E3 2012: 50 ezer font egy DLC a Curiosityhez

  • Írta: InGen
  • 2012. június 7.
  • Hír
Link másolása
Peter Molyneux-nek láthatóan végleg elmentek otthonról. Attól függetlenül, hogy új játéka, a Curiosity gyakorlatilag egy társadalmi kísérlet, még DLC-ket is ad hozzá, melyek közül az egyik 50 ezer fontba fog kerülni. Viszont csak egy darabot lehet majd megvásárolni.

Körülbelül másfél hónap múlva jelenik meg PC-re és mobilos platformokra Peter Molyneux új cégének első játéka, a Curiosity. Ez csak az első azok közül a kisebb játékok közül, melyeket az úriember kiadni tervez a készülő nagy projektje előtt. Ezek gyakorlatilag kísérletként funkcionálnak, Molyneux különböző dolgokat tesztel az embereken, melynek tapasztalatait később felhasználhatja.


A Curiosityben a játékosok egy virtuális szobába tömörülnek, ahol egy darab fekete kocka található. Ezt kell ütögetni, melynek hatására a kocka elkezd megrepedezni, majd előbb-utóbb fel is törik, s egy olyan meglepetés jön ki belőle, ami Molyenux szerint "igazán lenyűgöző és teljesen egyedi".

Mielőtt azonban a kocka feltörik, a játékosok kiegészítőket vásárolhatnak, melyekkel növelhetik ütéseik erejét. Ezek a leggyengébbtől (némi aprópénzt) a legerősebbig terjednek - utóbbi százezerszer erősebb, mint alap, és összesen egy darab lesz belőle eladó, 50 ezer fontért. "Ez őrületes mennyiségű pénz. De ez a projekt nem egy pénzcsinálásról szól, hanem annak pszichológiai hátteréről" - mondta Molyneux.

76.
76.
kese1992
#75: akkor fogadok cölibátust :D
75.
75.
subz
és végül lesz a kockában egy kisebb kocka ... :)
74.
74.
nukleotid
#21: Te egyébként valami meleg vagy, hogy a szellemi fogyatékosokon viccelődsz?
73.
73.
DON GONDOCS
A lényeg itt a GK oldalon összedobják a pénzt írnak egy tesztet róla kap egy 9+ feletti értékelést és mindenkinek igaza lesz.
71.
71.
alexcargooo
vagy az is lehet hogy Molyneux egy másik dimenzióból érkezett idegen lény és valami világmegsemmisítő fegyver van benne!!!és ha megnyílik egy vírus átalakítja az összes elektronikus dolgot a Földön kis nanorobotokká és elpusztítják az emberi fajt!!
#70 XDXDXD
69.
69.
alexcargooo
mint játék?nagyon érdekes ötlet.elég nagy a motivációs késztetés arra hogy megtudjuk mi van a kockában,mivel az ember kíváncsi természetű.mint kutatás?elég ijesztő hogy ekkora tesztet hajt végre.
68.
68.
koporShow
#49: "Antimagyarizmus" - berosálok, miket ki nem talál a hülye kisebbségi komplexussal küszködő állampolgár... "Fel mered vállalni, hogy magyar vagy", hát gratulálok hozzá, barátom. Nekem jutányi bátorság sem kell ahhoz, hogy tudjam, magyar vagyok és nem kell emiatt klubokhoz csatlakoznom egy gamer oldalon...
67.
67.
MrZombieEater
#66: Azt senki nem mondja, hogy keresztény. Viszont minden hülyegyerek összevissza zsidózik, pedig fogalmuk sincs miről beszélnek.
66.
66.
adam222
#54: ha vki azt mondja h: keresztény. senki meg nem szólal... ha azt mondom h zsidó akkor meg fuuuu te mocskos antiszemita... de mi a f@szt tudnék mondani h ha egyszer a zsidó az zsidó..
65.
65.
MrZombieEater
Legalább valami új ötlet, úgyis már túl sok a kállofduti.
64.
64.
drakecsaj
Elképzelem ahogy az egyik milliárdos jómadár heccből megveszi a DLC-t, szétüti a kockát és egy instant kékhalált kap a Winfostól... hiszen ez "igazán lenyűgöző és teljesen egyedi".
U mad?
61.
61.
shooter1234
#58: Na az gáz. De sztem akkor is lesz valaki.
59.
59.
FrostsoulHD
#58: bár biztos nem kell sok idő, hogy meglegyen a "szerencsés" aki kidob rá ennyi pénzt
58.
58.
FrostsoulHD
Azért szép lesz, hogy mire talál rá vevőt, már többezren kalózkodták le ezt a dlc-t xD
58.
58.
shooter1234
#57: az a bőrszín és az általánosságokban kialakúlt kép alapján NEM tesz külömbséget egy bizonyos személyről, (kb 4* töröltem ki pár sort) :(
57.
57.
shooter1234
#54: Akkor elnézést kérek, csak páran rám ugrottak ez ügyben, ugyan is sokak szerint az én megnyilvánulásom szélsőséges. A magyarellenesség épp úgy bűn részemről, mint az egyéb szélsőségek (rasszizmus, nácizmus), mert aki igaz magyarnak vallja magát a bőrszín és az általánosságban kialakult kép alapján tesz különbséget egy bizonyos személyről, de mivel indokolatlan volt az a bizonyos "zsidózás", mivel ahogy korábban említettem, az a az ominózus "zsidó", lehet egy nép, vagy akár a vallásra is utalhat (izraelita), ez nem elítélendő, nem szélsőséges, mint ahogy már korábban említették, a "magyarozás" sem. Pedig erről a részről lenne mit mesélnem külföldi emberek sajátos tapasztalatait meg tudnám osztani a "magyarokról", ileetve a munkájukról, de ezt nem teszem mert akkor ismételten mocskos náci lennék.
56.
56.
SLi
#53: "el lehet innen menni"
hát mennek is, egyre többen, aztán majd maradnak a höbörgők meg a nagypofájúak, akkor majd ki lesz hibáztatva?
Nem tudom mióta ismered fankát, de az ember nem teljesen százas.
54.
54.
Zeroni
#49: Vitába tudok szállni mert pozitív, vagy semleges jelzőként nem szoktak zsidózni (az illető kommentje sem erre utalt, de hát mondom, hülye vagyok,itt mindenki toleráns, kedves ember, kimondja a száján az igazságot).
Ez nem az a kategória volt mint a skót viccek. Egygyáltalán nem állt szándékomban nácizni, értelmesen elmondtad a véleményed, én ezt tiszteletben tartom. Az érveimet pedig nem tartom magyarellenesnek, és nem is értem, hogy, hogy jön ide.
53.
53.
shooter1234
#52: Igazad van, a hülyékkel van baj, mert sajnos én ezt nem így fogalmaztam meg...
http://www.youtube.com/watch?v=CDEoaVfmeTw
52.
52.
SLi
#49: "antimagyarizmus"
atyaég...
Előrébb tartanátok ha a hülyéket nem tűrnétek, egyébként mi ez a királyi többes, miért beszélsz te más nevében?
51.
51.
shooter1234
50.
50.
shooter1234
#49: És még valamit, van egy klubom vagy mi a f*sz itt a GK -n, aminek a neve: Magyar vagyok és büszke rá" Aki akar az csatlakozhat! Ebben semmi féle antiszemitizmus, vagy fajgyűlölet nem tükröződik, mivel ez egy rendes, nemzeti érzelmű embereknek készült blog. És abban egyet értek hogy molinnyú francia tag, de attól még lehet a vallása izraelita, aki esetleg vágja a témát az megoszthatná.
49.
49.
shooter1234
#44: Na figyelj te agyoniskolázott tag, én a "zsidózást" pont úgy ítélem meg, mint a más nemzetiségek által (le)minősített "magyarozást" ha neked ebben nem volt részed akkor örülj, ez nem rasszizmus és még csak nem is gyűlölet. Ha az lenne, akkor olyan megfogalmazásban írta volna a tag, vagy én, de mivel szerinted ez nem helyes és egyáltalán nem követendő példa, akkor elnézést kérek, én csak jót akartam és ezt a mai mércéhez tartva megfogalmaztam. Ha ezen érvekkel vitába tudsz szállni, értelmes, nem leminősítő, antimagyarizmust sugárzó érvekkel, akkor kérlek írj rá választ. És igen, az antimagyarizmust felénk nem tűrik, aki pedig a magyarság ellen van, az nem zsidó, nem cigány, hanem hazaáruló, ami pedig az ilyeneket egy magyarul kommentelő, magyarul beszélő közösségben nem tűrjük! ("ja persze, náci vagyok, mert fel merem vállalni hogy magyar vagyok...." szöveg már lejárt, takarodj el!)
48.
48.
donkutyafasz
https://images.nonexiste.net/popular/wp-content/uploads/2012/01/Don-t-believe-his-lies-.png
47.
47.
Zeroni
#45: Hát kit mi zavar...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...