Dishonored - kiszivárgott az első teszteredmény

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 7.
  • Hír
Link másolása
Egy technikai malőr miatt az embargó lejárta előtt kiszivárgott a Dishonored első teszteredménye a CVG magazin jóvoltából. Örömmel jelentjük, hogy csaknem tökéletes eredményt ért el az Arkane Studios játéka, de a játékidő elég karcsúnak mondható, ha pusztán végiggyilkoljuk a pályákat.

A Dishonorednek minden esélye megvan arra, hogy az idei év egyik legjobb akciójátékává váljon. A CVG magazin nem volt rest 9.5 pontot kiosztani rá a 10-ből, igaz, egy technikai bakinak hála a teszt idő előtt került fel az oldalra, amit azóta eltávolítottak. A kollégák szerint a steampunk cím hihetetlen szabadságot kínál, hihető és izgalmas disztópiát épít fel, és egyaránt jól működik lopakodós vagy akciójátékként.

Más vélemények szerint a Dishonored akár 4 óra alatt kipörgethető akkor, ha csupán végigszaladunk rajta, és ész nélküli mészárlásba kezdünk. Az átlagjátékosok 6-7 óra alatt végeztek vele, ám ha a megfontolt előrehaladásra, a lopakodásra rendezkedünk be, akkor 20 óra játékidő is kisajtolható belőle - minden zegzugot megtekintve, minden mellékküldetést teljesítve. Az már biztos, hogy erősen ajánlott a legnehezebb nehézségi szinten belevágni.

Figyelem, überspoiler következik! Tekintsünk bele a játék első perceibe!

41.
41.
#19: Ja. Amihez meg egy olyan gepigeny tarsul mint az allat.
A jatek meg lehet jo, de ultra fosul nez ki.
40.
40.
DarkLord
A legtöbb játék kipörgethető secpec alatt ebben nemtudom mi olyan nagy hír amúgy, hogy ezen veszekedtek itt. Inkább nézzétek azt, hogy nem easy módban pörgessétek, ha elsőre belevág az ember a lecsóba egy nehéz fokozaton akkor tuti napokig elszórakozik vele majd főleg az én tempómban ami átlag napi 3 órát szánok játékra ez van nekem több nem jut már :)

Szóval nemkell elsőre elkapkodni futni összevissza rákoncentrálni a feladatokra/lopakodni..persze második , harmadik meg kinél mennyit bír a játék utána már persze, hogy hamar kipörög majd a dolog.
39.
39.
drat576
http://www.gametrailers.com/reviews/m68kgw/dishonored-review
38.
38.
Hubert Cumberdale
#35: "4 óra alatt kipörgethető akkor, ha csupán végigszaladunk rajta, és ész nélküli mészárlásba kezdünk."

Koma ebben mi a félrevezető? Azt írták le, amit te is... te lenni analfabéta??
37.
37.
dyousee
Szerintem akit az eddig látottak/hallottak megfogtak valamiért, az tudni fogja, hogyan áljon hozzá ehez a játékhoz. Mint például én is ! ...
36.
36.
crytek
Most értem a végére.A fejlesztéseket nem keresgélve rambo modot választva olyan 7-8 órának éreztem elsőre nem easy-n!
35.
35.
Kerub
#28: Azért az eléggé félrevezető és bulvár stílus, hogy 4 órát írtok mert pár speedjunk játékos végigfutott rajta 4 óra alatt. Feltételezem könnyű fokozaton és intrókat átugrálva.

Ilyen alapon a HalfLife2 a világ átb@aszása, mert ki lehet játszani másfél óra alatt... ha épp az a célod hogy gyors legyél. Nehogy már ez alapján következtessünk a normális játékidőre.
Értem én, legalább generáljátok a kommenteket.

Másfelől meg minden nyavalygó vegye azt számításba, hogy itt nem a konkrét akció a lényeg hanem az a fantasztikus világ amit felépítettek a készítők. Aki igazán szereti a steampunkot és tudja értékelni azt amikor a semmiből felépítenek egy részletgazdag fantáziavilágot az úgy is csodálkozva és izgatottan fogja felfedezni az utolsó kilincset és faliórát is.
34.
34.
The Lone Drow
#33: Ez a szerencsém, hatalmas önuralomra volt szükségem, hogy ne nézzem meg...:D
33.
33.
frankek
A videót eltávolították!
32.
32.
simon 555
Nem értem mit elégedetlenkedtek.7 óra ha eszetlenül végigrohanunk rajta.Szerintem ez bőven elég még annak is aki így játszik.Ha úgy játszunk vele ahogyan kell akkor meg lesz az 15 óra is.A Obliviont is végig lehet vinni 10 perc alatt mégsem szidja senki,hogy hű de rövid....
A Skyrimet meg 1 óra 30 perc alatt lehet végigvinni.
30.
30.
Rabit Wars
#27: Nagyon helyes várjuk szeretettel a többi érdeklődőt is , szeretnénk egy jó kis steames közösséget a játék körül! ;)
Túl aggodalmaskodtok majd ha már mindenki otthon kezébe veszi a gamet meg mondja a maga véleményét addig felesleges ezen "veszekedni" ;)
29.
29.
rico88
#25: Szerintem várjuk ki a megjelenést és meglátjuk. A Diablo 3-nál is ment ugyan ez a mizéria a játékidővel, aztán persze kiderült hogy baromság az egész (mellesleg a játékok legalább 90%-a 5 óra alatt végigvihető, még a sokórás rpg-k is, minden attól függ, hogy hogyan játszol). Biztosra veszem, hogy egy normális nem-lopakodós végigjátszás simán lesz 10 óra fölött. A pályatervezőnek 22 óra volt a végigjátszása lopakodós játékmenettel úgy, hogy előre tudta merre kell menni és mikor mit kell csinálni.
28.
28.
zoenn
Ha már ennyire szeretünk idézgetni:
"In other news, some gamers got their copies earlier than anticipated and managed to finish the game under four hours. We should note that other gamers have finished Arkane’s title in under six-seven hours, suggesting that the game’s length depends entirely on your playing style. "
27.
27.
The Lone Drow
#25: 6-7 óra legkönnyebben, azért ez nehezebb fokozaton bőven meglehet 10-12 óra szvsz :). Én speciel nehéz fokozaton kezdem majd el, aztán nekiesek majd a legnehezebben.

A 9,5 pont értékelés az bőven bíztató :)

#21: Csatlakoztam!
26.
26.
p3ti
Sem az eddigi trailerek , sem a gameplay nem hozott lázba . Majd ha lemegy az ára és nagyon unatkozom
25.
25.
Macifasz
6-7 óra? Mi van?!?! Azt mondták még nem is olyan rég, hogyha nem lopakodva haladunk, akkor olyan 10-12 óra lesz a tiszta játékidő, ám ha osonunk, taktikusan lopakodunk, akkor akár 20 fölé is mehet. Na most ehhez képest ez a "nem lopakodó mód"-os 7 óra lófasz. Persze én lopakodni és taktikázni fogok, de akkor is. Mondjuk én az első időtartami híreknél is picit elkeseredtem, mert úgy voltam vele, hogy a nem lopakodó mód-os játékidőnek kellene olyan 20 órát tartalmaznia, és ez csak növekszik, ha taktikusak vagyunk. De sebaj, ettől még jó játék lesz!
24.
24.
semper

"- It wasn't even actual 4 hours, it was around 7-8 because the stream they were watching was cut at some point
- Still short? That's because he was playing on easy and rushed through everything, skipped cutscenes, explored nothing, etc.. It was a live stream, so people who watched it are the ones that said this!"

Quote from the level designer from that link:

“My ghost and no kills playthrough took 22 hours. That’s without exploring every nook and cranny, and knowing the solution to everything beforehand.”
23.
23.
b.mate
Azért számomra nem mind1 h 4 vagy 7 óra.
22.
22.
rico88
"Más vélemények szerint a Dishonored akár 4 óra alatt kipörgethető akkor, ha csupán végigszaladunk rajta, és ész nélküli mészárlásba kezdünk."

Ha jól tudom nem erről van szó. Azt olvastam, hogy 7-8 óra volt a játék úgy, hogy észnélküli kaszabolással pörgették ki és átugrották az összes átvezető animációt. Ebből volt egy stream, amit kétfelé vágtak, ennek az első fele volt 4 óra.
21.
21.
Rabit Wars
Nem kell még le írni a játékot főleg nem videók alapján majd ha kezünkbe lesz lehet szidni hogy rossz vagy jó addig is ízlések és pofonok! :Đ
Ha valaki már nagyon nagy "FUN" akkor lehet csatlakozni a steamen a magyar dishonored fun csoporthoz.
Észrevételeiteket meg oszthatjátok egymással illetve ha csak kicsit is oda vagytok a Steam-Punk világért akkor itt a helyetek! :Đ http://steamcommunity.com/groups/dishonoredHUN/
20.
20.
zsoze
én 2órát toltam vele eddig és ajánlom a grafika kicsit csúnya ,de konzolon ma már nem lepődök meg ezen
19.
19.
Starkiller89
Undorító, ahogy kinéz konzolon...sorry...
18.
18.
LiMiT
#14: Ugyan erre gondoltam én is. Nagyon jó hogy óriási a szabadság, eszeveszettül élvezetes a játékmenet és gyönyörű a grafika, de szvsz az egész kutyagumit sem ér ha kipörgetem egy délután alatt. Ezek alapján le merem fogadni hogy nekem maximum 6 órába fog telni az egész játék, úgy hogy nem sietek, nem kaszabolok mint az őrült, megnézek mindent amit csak lehet. Ezt a 20 órás játék időt meg nagyítóval sem fogjuk megtalálni.
17.
17.
DollSyndrome
Nekem már meg van atari jaguar-ra és másfél óra alatt kipörgettem.
16.
16.
Teuton
#3: Egy 5ezrest rá hogy az összes DLC együttvéve hosszabb lesz mint a játék maga.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...