E3 2012: The Dark Eye: Demonicon részletek

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 6.
  • Hír
Link másolása
A Kalypso Media újra bemutatta a nagyközönség előtt a két éve bejelentett The Dark Eye: Demonicont. A német srácok azóta csendben munkálkodtak - most érett meg a játék arra, hogy egy teaser formájában megragadja a figyelmünket. Az akció-RPG multiplatform lesz, jövő év elején érkezik.

A The Dark Eye nem az első fejlesztés a népszerű germán frencsájz alapján - olyan náluk ez a világ, mint kishazánkban a M.A.G.U.S. - semmi extra, de mégis a miénk. A korábbi ígéretek úgy szóltak, hogy már 2010 folyamán napvilágot lát a Demonicon alcímre keresztelt új rész, ám további két év fejlesztési időre volt szükség. Ez főleg annak tudható be, hogy az elődöktől ellentétben konzolokon is megjelenik a cím.

Elmondhatatlan borzalmak fenyegetik a békés lakosságot, a kertek alatt hatalmas hadsereg készül a harcra. A világ érdekes, bár nem túl egyedi. A Demonicon egy testvérpár tragikus történetét meséli el, egy olyan földön, ahol a kegyetlenség mindennapos. A kilátástalanság ellenére még mindig varázslatos, a hősök érzelmei egyszerre áldásosak és átkosak. Sorsuk a kezükben van, komoly döntéseket hoznak, melyek az egész birodalom sorsára kihatnak. A szörnyek hordáit fegyverekkel és mágiával számolhatjuk fel.

Külső nézetes akció-szerepjátékkal van dolgunk, brutális közelharci kombókkal és pofás támadóvarázslatokkal. A küzdelmekben elsődleges lesz a pontos időzítés és az ügyes taktika. A narratíva bővelkedik váratlan pillanatokban és morális döntéseken keresztül alakíthatjuk a történetet. A látványért a Vision Engine felel majd. Megjelenés 2013 elején PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. A német szerepjáték kedvelőknek kihagyhatatlan darab.

4.
4.
Mortis
Elbóbiskoltam a videó alatt...
3.
3.
Hero 14
* Mert persze elsőre ránézésre jónak tűnik :)
2.
2.
Hero 14
Remélem végre egy olyan játék is születik, amelyikben a csatákba fektetnek is egy kis fizikát...az Severance - Blade of Darkness volt talán az egyetlen olyan játék, amiben tényleg úgy éreztem, hogy ha belevágok az ellenbe, akkor annak talán az fájni fog, vagy meghátrál, de legalábbis látszik rajta, hogy puff, kapott egy nagyot...a darabolás az már más téma, bár tény, hogy az is tetszett nagyon benne... Nameg, hogy 1v1-ben is meg kellett küzdeni egy orkkal, nem 1v50-ben lezúzok mindenkit...ha 2en voltak, akkor már taktikázni kellett...nagyon ott volt...
Csak remélni tudom, hogy valamelyik kiadónak eszébe jut egy hasonlóan harc-orientált játékot összedobni, és ha már a témája ez...akkor fektetni minél több hangsúly arra, hogy azt érezd, "itt tényleg az életed a tét"! :)
1.
1.
Split
Ha már így szóba jött a dolog, valaki a M.A.G.U.S.-t is felkarolhatná! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...