.
4.
pitlord23
DLC-ként tuti megveszem! Külön játékként meg biztos nem vettem volna meg, örülök, hogy értelmesebb lett az EA üzletpolitikája! Örülnék ha a World Cup is DLC-ként jelenne meg, bár nem vagyok benne biztos, hogy azt is meglépik.
3.
3.
huszti
kezd tetszeni az EA új üzletpolitikája
2.
2.
Gt17
Na majd a Fifa World Cup 2014 be nem csak a játékba leszünk ott :D.
1.
1.
Yanez
Ez az ami fer.Olcsóbban megkapod az UEFA-t,mert dlc.Végre megemberelték magukat a FIFA fejlesztők!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...