Így néz ki most a Primal Carnage

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 9.
  • Videó
Link másolása
Két éve mutatkozott be a Primal Carnage, melyben vérszomjas dinoszauruszok is lehetünk. A multiplayerre kihegyezett cím lassan bétafázisba ér, ám előtte a LukeWarm kiadott némi gameplay jelenetet a játékból. Ez alapján nem is néz ki rosszul a PC-re érkező produktum.

A Primal Carnage egy csapatalapú multiplayer FPS, melyben az emberek és a vérszomjas dinoszauruszok csapnak össze. Igen, a derék őshüllők bőrébe is bepattanhatunk. A fejlesztők ígérete szerint az engine DirectX 11-es fícsőrökkel is fel lesz vértezve. Az alpha-fázis lassan véget ér, hamarosan kezdetét veszi a béta. Ami azt jelenti, hogy talán még idén megjelenhet, kizárólag PC-re.

22.
22.
Peppa malac... dinó bácsi grrrrrr ! :D
21.
21.
giga321
Daafuq did I just watch
19.
19.
Papus
#16: Egyetértek,jöhetne pl egy Dino crisis reboot vagy egy rendes Turok,ami nem olyan fos mint az előző.
18.
18.
Papus
Nekem bármit el lehet adni,amin dinók vannak,az viszont kimarad(gamer pc nélkül),pedig piszkosul tetszik.(tudom,a legtöbben fikázzák,de mint mondtam,minden jöhet ami dinó).
17.
17.
KeXxX
#1: én is ezt gondolom.
olyan mint a bf3: a dinók a repülőgépek, helikopterek, tankok, kocsik stb.. az emberek pedig az emberek, annyi különbséggel hogy nem lehetsz dinó csak úgy. :D
16.
16.
szpal
Inkább egy single playert csinálnának ilyen grafikával és dinóval végre!! Vehetem elő a dino crisist ps1-en megint.
15.
15.
FekaFOB
#13: Bár ha jobban belegondolunk, ha nem loptad, kaptad vagy örökölted ezeket a műanyag őshüllőket akkor ezek se ingyenesek! :D
13.
13.
kebi90
#8: Ezekre gondoltál?

http://n2.vatera.hu/photos/98/39/ead5_1_big.jpg

:D:D:D
12.
12.
wildláma
Megtaláltok Raptor Jézus néven :D
11.
11.
SSJ Gábriel
És ez vajon ingyenes lesz?
10.
10.
Ooorky
Hmmm.
Street Fighter X Dinosaurs?
:P
9.
9.
wolfwarrior
Honnan is ismerős ez?.....Ja igen Dino D-daycsak mondom.
8.
8.
markoci555
ha dinózni akarok kösz de van jobb, ingyenes!
7.
7.
LtGlove
A Plants vs. Zombies még vicces volt, de most lesz majd a Cápák vs. Búvárok is, meg aztán ez. Ennyire ötlettelen már a játékpiac? Javasolnám a Uncle Jack vs Peronospora játék kifejlesztését, ahol egy őstermelő küzd egy, agrár feeliniges, permetezős FPS keretén belül a vadul tomboló peronoszpórával :) Esetleg a vadludak a repülők ellen küzdelmet is meg lehetne célozni :) Annak még mobilon sikere is lenne.
6.
6.
antiqwiz
Imádom a dínós játékokat, gyerekkorom óta rajongok értük. Ezt is ki fogom próbálni. Remélem lesznek benne BF3 nagyságú pályák is, járművekkel.
5.
5.
Gaboo77
Mekkora ötlet. Szerintem kellene egy olyan változat is, ahol a kecskék és a nyulak ellen lehetne harcolni káposztákkal és répákkal. Elképzelem, ahogy a káposzta agresszíven susog, vagy a répa kevesebb karotint választ ki bosszúból.
4.
4.
Ooorky
Elég gagyinak tűnik (igaz még csak alfa)...
+rossz látni, hogy a Jurassic park-nak hála még mindig burjánzanak a pikkelyes Deinonychus ábrázolások (a filmben levő ragadozók nem Velociraptorok voltak, mivel azok kb. a derekáig érnének egy embernek), pedig 17 év telt el mióta bebizonyosodott, hogy nem véletlenül ők a madarak ősei...
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Deinonychus_im_NHM_Wien.JPG
3.
3.
Hardy
Elsőre nem tűnik rossznak :D
2.
2.
Yanez
A kinézete tényleg jó.Már most várom a tesztet.Ha jól majd jól teljesit,annak nagyon fogok örülni!!!
1.
1.
JoHnNiEE
egész hamar megunhatónak tűnik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...