WRC 3 - befutott az első trailer

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 13.
  • Videó
Link másolása
A harmadik részre végre magára talál a Milestone a hivatalos WRC-jogokkal felvértezett játékával? Eddig nem tűnt ki a középmezőnyből, ám az idei darab első kedvcsinálója határozottan felborzolta a kedélyeket. Meg aztán idén nem lesz tisztességes ralis cím, mivel a DiRT inkább bohóckodik.

Az idei WRC-szezon összes konstruktőre és pilótája helyet kap a programban, pluszban a versenynaptárnak megfelelő pályakínálat üti a markunkat. Az olasz fejlesztők rágyúrtak egy kicsit a sokak által bírált látványra, már az első traileren tetten érhető a fejlődés. A környezet még részletgazdagabb - de vajon a játékmenetet tekintve is előrelépésről számolhatunk be? Reménykedjünk. A WRC 3 ősszel érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

20.
20.
Samu
Ennyi nyivákoló úri vérpistikét :) Had jöjjön ez... :))) De mikor csap le valami komoly autós-játék fejlesztő az IRC licenszre? Annyi más lehetőség is lehetne még...
19.
19.
Én jelenleg is játszok az első résszel és nem tudom mi bajotok, de tök jól viselkedik a kocsi, tetszenek a pályák is, a grafikával sincs semmi bajom. Menjetek végig online a Jordán pálya egyes szakaszain és próbáljatok meg elsők lenni, szerintem nem olyan könnyű mint innen látszik. A legtöbben akik ugatnak a játékra, szerintem 2 kört nem mentek a demóval. Szerintem ezek jó játékok, bár a kettőre nem volt még időm, mert elvagyok az 1-el...de meg fogom nézni, ha még szebb akkor beszerzem!
18.
18.
Grabowsky30+
Sajnos a rallys játékok valamiért kiestek a pixisből, nem nagyon értem az okokat! RBR minden idők legjobb, de egyben legnehezebb rallys játéka és az tényleg nem egy könnyed délutáni autókázás, kormány nélkül használhatatlan elég sok gyakorlást és ügyességet igényel az irányítása, réteg játék! A Dirt sorozat egy olyan autós játék ami nem igazán rally, olyan vegyes felvágott, de pont ezért mert minden van benne túl komolytalan! CMR sorozat után maradt űrt kéne betöltenie ezeknek a WRC-knek, de sajnos ez eddig nem sikerült, pedig a másodikban már majdnem minden megvolt, hogy egy jó rally-s játék legyen, csak sajnos az irányítása borzasztó! Remélem sikerül valamit csinálni a harmadik részre, mert tényleg hiányzik a piacról egy igazi rally sok hosszú változatos szakasszal stb stb.
17.
17.
ribizly
Igazán nem értem itt a közönséget. Ha annyira profi rally-s szimulátorra vágytok, akkor ott van a Richard Burns Rally (bytheway szorgalmas modderek a mai napig fejlesztgetik / frissítgetik: http://www.youtube.com/watch?v=-Qg0E1isT6I). Én játszani akarok és szeretnék értelmes hozzászólásokat olvasni, nem pedig az állandó nyávogást és köpködést látni minden fórumban. Lehet azt is, de egy nem megjelent programról kinek milyen alapja van bármilyen jellegű véleményt alkotni? Elképzelhető, hogy nem lesz jó, de ezt majd akkor is csak a kiadás után lehet megmondani! Legyetek egy kicsit kulturáltabbak a fórumozás terén, ha lehetséges...
16.
16.
Giggsy
Most nem azért, de már évek óta nincs rendes rallys cím, nem csak idén. A Dirt nem rallyjáték. Nem volt annyira borzasztó a WRC előző része. Ami engem illet a Dirt-től egyedül a grafikában marad el, ellenben ez legalább TÉNYLEG rally és nem mindenféle szar gymkhana meg ilyenek. Még a Dirt első része volt valamilyen szinten rallynak nevezhető, a második és harmadik már egyáltalán nem. Szép, meg csillivilli, de tartalmilag a Ken Block mániás tizenéveseknek készítették, nem az olyanoknak akik CMR-en nőttek fel.

A Richard Burns Rally-t meg örülök, hogy minden ilyen cikknél felhozzák, csak az az egyetlen gond vele, hogy az hardcore rally szimulátor, ami megintcsak egészen más kategória. Ami engem illet a RBR-t szerintem kormány nélkül nem is igazán lehet játszani, mert akár billentyűzettel akár gamepaddal az irányíthatatlanság határát súrolja. A maga nemében a legjobb, de nem széles közösségnek szánt, mint mondjuk a WRC.
15.
15.
kharami
Trolllolloooo egyszerűen hihetetlen, hogy 1 2 gyökér állat mennyire nem tud parancsolni magának és konzol és pc s békében élni! Komolyan ilyenkor sajnálom, hogy nem úszkáltak cápák az ilyen ember magzatvízében!
13.
13.
Drought
#12: Ugyan azért amiért a modern shitfare-ket eladja a COD név?...
12.
12.
Necreon
#11: Na azért ne fogjunk mindent a konzolokra. Az FPS-ek, TPS-ek azért estek le a színvonalt tekintve mert ez a két műfaj nem volt soha konzolra való, de konzolosították. Ellenben a konzol, legyen az bármilyen is (360, ps3, BÁRMI) a tökéletes platform az autós játékoknak, a DMC szerű akció platformereknek, erről szólt a PS2. Ha a WRC rossz lesz, nem azért lesz az, mert konzolra jön.

Egyébként eleve ellentmondásos már az első mondatod első fele is. Ha az első két rész borzalmas volt (állításod szerint, én nem tudom), akkor mire fel adná el a WRC név? Ha én tudom hogy X márka szar, és kijön egy új, akkor nem mondom hogy X márkanév eladja, ha már eleve negatív a tapasztalat vele...
11.
11.
Csoola
Ezt is csak a WRC név adja el, az első két rész hiperborzalom volt, minden ralikedvelő számára... Nekem az utolsó igazán király ralis játék a Richard Burns Rally volt, az a mai napig egy etalon. Azt sem mondom, hogy azért ilyen fos, mert konzolra is jön, mert ott van például 360-on is a Forza, ami azért bizonyítja, hogy nem csak árkád fost lehet konzolra készíteni...
10.
10.
DON GONDOCS
Letölthető címként még talán még megálná a helyét, de várjunk csak ez a 3 rész, akkor csak hozott pénzt a konyára a végeredmény függvényében.
9.
9.
xICEMANx
Az elődjei sem voltam valami jók, de ez épp elmegy, valamit javult a grafika de nem sokat... még mindig elég nagy nulla...
8.
8.
LnB
Ezen nincs mit szépíteni na, ez fos... :D
6.
6.
Drought
Miért nincs fizika? Miért nincs az autóknak tömege?? Szart sem ér ez így.
5.
5.
gamerman15
Na oké...Nekem már ott véget ért a trailer hogy PEGI 3.Istenem ki az a gyökér szülő aki a 3 éves gyereknek megveszi ezt.Szegény gyerek még írni,olvasni sem tud.Nem hogy játszani a gépen..
4.
4.
danez11
figyelitek a felfüggesztést ? .. xD mi a szar ez?
már így trailerből is érződik, hogy a kocsik papírkönnyűek, és úgy """csúsznak"" a pályán, mint vmi kib*szott hotwheels autó .. áhh :(
pedig reméltem, hogy végre csinálnak egy jó kis rally-s játékot
3.
3.
shatterhand
colin mcrae1 is lehetne ez akár
nemtom ez most annak dícséret vagy ennek szégyen
2.
2.
kharami
MIÉRT????? MIÉRT??? Ne büntessetek!
1.
1.
menjapipaba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...