Valami készül Star Wars: First Assault címen

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 2.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre biztosabb: valami készül a Star Wars: First Assault elnevezés alatt, ráadásul szinte biztosra vehető, hogy ez a valami az Xbox Live-on is tiszteletét fogja tenni. Semmit nem tudunk róla, de az állítólagos dobozképen birodalmi rohamosztagosok lődöznek, szóval annyira rossz nem lehet.

A szemfülesek már augusztusban találkozhattak a címmel: akkor arról cikkezett a sajtó, hogy a LucasArts levédette a Star Wars: First Assault elnevezést, most pedig kezdjük megérteni, hogy mit takarhat az újdonság.

A NeoGAF felhasználói - sok más XBLA-borítóval egyetemben - kiderítették az Xbox.comról, hogy a Star Wars: First Assault egy letölthető játék lesz, ami az Xbox Live-on már bizonyosan tiszteletét teszi. Hogy miről szólhat, arról persze fogalmunk sincs, de a virtuális dobozképén birodalmiak és a lázadók lövöldöznek egymásra, szóval akár még valami érdekes is kisülhet belőle: például egy Battlefront-szerű multiplayer anyag... Szerintetek?

12.
12.
xanatos0911
1313 figyelve van, jól is elsülhet. Egyébként JK-t a népnek... nem értem hol az akadálya ennek.
11.
11.
Drazhar
#10: Lesz! Csak nem tudom itt mennyire számít reklámnak, ezért nem akarom a kiadó nevét írni, de megszavaztatták pár hónapja, hogy SW-témában mi érdekelné az olvasókat, és a Republic Commando egész szép helyen végzett, úgyhogy jövőre remélem kijönnek a könyvek magyarul.
10.
10.
lackosor6
#8: Van magyar fordításban? Bocs, csak könyv témában nem vagyok túl tájékozott annak ellenére, hogy szeretek olvasni...
8.
8.
Archondelta
#5: Könyvben folytatták, de épphogy csak túljutottak az Order 66-en, Lucas ellehetetlenítette a folytatás megírását azzal hogy cseszett kifizetni az írónőt; másrészt a Clone Wars javára döntött és átíratta a Mandaloriaiak sztoriját, persze úgy hogy egy rakat illogikus baromságot generáljon eközben és ne lehessen befejezni az Imperial Commandot. Meg lehet köszönni Gyurinak. Amúgy a könyvek zseniálisak, messze a legjobbak az expanding universeben.
6.
6.
Gotham123
Inkább adjanak ki valami jó FPS-t..
5.
5.
Drazhar
#4: Én is évek óta erre várok, de azt hiszem nem fogyott jól, úgyhogy soha nem fog elkészülni. Viszont könyvben folytatták a sztorit, és a közeljövőben az egyik könnykiadó (reklám nélkül) meg is jelenteti.

Felőlem meg lehet olyan ez az XBLA mint a WH40k-s Kill Team :)
4.
4.
Mortis
Ha már annyira akciójátékot akarnak, akkor folytathatnák a Republic Commando-t. Vagy ez valami akadályba ütközne? (Tudom hogy a képen látható felállás ellehetetleníti a vágyam, de nem is pont ezért írtam.)
3.
3.
DON GONDOCS
Nem fűzök hozzá sok reményt, de a 1313at várom.
2.
2.
markoci555
váram a további infót, az az 1313 is azt mutatja van még mit meríteni belőle
1.
1.
strike19
Remélem később megjelenik PSN-en is.Szerintem valami TPS játék lesz vagy FPS mint Republic comamndo csak rövidebb mert Arcade.:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...