Kiszivárogtak a GTA V első infói?

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 5.
  • Pletyka
Link másolása
Noha a Game Informer mindent leleplező előzetese csak csütörtökön válik elérhetővé, az első információk már kiszivárogtak: ez alapján több játszható karaktert is kapunk, visszatér az autótuningolás, és a fizimiskánkat is megváltoztathatjuk majd. A Rockstar még nem erősített meg semmit.

Hivatalosan november 8-án, csütörtökön válnak elérhetővé a Grand Theft Auto V első részletei, akkor jelenik meg ugyanis a Game Informer 18 oldalas előzetese. A decemberi szám digitális példányának megérkezéséig pletykákból szemezgethetünk, a GameFAQs fórumán posztolt bejegyzés állítólag már a bemutatóból szerzett infókat összegzi.

Noha a Rockstar nem erősítette meg az itt leírtak valóságtartalmát - kéretik is fenntartásokkal kezelni őket! -, bizonyos részletek egybevágnak a korábbi pletykákkal.

Ez alapján a játéknak két főszereplője lesz, Albert DeSilva Puerto Rico-i származású amerikai, 42 éves, elvált, két gyermeke van - idősebb korában, pénzért vágott neki a bűnözésnek. A másik főszereplő fiatalabb, Dougie Vejo Los Santosban nőtt fel. Apropó, Los Santos: mint ismert, a játékban ez lesz az egyedüli nagyváros, mellette kisebb falvakba juthatunk el. A Grove Street visszatér, CJ-vel és Sweettel viszont nem találkozhatunk.

Ismerősök azért lesznek, legalább egy karakter itt lesz a negyedik részből. Mi magunk megint vásárolhatunk ingatlanokat, lesz autóátalakítás, és emberünk haját, arcszőrzetét és ruházatát is megváltoztathatjuk - gyúrás és tetkók nem lesznek. A minijátékok közé bekerül a golf, a tenisz és a szörf is, a Game Informernek pedig az Alimony nevű küldetést mutatták meg állítólag a Rockstar munkatársai: ebben kell kirabolni egy ékszerboltot, ahogy a trailerben is láttuk. A Lovefist nevű fiktív banda Jezzies néven tér vissza, a zenék között pedig a következő darabokat találjuk meg biztosan:

  • Guns and Roses: My Michelle
  • Triumph: Magic Power
  • The Beach Boys: California Dreaming
  • Snoop Dogg feat. Pharrell: Beautiful


A GTA V 2013 tavaszán érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra, fentebb egy új artworköt leshettek meg róla.

39.
39.
kopic
#38: Jah
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=18451&news&J%F6v%F5%20h%E9ten%20j%F6n%20a%20GTA%20V%20trailer
38.
38.
reptile110
nem tudom tudjátok e de jövő szerdán jön a második trailer :D
37.
37.
shatterhand
#35: Kétszer adtam esélyt a játéknak, de 5óra után mindig meguntam. A multija pont annyira sz.r mint a többi rockstar játéké. Alapból jó lenne (a multira gondolok), de olyan hülye szinten van elcseszve ezzel az auto/manual aim rendszerrel,hogy az kész. Egyik csalás, másik meg túl nehéz. Ha meg belejössz, akkor meg a többiek kedvét veszik el akik még nem szokták meg.
36.
36.
Batman
San Andreas: HEY NIGA, MY BROTHER! ÓÓÓ SZÍDZSÉ! -Csöppet heroltom volt tőle.
GTA IV: HEYY KÁZIN.. KÁZIN HÉÉJ MY KÁZIN - Szintén.

Remélem ezeket a tájszólásokat végre elhagyják mert az agyamra mentek.
Kíváncsian várom az új részt, de jelenleg az iOS Vice City-re vagyok ráindulva azt várom már mint az állat :D
35.
35.
rozi07
Hat emberek. Nekem pl a gta 4 a mai napig a kedvencem! A mai napig tolom! 14215435543534546 X vittem mar vegig, de meg mindig tud meglepetest okozni:) (nemertem h nem lehet ezt szeretni, de hat izlesek es pofonok ;)
34.
34.
Quent1n
#32: Tudom de mégis hozzám közelebb állt. :) laza volt cool volt és megjelenésre se volt túlságosan bicskanyitogató, de persze ez egyéni vélemény. :)

A GTA IV-el nekem a fő bajom az volt, hogy unalmasnak szürkének és lelketlennek éreztem végig. A sztori se vágott hanyatt és a karakterek is elég felejthetőek voltak számomra az élen Nicoval. :)
33.
33.
Nekem egyik karakter sem volt szimpatikus.
32.
32.
#29: Érdekes vélemény, mert Tommy-nál suttyóbb, primitívebb, taszítóbb és jellemtelenebb senkiházi nem is nagyon volt még a GTA történetében. A fickó egy igazi idegbeteg félőrült gyilkos volt, nyilván van aki mindössze a Rampage módot sírja vissza, de szerintem a GTA-nak inkább azon a nyomvonalon kellene továbbfejlődnie, melyen a GTA 4-el már elindult. Nincs visszaút.
31.
31.
azureknight0715
Első info nem ez. Ha nem az imént bejelentett 2. trailer időpontja!!!November 14.!!!
30.
30.
br1Koo
#29: Nemhiszem, hogy a képen látható figura főhős lenne, csak egy szokásos gta szerű artwork egy mellékszereplőröl a játékból. :)
29.
29.
Quent1n
Nekem a legfontosabb az lenne, hogy akárhány főhős is van legyenek szerethetőek érdekeljen a sorsuk... John Marston egy ilyen főhős volt. Niko, meg CJ... hát engem annyira nem mozgatott a sorsuk kicsit se voltak szimpatikusak.. Tommy már sokkal inkább.. De az RDR-ből kiindulva örülnék ha rágyúrnának erre és a sztorira. Ennek a csávónak a képen (ha ő lenne az egyik) már most egy tucat jellemtelen bűnöző feje van és már most sem szimpatikus egy kicsit sem..

A tuningolható autókat én pl. pont leszarom, mert úgyis csak felrobban, szétlövik, autót kell cserélni stb. Akkor legyen olyan mint a SR3-ban, hogy amit egyszer megcsinálok az örökké a garázsban van bármikor hívható. És igen bárhova hozza oda valami haver, oldják meg! :) Akkor máris szívesen cicomázom meg minden :) SR3-ból amúgy is átvehetnének még pár dolgot. Például, hogy a csapattal több küldetést is kellett csinálni jo fej egyedi karakterek vették körbe a főhőst. A GTA4-ből már most alig emlékszek valakire a Vice Cityből már inkább :)

Szóval nekem inkább egy élettel teli szerethető játék kéne mint egy precíz de szürke és unalmas világ antipatikus felejthető karakterekkel. Ha ezt megadja máris tuti vétel :)
28.
28.
Yanez
Mindegy,hogy milyen lesz,hogy lesz-e benne gyurás,randizás vagy manikűr!Csak már jöjjön,vazze jöjjön!!!
27.
27.
AkosTorok88
#25: Szerintem nem lesz hangsúlyos a multiplayer de majd kiderül
26.
26.
markoci555
eddig elég jó, de várom a hivatalosabb infókat
25.
25.
goblinfing
előálhatnának már 1 rendes multival..
24.
24.
Zorane
ez a két főszereplős dolog nekem sem jön be :/ gta-ba nem illene szerintem. codoknak viszont jól áll
23.
23.
Hubert Cumberdale
#20: "kéretik is fenntartásokkal kezelni őket!"

Balfake...
22.
22.
Daca
Ma reggel hallgattam Snoopnak ezt a számát
21.
21.
AkosTorok88
#20: Oda van írva minden nem kell gratulálni ez nem kézpénz a GK nem hibás :/
20.
20.
gabesz222
remek gamekapocs!! egyszer tesztek ki hamarabb egy hírt mint az egyik gta-s oldalam de az meg pont FAKE... inkább azt említsétek meg hogy mátol előrendelhető hivatalosan a gta5 és kiadtak egy új nagy felbontású háttérképet: http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/wallpapers/games/v_beachweather_2880x1800.jpg
18.
18.
dzsiádzsó
Zárjuk rövidre!

https://twitter.com/mattbertz/status/265486448076132353
17.
17.
azureknight0715
Én legjobban annak örülnék ha többet nem kell aggódnom hogy mikor piros lámpánál megállok valaki belém jön hátulrólXD
16.
16.
AkosTorok88
#15: A gta-kban ez egyre jobb lesz lsd SA->GTA IV ott már komolyabb az animáció :D
15.
15.
Wolverine
Mi PC-sek sztem ráérünk ezzel minimum 1 év múlva foglalkozni, mert addig sokat nem látunk ebből a játékból, max youtubos vidiken..Mindenesetre jó hír hogy megint kicsit sajátosra lehet formálni a karaktert és a járgányt is. Arra viszont kíváncsi leszek hogy mennyit újítottak az "autóban huncutkodós, rosszlányos" dolgokon :D
14.
14.
azureknight0715
autó tuning, kondi ezek mind olyan dolgok amik nővelik a játék szavatosságát. Nem akarunk még 1 GTA IV-et ugyebár:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...