Továbbra is parkolópályán van a Prey 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A Prey 2 zaklatott fejlesztési életútját tovább csorbítja a Human Head designerének csipkelődő megjegyzése, amit Twitter-csatornáján osztott meg a nagyközönséggel. Ezek alapján a játékot nem törölték, csupán egyfajta "börtönbe" zárta a Bethesda. Szerintünk nincs sok különbség.

Nathan Cheever, a Human Head Studios designere nemrégiben csípős megjegyzést hintett el Twitter-csatornáján a Prey 2 kapcsán: "Szóval a Prey 2-t hivatalosan nem törölték, csupán börtönbe zárták."

Cheever a csiripelést nem sokkal később tisztázta, és annyit mondott, hogy "nincs semmi" új fejlemény a Prey 2 munkálatai körül. A Bethesda egyelőre parkolópályán pihenteti a címet "minőségi okokból". Egyhamar nem fogunk játszani vele.

Egyértelműen látszik, hogy a fejlesztő utalt a Bethesda áprilisi nyilatkozatára, hogy azért szünetel a fejlesztés, mert a játék nem felel meg a minőségi elvárásoknak. A Bethesda váltig állítja, hogy nem törölte a Prey 2-t, csak a munkálatok a vártnál tovább tartanak. Ennek ellenére a kiadó új honlapján már nem szerepel a játék adatlapja. A pletykák szerint a két cég között szerződési problémák vannak, s addig nem kap újra zöld utat a projekt, ameddig a jogi nézeteltérések nem tisztázódnak.

Drukkolunk a srácoknak!

6.
6.
MrBenjamintoto
4.
4.
Csoola
Az előző rész tetszett, de ez teljesen más, engem annyira már nem érdekel.
3.
3.
DollSyndrome
Fordítás: Egy hulladék amit idáig műveltünk, de legalább van lóvé. Ó Zse.
2.
2.
giga321
Kár,kár , a CGI trailer és a gameplay felvételek óta várom a gamet erre nem jön. Scumbag fejlesztők.
1.
1.
peter.biro
Ennek Duke Nukem saga van....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...