Halo 4: Forward Unto Dawn - az ötödik rész

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 3.
  • Videó
Link másolása
Három nap múlva rajtol el a Halo várva-várt negyedik része, a ráhangolódáshoz tökéletes lesz az élőszereplős miniszéria legújabb és legutolsó darabja. Az ötödik részben végre lezárul a kadétok története, s egyúttal kitapossa az utat a játék előtt. Tizenhét perc majdnem tömény akció következik.

Meglepően jól sikerült a Halo 4: Forward Unto Dawn-sorozat, annak ellenére, hogy a költségvetése nem verdeste az eget. A személyes drámák nagyobb hangsúlyt kaptak, az akció és az eposzi magasság azért maradjon meg a november 6-án érkező Halo 4-nek.

15.
15.
Kysmora-00
#12: figyelj már ide te szuper györgy mit nem fogsz fel azon bazdmeg hogy engem pont hogy érdekel a halo sorozat!!! Csak kibaszottul nem azt kaptam amire egy HALO névtől el lehetne várni! Ki vagy te hogy megmondjad nekem hogy leírjam e a véleményemet vagy sem? A másik meg most mi a fasznak emelsz ki egy ilyen dolgot a a hozzászolásomból hogy visszatekerés? Akkor vissza léptetés bazdmeg nem tök mindegy mit nem értesz ezen! Ráadásul te elvileg a hetvenes években születtél akkor meg mit a fasznak akadsz fel ilyenen! A szinkront meg nem arra értem hogy magyar hang te paraszt fasz hanem hogy gyik faszu hangja van a spartannak bazdmeg! Mit nem értesz ezen Györgyi????
14.
14.
Macccy
Jaja, a "sierra zero 117" kód hallatán ébredt benne az emléke az öt epizódnak, amelyek mind valamikor 2525 körül játszódtak. #7
13.
13.
kopic
#7: Igen, Lasky a UNSC Infinity parancsnokaként emlékezett vissza ezekre a dolgokra, amit az 5 részben láthattunk. Miután jött egy vészhívás a Forward Unto Dawnról Cortanatól.
12.
12.
supair
#11: Szupper György
1972 02 02 Körmend.
Ez vagyok Én.
Semmi baj a Mortal-lal.
Én azt a sorozatot nem szeretem!DE NEM IS LÁTSZ AZOKBAN A CIKKEKBEN KOMMENTELNI,FIKÁZNI. MERT HA VALAMI NEM ÉRDEKEL NEM VESZEK RÉSZT BENNE.
Ha felnőtt vagy,akkor pedig szégyellhetnéd magad.A filmben nincs szinkron.Nem tudod visszatekerni.Ha pedig nem nézted végig egyik részt sem teljesen,folyamatosan,mégis,hogy írhatsz nekünk róla bármit is?Így a mondataid hiteltelenek,üresek,buták..............stb.És próbálod mindezt ránk erőltetni.MIÉRT?
Ne vitatkozzunk,csak erre az egy kérdésemre válaszolj kérlek.György.
11.
11.
Kysmora-00
#10: Nem állok le 10-15 évesekkel veszekeni! A mortal kobat legacy-hoz képest ez egy kutyaszar lett! :)
10.
10.
supair
#1: Még egy kérdés ha megengeded.
Mibe TEKERTÉL bele?
Mert videókazettán nem jelent meg a sorozat ha jól tudom:-D
9.
9.
supair
#1: Idióta!
Áruld el mit néztél?Mert amiről úgy gondoltad, hogy írsz, arról fingod sincs.
8.
8.
Szerintem Chief hangja jó volt:)
7.
7.
HerodPK
Akkor ez ugye 1 visszaemlékezés féle az a srác volt a parancsnok a nagy dog hajon és gondolom Cortana feléleszti Chiefet.. mert a nagy dog hajona nagy a jele.. vagy épp ok mennek Chiefért de ez FUD az időben jóval azelőtt van hogy chief lefagyasztja magát... meg tovbb Spartan unit is volt ott szoval ez még a reach elottiidoben tortént:)... imádom a Halot csak nem játszottammég ki minden rész igy sok mindent nem tudok
6.
6.
assassin
5.
5.
xxxgamer4ever
A hangok tényleg gyengék voltak...(nem a zene, a színészeké)
Meg volt pár más apróság is ami nem tetszett, de én ezzel együtt is azt mondom hogy ez egy nagyon jól sikerült videosorozat volt, nekem nagyon bejött!
Szerintem aki fikázza az gondoljon bele hogy ebben így is rengeteg munka benne lehetett és hogy a legtöbbünk hasonlót se tudna...

Kár hogy nincs pénzem boxra hogy játszhassak is az új Haloval, szegény PC-seket már le se tolják mostanság...
4.
4.
zed33
#2: Hagyd, azt se tudja miről ír!:)
2.
2.
robogo98
Milyen szinkronròl beszèlsz ha nem szereted mem kell ide irni a vèlemènyed
1.
1.
Kysmora-00
Úristen komlyan mondom olyan szar ez sorozat mit az állat szinkron nevetséges a szereplők nevetségesek a kidolgozás nevetséges pedig halo fan vagyok én is de ez nagyon rossz egyik részét sem tudtam végignézni ugy hogy ne tekerjek bele!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...