Lords of the Fallen néven fut Tomasz Gop új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 8.
  • Hír
Link másolása
Kiderült néhány finomság Tomasz Gop, a CD Projekt RED egykori producerének új játékáról, amely korábban Project RPG munkacímen futott. A The Witcher atyja immáron a City Interactive-nél tevékenykedik, LinkedIn profiljából már tudjuk, hogy a Lords of the Fallenen dolgozik.

Mint ismeretes. a The Witcher 2 PC-s verziójának munkálatai után Tomasz Gop otthagyta a CD Projek RED-et, és a City Interactive-hez szerződött, hogy egy új akció-RPG-t készítsen, továbbemelve a lengyel játékok renoméját.

Tomasz nemrégiben frissítette LinkedIn profilját, melyből kiderül, hogy a korábban Project RPG kódnéven futó alkotás végleges címe Lords of the Fallen lesz. Gop néhány részletet is megosztott a szerepjátékból: egy középkori fantasy világban járunk, ahol Bukott Istenek uralkodnak, miközben az emberek és a démonok konfliktusa lesz a középpontban. A játék jutalmazni fogja azokat a gamereket, akiket a "képességeik és a kitartásuk" erre érdemessé tesz. Hardcore akció-RPG-vel van dolgunk.

Nagy kihívásért nagy jutalom jár, mi leszünk a Bukott Istenek generálisai, s hatalmas csatákban vívhatjuk ki a győzelmet. További információk még ebben az évben várhatóak - ígérte meg Gop.

A Lords of the Fallen sok apróságot merít a Dark Souls-ból, a Kingdoms of Amalurból és a Batman: Arkham City-ből. A játék 2013-ban érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

14.
14.
hedzsooo
KIRALY, engem mar most, ennyivel megvettek kilora, ha ez anyira jo lesz, mint ahogyan elsore hangzik, meg az a kep is pazar! :D :D
13.
13.
metercsiken
#12: Bocs..... majdnem mindre! : )
12.
12.
metercsiken
Nekem kifejezetten tetszenek az ilyen témájú játékok!
Örülök, hogy jön. : )
Annak pedig főleg, hogy minden platformra érkezik!
11.
11.
azureknight0715
6# Hát nem tudom hogy melyik játékkal játszottál de pont a dark soulsnak nincs béna animációja és mozgása. Szerintem elégé realisztikus. Bossok is kellően jól mozogtak, mindig úgy hogy elérjenek és meg tudjanak ölni. Szal én ezzel vitatkoznék. Dark soulsnál szerintem max a az online módot lehet fikázni mert szerintem az hagy maga után némi kívánni valót. Nem szar, de nem is jó. Fizikával semmi baja.
10.
10.
adamsfamily
#9: 30 óra volt nekem de az alatt mindent megcsináltam benne.Szerintem az egyetlen negatív pillanata a játéknak az volt amikor vége lett.Amúgy szerintem kár hasonlítani a Skyrim-hez,mert bár rpg mind a kettő de mégis teljesen eltérnek egymástól.Szerintem mind kettő nagyon jó lett és ha döntenem kellene,hogy melyik a jobb rpg a kettő közül akkor nem tudnék dönteni.Witcher-ből meg szívesen látnám az első részt xboxon,ha a Crysis esetében meg tudták oldani,hogy utólag kiadták az első részt akkor szerintem a Witcher esetében se lenne kivitelezhetetlen.
9.
9.
Drought
#7: Hát annyira azért nem rövid, én már kétszer végig vittem legutóbb dark mode-ban és 20-25 óra volt kb. A mai játékokat nézve ez sztem kifejezetten hosszú. A három remélem teljesen nyílt lesz, akkor sztem lesz esély odatennie magát a TES sorozat mellé.

Ehhez meg nem tudok mit mondani, city.....nem valami bíztató. :D
8.
8.
markoci555
City interaktívról csak a rosszpcjátékok jut eszembe, bár ghost warrior-ral megmutatták hogy azért nem kell elítélni őket rögtön, majd meglátjuk
a kép nagyon tetszik
7.
7.
adamsfamily
Ha hozza a witcher 2 színvonalát úgy,hogy némiképp szabadabbá tudják tenni mellette akkor jó kis játék lesz ez.A witcher 2-ben az egyetlen dolog ami nem tetszett,hogy nagyon rövid volt rpg létére.
5.
5.
Onegesius
érdekes. nagyon is érdekes
4.
4.
azureknight0715
3# A Dark soulsnak milyen gagyi beütése van?
2.
2.
crytek
Kiváncsi leszek a City és a kalandgame párásításra mit hoznak ki magukból!
1.
1.
SSJ Gábriel
Hát... Azt hogy tetszeni fog-e még nem tudom eldönteni. Viszont jó úton jár afelé hogy érdekeljen és így olvassam a róla szóló híreket. Meglátjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...