Friss Mass Effect 3-tartalmak, új Mass Effect-játék

  • Írta: InGen
  • 2012. szeptember 19.
  • Hír
Link másolása
A BioWare korántsem végzett a Mass Effect 3-mal: további egyjátékos és többjátékos tartalmak érkeznek, ezen kívül pedig komoly terveik vannak a jövőre nézve. Casey Hudson még legalább egy új Mass Effect-játék készítését felügyeli majd, más dolgok mellett.

Minderről a BioWare Edmonton vezetője, Aaryn Flynn beszélt, aki dicsérte Casey Hudsont és csapatát, és elmondta, fantasztikus 8 év van mögöttük a Mass Effecttel. Azonban korántsem végeztek, hiszen több multiplayer tartalom érkezik a következő hat hónapban, de kapunk single player sztorikat is, melyek közül az ősszel megjelenő Omega lesz az első.

Még talán ennél is érdekesebb, hogy Flynn egyértelműen kijelentette, hogy Hudson és csapata már rendelkezik tervvel a következő Mass Effect-játékra, de a játékosok visszajelzéseit is várják azzal kapcsolatban, hogy merre lenne érdemes elvinni a sorozatot. Nem ez lesz azonban Casey Hudson egyetlen feladata, a cég ugyanis a Dragon Age III mellett egy újabb projektet indít, melyet szintén az úriember fog felügyelni.

Ez egy teljesen új, fiktív világra épülő játék lesz, melyet teljesen a nulláról kezdenek el összerakni, és teljesen friss technikákat használnak hozzá.

23.
23.
IceColdKillah
Nem tudom hogy ki mennyire figyelte meg hogy a ME 2-ben az "üres szobák" a Normandy-n mind meglettek töltve új csapattagokkal! => A ME 3-ban 4 olyan szoba van aminek még nincs állandó lakója, (5 amennyiben még nem szerezted meg a From Ashes DLC-t:)! Szóval lehet találgatni!
Én arra tippelek hogy az egyik ilyen karakter egy batáriai lesz....
22.
22.
vwxyz
Az új ME akkor lenne jó, legalább is számomra, ha Shepard előtti időkről szólna. Mondjuk Wrexxel eltudnék képzelni egy sztorit, mert mielőtt találkozott Sheparddel, azelőtt fejvadász/bérgyilkos volt, és arról szólna a játék, hogy a galaxis szemétládáit kéne kinyírni... Ezt nagyon adnám :)
19.
19.
Optimus Prime
Lassú vagy GK, én ezeket már tegnap kiveséztem. :D

Az Omega DLC-ben tuti úgy lesz ideiglenes társunk Aria, ahogy Liara volt a Shadow Brokerben. És gyanítom a felvezetés, valamint Aria zsoldos csapatainak egyesítése után lehet majd elérni a küldetést.
Az új ME játék ötlete a mai napig nem tudom ,hogy kivitelezhető. Hacsak nem 4 féle játékot készítenek. Vagy nem az ME3 után játszódik. Mert lehetne egy Korgan hadvezér sztorija is a Rachni háborúkban vagy a Morning War egyik Quarian lázadója. Akár Jack Harper "Han Solós évei" is beleférnének.
18.
18.
attila4545
#16: Most komolyan ilyen komenttel próbálod bizonyítani te mennyivel értebb vagy?Most komolyan?Pont egy ilyennel?
17.
17.
Jake Holden
Amikor meglátom hogy újabb DLC jön a Mass Efecthez és az nem multis akkor elgondolkodom hogy elképesztő menyi tartalmat vágtak ki még a singli részéből. mert úgye bár az EA a fönök nem a Bioware na de mindegy. A következő részt várom is meg nem is mert tudom hogy nem olyan lesz mint az 1 és a 3 keveréke sőt azon se lepődnék meg a belső nézetes lövölde lenne amit már nem a is Bioware csinálna de remélem nagyon tévedek csak hát a 3.részre is azt mondták hogy nagyon jó lesz és keverik az eddigi részeket ami kamu volt:(
15.
15.
Giggsy
#14: Neked tán úgy tűnik, hogy nem durván szarkazmus minden szava?

#6: ja, egy külön játék esetében ez járható vonal lenne. Na de hogy lehetne ezt beilleszteni egy olyan sorozatba, ahol végig egyetlen karaktert irányítasz? Megmondom én neked: sehogy. Ilyen nem létezik, mert akkor már nem szerepjáték (hogy a ME mennyire tartalmaz hagyományos RPG elemeket, azt most tegyük félre) Ha kiadnának egy spinoffot, amiben Aria-t irányítjuk, az persze más kérdés, de a Mass Effect 3-hoz Shepard nélküli DLC-t kiadni olyan lenne, mint James Bond filmet forgatni James Bond nélkül.
12.
12.
exonic
Bioware... Én így szeretlek! :)
11.
11.
The Lone Drow
#10: Az egy kizárólag multiplayer FPS volt némi járműves harcal. Szerintem nem volt annyira elbaltázott ötlet. Én személy szerint örülnék neki, ha a következő rész kevésbé grandiózus lenne. Örülnék egy olyannak, ami a Fantomságra helyezi a hangsúlyt. Az első könyvben nagyon tetszett, ahogy Saren felderített, és végezte a dolgát. Csak az a "baj", hogy a Bioware nem merné megkockáztatni, hogy ne legyenek állandó társaid, így az egész már bukó.
10.
10.
Scoo
#9: Hát jobb is ha figyelmen hagyják jó pár játékos ötletét. A végén még kapnánk egy Mass Effect: Call of Duty-t :)

Bár már így is az egyszerűség felé mozdult el a széria.

Plusz ráadásul, egy fps ötlet már felmerült náluk, szóval a végén lehet tényleg lesz egy ilyen verzió is. jaj.
9.
9.
randall13
#6: Na ezért nem szeretem ha a játékosok ennyire mélyen beleszólhatnak a dolgok menetébe :D Félreértés ne essék, nem az ötlettel van bajom, hanem a kivitelezhetőséggel, ami koránt sem olyan egyszerű mint azt egy átlag játékos elképzeli. Ha nem figyelnek oda a fejlesztők, egy ilyen lépés akár fel is boríthatja az egész játékmenetet.
8.
8.
#6: Én is el tudnám képzelni az Aria-s vonalat, sőt...
Sztem csak az egyik társunk lesz a küldetés során. De nagyon örülök, hogy kibővítik az Omega story-t.

Az új játék kapcsán ötletének is szintén örülök. Sok potenciál van még a story-ban, akár előzményeként is, az ember előtti időkből: krogan-turian háború, gethek felülkerekedése a kvariánok felett, vagy hogyan lett az asari a galaxis legbefolyásosabb faja.
Ha meg folytatás, akkor egy MMO kézen fekvő megoldás lenne
7.
7.
xelalex19
#6: Nem rossz amit mondasz, szerintem is jobb lenne egy új főhős a sorozatnak, a 3. rész ending-jei után meg főleg, de inkább legyen egy teljesen új és ismeretlen. Aria szerepébe vagy bandájának szerepébe nem nagyon tudnám bele élni magam és nem is akarom.. :/

Minden esetre érdekesnek hangzik, hogy még folytatni akarják kíváncsi leszek rá és remélem nem csak rókabőr lessz.
6.
6.
Scoo
#4: Ööööö rohadt könnyen...

A kezedbe adják a karaktert, azt mondják tessék, ilyen meg ilyen szinten áll, oszd el a pontokat a tulajdonságai között és hajrá, irány játszani!

Oké, a ME az Shep sztorija, fejlődése, stb, egyértelmű. Írtam is, hogy nem látok erre esélyt.

Csak azt mondtam, hogy személy szerint nekem nagyon vérfrissítő lenne egy új főhős. Egy olyan akiről még nem tudom, hogy mit hoz számára az élet. Akiről nem tudom, hogy meg fog e halni végül vagy sem. Ráadásul új képességek is lehetnének, új cimborák, új fegyverek, amit csak akarnának. Milyen nagy fíling lenne Ariat és a bandáját a harcban vezetni.

Sokkal nagyobb, mint egy újabb depressziós, rossz emléket felelevenítős Shepard kaland.

Az egy és a kettő után élveztem a DLC-ket, de a három után a sztori DLC-t már rossz szájízzel játszottam. Oké, velem van a baj :)
5.
5.
eszeanna
4.
4.
Giggsy
#2: Őőő a Mass Effect egy szerepjáték, amiben Shepard karakterét visszük. Mégis hogy irányíthatnánk akkor Aria-t egy DLC-ben? O.o

A következő játék más helyzet, abban nyilván nem Shepard lesz már.
3.
3.
Hab
Ha lesz új mass effect játék, vissza kéne kanyarodniuk az első rész irányába, megtartva a 3. rész dinamikus harcrendszerét. Adjanak egy nyamvadt inventory-t a játékba, nagyobb szabadságot és érdekesebb fejlődésirendszert.
2.
2.
Scoo
Az Omega DLC-n nem csodálkozom. A harmadik (?) könyvben elég fontos szerepe volt és csodálkoztam is, hogy a játékból teljesen kihagyták a visszafoglalását.
Nagyon bízok benne, hogy nem Shepard lesz a főszereplő. Vele már nem szeretnék többet játszani. Rossz emlékeket idéz.

(99%, hogy ő lesz a főszereplő, pedig szerintem jót tenne a sorozatnak ha Aria lenne ennek a kiruccanásnak a főszereplője)
1.
1.
randall13
Annyira nem szeretem, amikor már a történetben is a játékosok visszajelzéseire hagyatkoznak :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...