Traileren a Medal of Honor: Warfighter is

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 20.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi futballünnep másik vendégszereplője a Medal of Honor: Warfighter volt, aminek a fejlesztői a nagy riválishoz hasonlóan egyperces trailerrel igyekeztek meghozni az FPS-rajongók kedvét a majdani vásárláshoz. Itt is vegyesen vannak régebbi és újabb jelenetek, szemezgessünk!

A Medal of Honor látványban már biztos viszi az idei évet, a grafika nemcsak technikai értelemben felel meg az elvárásoknak, de a hangulatot is jócskán megalapozza. A Warfighter - ki nem találnátok... - szintén rámegy majd az érzelmekre, de persze mi ezt egyáltalán nem bánjuk, ha lehet benne aprítani tisztességesen. Az új Medal of Honor október 26-án jön, tessék előrendelni, mert akkor US Navy Seal mesterlövész jár ajándékba. Köszi, ampeeer!

45.
45.
McDuff
ebben lesz más pálya is vagy csak ez?:D
44.
44.
Mathia$
Tisztelem azokat az embereket akik abba a szűk rétegbe tartoznak, hogy élvezni tudják ezt a játékot és elődjét! Nem volt látványos és megható az előző rész sztorija. Ennek ellenére viszont nagyon realisztikus és komoly lett. Szinte átadva a katonai háborús feelinget. Multiban is volt pár hiba, mégis sokat toltam és nagyon eredményesen. 102-5 a legjobb statom, 5 ballisztikus atommal. :)))

Itt már jobban odafigyelnek a megfelelő optimalizálásra, amellett hogy szép grafikával és gördülékeny fizikai-motorral fusson.
Örülök, hogy megtanultak fejleszteni a srácok Frostbite-ra és nem külön csapat
más motorral készíti a multit. Úgy érzem ez most igazán sikerül nekik.
43.
43.
Csoola
#42: A BF3 multija egyébként szerintem egész jól hajaz a realisztikusságra néhány helyen, de persze csak apróságokra gondolok, a saját stílusán belül, pl. a fizikának vannak jobb pillanatai, pár fegyvernél a ballisztika sem olyan vészes, de még egyszer, csak a saját teljesen árkád mivoltához képest.
A realisztikus-árkád játékmenetet egyébként elég nehéz szerintem összeegyeztetni, meg maga a realisztikusság is távol áll még a játékoktól, pl. az általam felhozott ArmA nem rossz, sőt, de ha a járműves részeket egy megfelelő szimulátorhoz (közönséges játék és nem katonai) hasonlítva is messze-messze van a valóságtól, és így tovább.
Ezeknél a játékoknál nekem az a legfontosabb, hogy legyen valami értelmes történet, plusz a játékmenete legyen tele élvezetes, kreatív megoldásokkal, újításokkal, legyen látványos és szórakoztató, kössön le, késztessen gondolkodásra, taktikázásra is esetleg, valamint nem utolsósorban legyen interaktív is. Ezekhez nem csak a grafikát kéne fejleszteni persze (de az ilyen AAA játékoknál az is kötelező szerintem), hanem a fizikát, az AI-t, az interaktivitásról ne is beszéljünk, de pl. az új CoD-okban ezek közül semmiben nem látok komoly változást.
42.
42.
Giggsy
#41: Oké, bár azok egyike sem tőlem jött. Játékmenetbeli realisztikusság a mai FPS-ekben igen ritka. Persze ott van az ArmA, de az meg túl hardcore. Jó lenne valami átmenet az abszolút arcade és abszolút szimuláció között. Elég kihasználatlan piaci pozíció, nem értem miért nem próbálkozik ott valaki. Persze az új OFP valahova oda próbálná belőni magát, de az (1) azért lényegesen közelebb áll az ArmA-hoz, mint a CoD-BF vonulathoz, (2) nem egy jól kivitelezett játék. Valami olyan játék kéne ami taktikus, de azért pörgősebb és célorientáltabb, mint az ArmA. Ahelyett, hogy CoD-nál is CoD-abb játékokat gyártanak, inkább ilyesmivel kéne próbálkozni.
41.
41.
Csoola
#40: Elnézést a félreolvasásért, így tényleg rosszul reagáltam, bár már előtte is voltak az általam vitatott dolgokhoz hasonló felvetések, vonatkozzon azokra a megállapításom.
40.
40.
Giggsy
#39: Az az. Ne is érdekeljen a következő rész értelmezése: "realitás talaján mozgott a történetet illetően" Mert ez ugyebár még véletlenül sem azt jelenti egy magyar-Csoola szótár szerint, hogy maga a játék története (és nem a játékmenet) valósághű volt.
39.
39.
Csoola
#33: ...és a MoH-nak is pont semmi köze sem volt a realitáshoz, ugyanolyan "egyedül kiírtok egy hadsereget" játék volt mindegyik és ez így is van rendjén, mivel ezek arcade címek (nem, nyilván nem Xbox Live Arcade-ra gondolok, hanem a játék stílusára). Ha a realisztikusságot akarjátok vitatni, nézzétek meg az Operation Flashpoint első részét, vagy az ArmA-kat.
38.
38.
Giggsy
#37: Miért ne lenne mega FPS cím? Mik a legnagyobb nem scifi FPS-ek manapság? CoD, BF, MoH. És ezek eladásai is állnak az élen. Nem minőségről beszéltem.
37.
37.
Pharaoh
33#: Mega FPS a Medal of Honor (2010)? Remélem ez egy vicc akart lenni!
36.
36.
Motörhead
#33: +1!!!!!!! Ennyi! 10 pont!:))
28.
28.
greenmelon
#25: De még ha kreatívak is lennének, ugyanabban az "univerzumban" a sokadik játék már nem lenne olyan izgalmas mint az elsők.

Ha neki állnék csokit enni és sorra hoznák nekem az egyre finomabb darabokat, a tizediknél már az is unalmas lenne és inkább kérnék helyettük mondjuk gumicukrot, érted. :D
25.
25.
Csoola
#24: Ebben én is egyetértek, az, hogy valaki ezt, vagy azt favorizálja, részletkérdés. Nekem egyik témával sincs bajom, mindkettő kifogyhatatlan ötlettenger lehetne, csak a kiadók nem a kreativitásra vannak berendezkedve.
22.
22.
Onegesius
#1: Call of Money :DDDDD tök jó lenne webcím www.com.com :D
21.
21.
Onegesius
remélem benne lesz Dusty, aki az éjszakai küldit is napszemcsiben tolja :DDD
az kemény arc volt azért
20.
20.
Csoola
#18: Sajnos jelenleg ez eladható, erre van igény. Nem minket fognak megkérdezni, hanem az számít, hogy mivel szeretne játszani a kis Johnny az usában, és amíg ő erre van rákattanva, addig az olyan kiadók, mint az EA és az Activision elsődlegesen ezt tartják szem előtt, nem fognak bepróbálkozni semmilyen újítással, amíg a lehető legtöbbet ki nem passzírozzák ebből a témából.
Én azért emlékszem, hogy pár éve még a csapból is a II. vh-s játékok folytak, aztán néha becsúszott egy-két vietnámi téma is, majd mostanra a modern hadviselést taglaló játékokkal vagyunk így.
18.
18.
Stranger
#17: Valaki meg nem akar huszadszorra is terrorista ellenes sztorit és játékot (mert ezekből már 6x annyi van és 6x annyi ideje mennek mint a 2.vh-sok.) Amúgy ha már partraszállásoknál tartunk... 5 partszakasz volt Normandiában (Utah, Omaha, Gold, Juno, Sword), ebből az Omahát láttuk MoH-ban, CoD2-ben pedig egy másik (Pointe du Hoc), nekik az ágyúk likvidálása volt a fő feladatuk. Csak 1 hadművelet a sok közül és még semmit sem láttunk belőle.
16.
16.
vv5204
Tetszik a trailer, nem lesz ez rossz.
A MOH 2010-be a legfájóbb pont, a mozgástér hiánya volt. Talán az egyik legjobban
cső FPS. Reméljük itt nem követik el ezt a hibát.
De asszem a Far Cry 3 mellett semmi sem fog labdába rúgni idén, legfeljebb grafika terén...
15.
15.
Csoola
#3: Azért az előző Medal of Honor is pontosan annyira volt realisztikus, mint a Call of Duty, ilyen szempontból felesleges összehasonlítani a kettőt szerintem, mert egyiknek sincs köze a valósághoz, csak kb. annyi, hogy az embereknek itt is két lába van.

Igazából itt csak az a kérdés, hogy az EA fel tudja-e futtatni újra a MoH címet, illetve, hogy ez is lesz-e olyan megrendezett mint a CoD, mert a többiben a trailer alapján gyalázni fogja.
9.
9.
Pharaoh
Ez kemény Nonameoneandtheonly! Az előző BO 2-es hírnél is leművelted ugyanezt! Olvass lassabban és gondold át mielőtt leírsz ismét valami hülyeséget!
8.
8.
ArrowCross
#7: Szerintem is jobbak voltak! Hogy ne legyek elfogult,én azt szeretném hogy a Black Ops2,és a Medal is kiváló játék legyen mert az nekünk játékosoknak csak jó lenne.
7.
7.
Cuppak
#6 Jah, pedig bayern kurva jól tolta :S, black ops 2 mellett? bármi labdába tud rugni :D
6.
6.
ArrowCross
Vesztett a Bayern a qurva életbe! Szét is verték a Bayern szurkolók a kultúrházat :)
A játékkal kapcsolatban: remélem jobb lesz mint az előző része,de ha jobb is lesz akkor sem fog tudni labdába rúgni a Ghost Recon,Black Ops 2,mellet de ez csak az én véleményem.
5.
5.
greenmelon
#3: Ha már a szövegértéssel gondjaid vannak legalább ne reklámozd...
4.
4.
Josi21
#3: Nem az előző részekről beszélt, te Troll, hanem a történelemről, amiből látszik semmit sem tanultál...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...