Jön az új Ultima, free-to-play szerepjáték lesz

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts bejelentette, hogy free-to-play szerepjátékot készít, ami a méltán népszerű Ultima-univerzumban játszódik. Az Ultima Forever a BioWare divízió égisze alatt fő, s bár konkrétumból kevés van, feltehetően a Mythic csapata hegeszti az új játékot, immár Richard Garriott nélkül.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy feltámasztja az "első nagy, nyugati RPG-t", az Ultima Forever free-to-play szerepjáték lesz, stílusában pedig sokat finomodott, kissé rajzfilmessé vált az anyag. Sok konkrétum nem látott napvilágot a játékról, de a hivatalos weboldal már él, ahol a bétatesztre is jelentkezhetnek az érdeklődők.

A küldetésünk egyszerű: Lady British Britannia megmentésével bíz meg minket, harcosként vagy mágusként kell kalandoznunk, miközben a barátaink kísérhetnek utunkon, hogy végül avatarrá válhassunk. A Play 4 Free márka alá betagozódó cím több szempontból is érdekes: egyfelől cross-platform játéknak ígérik (bármit is jelentsen jelen esetben a kifejezés), másfelől a BioWare divízió fejleszti, azon belül pedig vélhetően a Mythic Entertainment. Utóbbi kapcsán nincs formális megerősítésünk, de a napokban pletykálták, hogy a srácok bejelentésre készülnek, és különben is ők foglalkoznak az Ultima Online üzemeltetésével.

A további infókra várni kell, ami még biztos, hogy az univerzum megálmodója, Richard Garriott nem vesz részt a munkálatokban, ő ugyanis saját csapatával és a Kickstarter segítségével akarja tető alá hozni az Ultima Online szellemi örökösét.

Te melyikre szavaznál?

3.
3.
turleysqt
UO, isten játék volt!!!!! hatalmas hír!!
1.
1.
hedzsooo
Eddig a nap híre gyanús. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...