Vámpíros akció-RPG készül DARK címmel

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Realmforge bejelentette, hogy egy lopakodós akció-szerepjátékot fejlesztenek PC-re és konzolokra. Főhősünk Eric Bane, aki vámpírként ébred fel, de nem tudja miként lett élőholt. Fejleszthetjük vérszívói képességeinket és a hangulat valami iszonyatosan komornak néz ki. Képeink is vannak.

Eric Bane szerencsétlen fickó: nem elég, hogy vámpírként ébred fel egy nap, nem emlékszik arra, hogy ki ragasztottra rá a hallhatatlanság átkát, és arra sem, hogy éppen hol van. Nyomozni kezd és ráébred, hogy dolgok mögött sokkal rettenetesebb tények állnak, mint azt gondolná. A DARK egy hamisítatlan akció-RPG-nek ígérkezik a Dungeons fejlesztőitől, a Realmforge-tól.

A játékban a lopakodásé lesz a főszerep, de ezen felül számos vámpírképességet fejleszthetünk a sötét kaland során. A játék várhatóan 2013 első negyedévében jelenik meg PC-re és konzolokra.

17.
17.
TEEBEEX360
#15: Hogy ne emlékeznénk! A régi szép idők. Ott van még a Soul Reaver. Nagyon nagy játékok ezek.
15.
15.
DON GONDOCS
Blood Omen, Blood Rayne, Vampire Hunter D ps, emlékszik még valaki?
14.
14.
drat576
#13: olvastam Darren Shan-t, de szerintem nagyon lightos a sorozata, ha igazán szaftos és darkos kötetek kellenek, akkor csipegessél Anna Rice könyveiből...esetleg még tudom ajánlani a Vampire: the Masquerade klánkönyveket
13.
13.
giga321
Vámpiros történetek csak a twilight miatt lettek szarok teljesen lehúzzák a vámpírokat ott én azon akadtam ki ( hál isten csak az első részét láttam ) amikor a viharban baseballostak a vámpírok na mondom köszi. Ami jól meg van csinálva könyvben és szeretem is az a Darren Shan ez a tvájlájt meg egy rakás szar a játékot meg várom jó kis lopakodás mindig jöhet.
12.
12.
MrBenjamintoto
10.
10.
drat576
#6: Rohadt jó lenne egy új WoD RPG, nem véletlenül egy WW az avatarom :)
- tudom hogy készül az MMO, de az mégsem ugyanaz, mint egy durván megkomponált, story orientált sima szerepjáték, tele morális és hovatartozási döntésekkel, felőlem lehet a klasszikus V:TM vagy az új V:TR is... de ha nem WoD, akkor egy Anna Rice féle feldolgozásnak is nagyon örülnék
9.
9.
Antihero
#8: játékok terén nem vagyunk velük túlzottan eleresztve. értékelhető alkotás a Vampire: The Masquerade óta nemigen volt úgy tudom. Szerintem a játékos társadalomnak még nem volt ideje ráunni. Engem pl érdekel a téma. És a kommentekből ítélve mást is
8.
8.
kebi90
Nem unja még a jó nép a vámpíros hülyeségeket? Vagy csak én vagyok az egyetlen aki így gondolja?
7.
7.
Gariss
#6: Én is ebben reménykedem. Abban bízok, hogy kicsit komplikáltabb sztorivezetése lesz a megszokott amnézia-ráeszmélés-bosszúállás történetmesélés helyett.
5.
5.
adriano28
4.
4.
D3ath
csak nekem jutott eszembe a neve alapján a Dark Vampires? :D
2.
2.
watto
Ennél közönségesebb nevet keresve sem találtak volna... :D
1.
1.
DON GONDOCS
remélem nem a twilight vonalat követik, hanem valami underworld szerű játék lesz XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...