Mészárlás a várfalakon az új Van Helsing-játékban

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 6.
  • Videó
Link másolása
A magyar illetőségű Neocore Games hamarosan egy pofás akció-szerepjátékot hoz el nekünk The Incredible Adventures of Van Helsing címmel. A Drakula-regények ihlette világban járunk, melyben egy fiatal szörnyvadászt alakítunk - ő lenne Van Helsing professzor. Számtalan rusnyaságot vághatunk fel.

Hősünk felmerészkedik Borgova háztetőire és várfalaira, mivel olyan lények után ered, akiknek kedvelt időtöltése az, hogy a magasból cserkészik be az áldozataikat. A The Incredible Adventures of Van Helsing tömény akciót kínál, változatos fegyverekkel és csipetnyi mágiával. Számos speciális képességünk lesz, amikre szükségünk is van, elvégre a rémálmainkból és a román mitológiában eredeztethető rémségek ellen még mindig az erőteljes fellépés a kifizetődő. A magyar fejlesztésű, gótikus játék az utolsó negyedévben jelenik meg PC-re és XBLA-re.

18.
18.
Mortician
#16: Ha a Torchlight első része megállta a helyét XBLA címként, akkor ezzel se lesz probléma.
17.
17.
5T3V3N
#15: Én olyanra gondoltam, hogy fiatal hun srác vagy lány ugye él a pusztában a törzzsel (lovaglás íjászat powa ) aztán mikor serdülő, először utazik a szellemvilágba, segítő állatot , famulust választ és onnantól a Világfa, mint világtérkép, lehetne a kiindulási pont..:) Vagy Ugyan ez a jelenből indítva és onnantól kezdve pedig szabad a vásár, mert ugye a világfán minden rege és monda ott ÉL..:) Szóval lehetne jó kis RPG-t tolni..
16.
16.
razipapi
Ahogy a technologia halad ez a játék lassan kidadható lesz iPhone ra miegymásra ..
de hogy xboxon is ?! .. még arcadenak is .. elég gyengusz :/
vagy tévedek ?
15.
15.
Tyrker
#14
Sajnos a magyar mitológiáról igen keveset tudunk (csak isteneket, a világképet és pár történetet,pl. Fehérlófia). Ez egy komplett játékhoz sajnos elég kevés...
Viszont ha lenne egy olyan project, ami egy sztoriba pakolná bele a magyar, finn, litván, viking mitológiát... na az tökéletes lenne :)
(Titkon még reménykedem egy Age of Mythology 2-ben, ami ezt a témát dolgozná fel az ókori helyett...)
12.
12.
KeXxX
annyira nem is rossz. most figyeljetek..: ha kicsivel gyorsabb lenne a játékmenet akkor nem is lenne olyan unalmas, szerintem. jó lesz ez, majd meglátjuk. Azért egy magyar fejlesztő csapat csak nem lát neki egy battlefield vagy uncharted szintű munkával. nem így van?
11.
11.
goblinfing
Magyar fejlesztők csak felülnézetből látják a világot?
9.
9.
DevilGamer
Hát ebből a nézetből először arra számítottam, hogy valami kattingatós-mászkálós játék lesz.
8.
8.
giga321
Valóba nem rossz de tényleg lassúnak tűnik ahogy Doomsday mondja.
7.
7.
DON GONDOCS
Kezd alakulni a játék a témaválasztásért meg egy plusz pont
6.
6.
azureknight0715
Szerintem ezt inkább androidos készülékekre kellett volna csinálniuk. Akkor szerintem kiemelkedő játék lenne . Amúgy ja jónak néz ki.
5.
5.
DollSyndrome
4.
4.
kivenoko
Nekem tetszik :) Szeretettel várom.
3.
3.
Borington
Hmm... dicséretes a magyar munka, de nem hajaz egy kicsit a Torchlightra? Mármint pl. a kezelői felület olyan 99%-ban ugyanolyan. De persze a játékmenet az ami mindent eldönt, remélem jó lesz.
2.
2.
Shadowsomi
Húúúú nekem nagyon tetszik :D Alig várom :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...