Blood Knights - vámpíros akció-RPG készül

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A dtp Entertainment bejelentette, hogy remek akció-szerepjátékot készít Blood Knights címmel, mely már idén nyáron napvilágot lát PC-n és konzolokon. A produktumban Jeremy, a vámpírvadász történetét ismerhetjük meg, de pechjére maga is vészívóvá válik. Videóval és képekkel szolgálhatunk.

A Deck 13 bejelentése váratlanul ért minket, a sztori kétségtelenül nem egy nagy durranás, de a médiaanyagokból származó hangulat mellett már nem mehetünk el szó nélkül. A Blood Knights tényleg jól néz ki. A sztori szerint egy Jeremy nevű vámpírvadászt irányítunk, akik az egyik misszió során megharapott egy vérszívó, így most köti a vére a szexi és titokzatos vámpírhölgyhöz, Alysa-hoz. Az egykori ellenségével kénytelen együttműködni, hogy megszabaduljon az átoktól, mely nem is annyira átok...

A letölthető címben főként vámpírok ellen harcolunk, rengeteg fegyvert és egyéb tárgyat zsákmányolhatunk, s lesznek speciális vámpírképességeink is. A kooperatív játékmódban egyaránt irányíthatjuk Jeremy-t és Alysát. A sötét középkorban veszedelmes rémségek lesnek ránk, de küldetésünk az üdvösség felé visz. A főellenségek lenyűgözőek és olykor szexik, akik ellen csak egyedi stratégia válhat be.

A Blood Knights még a nyár folyamán napvilágot lát PC-n, XBLA-n és PSN-en. Véleményünk szerint dobozos címként is megállná a helyét.

5.
5.
JcGross
Hát ez nagyon ázsiai.
4.
4.
giga321
kicsit sok már a vámpírokból de a Dark érdekel inkább.
3.
3.
Split
Hú az a szinkron... mindegy, eléggé lowbudget cuccnak néz ki, ha a játékmenet kárpótol, akkor a hangoktól el tudok tekinteni.
2.
2.
Mortis
#1: Igen, az a két sikoltás a 27. másodpercben elég nyomorúságos.

Letölthető játékként, ésszerű árazással ,egy próbát megérhet.
1.
1.
hedzsooo
Az utolso kep csupan minosege, (a felbontasa miatt?) okan annyira nem tetszett, olyan pixeles volt nagyon, de amugy jok a kepek. A video viszont kevesbe tetszett, de arrol meg csak a szinkronhangok tehettek, egyebkent az sem volt rossz egynek, szoval ebbol meg barmi lehet, akar jo jatek is. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...