GC 2012: DmC dobozképek, jöhet a folytatás

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 18.
  • Hír
Link másolása
A Gamescom alatt a Capcom producere hintette el egy interjúban, hogy a jövőben folytatódhat a DmC, a fejlesztők úgy építették fel újra a Devil May Cry-t, hogy maradjon némi plusz az univerzumban, amit később kiaknázhatnának. Emellett az Amazon jóvoltából a játék dobozképe is napvilágot látott.

A Devil May Cry cím nem lesz elfelejtve a jövőben sem, ez már régóta nyílt titok: a Capcom korábban már jelezte, hogy minden eddiginél sűrűbben szeretné adagolni ezeket a játékokat. Az viszont érdekes adalék lehet, hogy a kiadó konkrétan az új DmC folytatásaiban gondolkodik.

Alex Jones, a Capcom producere a VG247-nek adott nyilatkozatában árulta el, hogy lehet folytatása a DmC-nek: Jones szerint remek befejezésre számíthatnak a játékosok, ami remélhetőleg azt a vágyat kelti majd bennük, hogy még többet tudjanak meg erről az univerzumról, és várják, mi jöhet legközelebb. Homályos utalás a folytatásra?

Akárhogy is, az Amazon jóvoltából már megkaptuk a játék konzolos változatainak dobozképét, emellett az amazonos előrendelői ajándékok promójára is rátettük a kezünket. A DmC január 15-én jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a PC-s dátum még nem ismert.

31.
31.
Qmoul
29.
29.
attila4545
#14: miután a capcom nem rendelt új részt a fejlesztők egy része az okami fejlesztőinek egy részével megalapította platinum games-t aki a Byonettát csinálta.
16.
16.
zsoze
Dante ezennel számomra halott :(
13.
13.
devilcsaj
#2: Teljes mértékben igazat adok.
11.
11.
DevilGamer
Szerintem a doboz borítók úgy néz ki mintha egy hitman játékból szedték volna ki! De szerintem ezzel dobozzal nagy bevételt fog aratni a DmC-vel ismerkedőknél.
10.
10.
rossitibi
És elszállt az utolsó reményünk is,hogy esetleg a régi dmc-t folytatják majd...Mert ugye korábban erről is volt szó...nincs is több hozzáfűznivalóm... :(
9.
9.
Gotham123
Devil May Cry HD Collection és Devil May Cry 4:Nekem itt befejeződött a DMC...
6.
6.
Drazhar
Most már lassan kezdem megszokni az új kölyköt, és legalább erre a játékra nem tudok haragudni, mert se november, se március - hanem a köztes januárban jön :D Legalább lesz idő tolni vele!
5.
5.
COG gear01
Jó lessz meg minden de nem kellet volna meg változtatni a föhöst kölyöké
3.
3.
Elcijas
A játék nem néz ki rosszul, sőt. De kérem szépen ez nem DMC. Megváltoztatják a neveket és a címet és szereztek is plusz egy vevőt, de így már csak elvből sem veszem meg.
2.
2.
xelalex19
szerintem szánalmas, hogy a dmc nevet kellett beáldozni azért, hogy eltudjanak adni egy hasonló kategóriás játékot... bár valószínű, hogy ezzel a céljuk más játékosok megnyerése és a régiek fenntartása, de véleményem szerint ezt akkor is máshogy kellet volna megoldani, mert egy olyan univerzumot lerombolni, majd újjáépíteni, mint a dmc egy szóval fölösleges...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...