Újabb gameplay jelenetek jöttek a DmC-ből

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
Még egy Gamescom-anyag: noha a DmC kapcsán több látnivaló és információ is napvilágot látott két hete, a rendezvény előtt bemutatott gameplay demó felvétele csak most vált nyilvánossá. Ahogy az eddigiek, úgy a mostani jelenetek is furcsának tűnhetnek a korábbi részekhez képest...

A tizenkét perc hosszú felvétel a Capcom Gamescom előtt megtartott sajtókonferenciájáról készült, s bár van benne fejlesztői felvezetés bőven, új látnivalókat kapunk természetesen: ahogy a Lost Planet 3-anyagnál, úgy az első képkockákon itt is a korábban már kiadott előzetes látható, és a videó második felét teszik ki az új gameplay jelenetek. Jó szórakozást!

16.
16.
DON GONDOCS
Jöhetne már egy új ONIMUSHA rész is kedves Capcom
12.
12.
xICEMANx
Nekem nem jön be sajnos :(... Valahogy nem tud megfogni, pedig szeretem a hasonló játékokat...
11.
11.
DON GONDOCS
#10: http://www.gamekapocs.hu/hir/28511/dmc_dante_nem_bir_aludni
10.
10.
rossitibi
És ez a híradós faszság? hogy jön ide?
9.
9.
DevilGamer
#8: Vergil-t szerintem is jól el b@szták, de a nem értek egyet a játékban szerintem nem egyhangú, az előző részekben is ugyanazt láttuk mégis megszerettük. Meg nem mindig huzigálni kell magad ide-oda.
8.
8.
keiji maeda
ááháhhhh ez a Vergil egy hulladék egy szemét egy semmi, hogy lehet igy elbaszbaszni egy olyan fasza karaktert, és eddig ahány gameplayt láttunk csak azt látom benne hogy összeomlik a világ és húzd oda magad a darabjaihoz , eléggé egysíkú lesz ugy nézem
7.
7.
DevilGamer
#6: Akkor a jobb oldalon? Ott van az, azon az eső kabát szerű dzsekijén.
5.
5.
DevilGamer
#4: Én se tudom Dante származását, abból következtettem, hogy a Ninja Theory-nak Angliában van a központja és Dante ruhájának bal újján (asszem) van egy brit zászló.
4.
4.
Garfartix
#3: Angol Dante? Nem értem....
3.
3.
DevilGamer
Mindannyian kritizálták az új Dante-t, de szerintem tök jó lesz az egész játék az új Angol Dante-val!
2.
2.
DON GONDOCS
Ezek a pókemberszerű lengő mozdulatok érdekesek. A platformrészek elég egysíkúak. Jó jáék lesz ez ha a harc marad a régi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...