Assassin's Creed III - Uplay-díjak, tengeri csaták

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 26.
  • Videó
Link másolása
Aki előszeretettel fogja nyúzni az Assassin's Creed III többjátékos módját, bizonyára jó néven veszi, hogy számos extra jutalom üti a markát, ha fellép a Uplayre. Ezen felül egy hosszabb játékmenet-felvételre is szert tettünk, amely a "robbanékony" tengeri csatákat mutatja be.

Tekintsük meg, hogy miért is lesz jó nekünk, ha folyamatosan online kapcsolatban leszünk a Uplayen. A szorgalmas multihuszárok olyan finomságokra tehetik rá a mancsukat, mint az Assassin's Creed III-témák, a Life Scratcher Pack vagy Eizo Auditore ruhája a Brotherhoodból. A videót avus és adam6751 küldte be, köszönjük!

A hónap végén megjelenő játékban a tengeri hadviselés is hangsúlyos szerepet kap. Elsőként egy csupasz lélekvesztővel indulunk, ám később fejleszthetjük a hajónkat durvább ágyúkkal is, melyek robbanó lövedékkel tizedelik meg az ellenséget.

Van öt perced? Nézz be a tengeri csatákba!

A Ubisoft már nyithatja a pezsgőt, elvégre az Assassin's Creed III-at rendelték elő a legtöbben a frencsájz történelmében. Pontos számok nincsenek, de az AC: Revelations előrendeléseinek "több mint a duplájáról" beszélhetünk.

Üröm az örömben, hogy a játék kalózverziója már felkerült a torrentoldalakra - öt nappal a hivatalos premier előtt.

34.
34.
adam6751
#32: Ja tényleg! Ha próbáltad mesélj már :D
Ma lehet még menni a Konzol Világhoz du. 4-ig de sajnos nem megyek :(
33.
33.
RoLee-man
#32: Nem, nem voltam. Nem pesti vagyok de elmentem volna. Mesélj már egy picit milyen volt :) Fasza a játék? Kipróbáltad?
32.
32.
razipapi
#29: Énis a konzolokszervizében veszem bár én boxra a speciált :))
Tegnap teis ottvoltál a launch partyn ? :)
31.
31.
robogo98
Te tudsz valamit
Am szerintetek menyiért számitják be a bf3 at
30.
30.
eximmice
#28: Hát igen.... aztán meg megy a felháborodás hogy te miért nem tartózkodsz otthon...akkor kérdem én,minek van az a rublika oda biggyesztve kitöltésnél hogy idő?
érthetetlen..
Ezért mondtam adam6751-nek hogy hiába tervezget..úgy sem úgy lesz az :D Meg ha azt nézzük hogy még aznapi kiszállítás van rohadt sok helyre kell fuvarozgatni és nem fogják az a tetemes mennyiségű embert időpontra osztani mennek sorba aszerint hogy ki mennyire közel lakik az előző megrendelőhöz képest,hiába több futár van akkor is szerintem megyékre vannak oszta és egy megyére jut max 1 vagy 2 futár ők azt már pont lesz**ják hogy te mikor vagy otthon :)
29.
29.
RoLee-man
#26: adam6751 nekem is őszi szünetem lesz okt 29.-től nov 4.-ig. El fog füstölni az xbox. Nekem a konzolokszervizétől jön szerdán egy freedom. De én se birom már kivárni. A torrentoldalakon tényleg fent van már? Mert nemtudom lehet letöltöm mielött megjön az eredeti. Á azért az tulzás lenne.
28.
28.
turi
#19: én meg írtam hogy délután hozzanak egy játékot, azt meghozták reggel.
Még szerencse hogy a tesóm itthon volt
27.
27.
Sanyeszpaloc$
#22: végül csak az elsőt néztem meg, istem hozzám szólt és kékhalált adott kedves dell laptopomnak és vettem hogy nem szabad megnézni :)
26.
26.
Ezionak kicsit jobban állt ez a ruha... :D
25.
25.
n_csacsi
#17: én olyat találtam az előbb, ahol már feltették az első 2 sequence-t 4 részben és angolul...de akkor se nézem meg :D a hétvégével és a melóval hamar elmegy az idő, szerdán meg már megyek is érte! :D
23.
23.
adam6751
#21: És elnézést a helyesírási hibákért,nem volt kedvem kijavítani!
22.
22.
adam6751
#20: Szívesen,de aztán nehogy megnézd az összes videót :D
21.
21.
adam6751
#19: Hát őszintén én még nem csalódtam bennük,remélem most sem fogok,bár lehet elszóltam magam.Én gameshop-tól csak azért nem rendeltem most itt a legjobbak az előrendelői extrák,PlatinumShop-tól meg csak egyszer rendeltem már megjelent játékot de 1 hét után sem hozták,csak szóltak hogy nincs készleten.Aztán lemondtam mert nem tudták mikor lesz.a RDR GOTY editiont is a konzol világtól rendeltem elő még anno és második nap hozták.De van ilyen én sem most először hallom hogy nem a legjobb a konzol világ.
20.
20.
Sanyeszpaloc$
#17: Köszönöm, múltkor sztem semmi földrengető spoilert nem mondtál de hát úgy nézki ezeknek minden spoiler
19.
19.
eximmice
#14: szép dolog a megbeszélés...csak én is nemrég rendeltem meg tőlük a red dead redemption-t és direk írtam hogy d.u 2 után vagyok itthon...naná hogy reggel 11 kor csörög a teló hogy "itt vagyok"...mondom fasza én meg nem...-.-
18.
18.
adam6751
#16: Az szar lenne!Nem vagyok kárörvendő úgyhogy drukkolok hogy problémamentesen időben tudj játszani a játékkal! :D
17.
17.
adam6751
#13: Na szóval,nem szeretnék vitákat meg spoilerezni vagy hogy valaki megint rám haragudjon,úgyhogy a következőt teszem:
SPOILER SPOILER SPOILER (legalábbis az ha követed azt amit alább írtam)
ASSASSINS CREED 3 -SECUENCIA ezt bírhatod a YouTube keresőbe az elején kicsomagolja a játékot,az lesz az.Viszont szerencsére spanyol úgyhogy nem fogsz érteni semmit. (gondolom)
SPOILER VÉGE
16.
16.
Zozzancs
#14: Tudod mi a gáz? tegnap lefagyott a ps3 multizás közben... a lejátszója meg ilyen fura hangot ad... remélem nem hal meg szerdáig és utána se mert nagyon mérges lennék :D
15.
15.
Sanyeszpaloc$
#12 gondolom az amcsik fellázadnának ha ők kapnák késöbb, európa nem az a mc donalds faló idegbeteg emberek háza.
14.
14.
adam6751
#11: De ha belegondolunk hogy milyen gyorsan elmegy a hétvége és most szerdán itt is lesz a játék:)Csak még meg kell beszélnem a Konzol Világgal hogy délelőttre hozzák.Vagyis:szünet+délelőtti kiszállítás=felkelek reggel,játszok. :D
Csak az a hátül ütője annak hogy megnéztem az első 20 percet,hogy húsz perccel többet kell játszanom :( :D
13.
13.
Sanyeszpaloc$
12.
12.
Zozzancs
#9: Am vérlázító, hogy az amcsik már 3 nap múlva tolhatják:/
11.
11.
Zozzancs
#9: jaja:D mehetne gyorsabban ez a fránya idő...
10.
10.
adam6751
#8: Te az első húsz percre gondolsz?
9.
9.
adam6751
#7: mert hát a 9.5 az elég jó :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...