2013-ban jöhet az Xbox TV?

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 22.
  • Pletyka
Link másolása
A hírek szerint set-top boxot épít a Microsoft, ami az Apple TV versenytársa lehet. A kütyü az új Xboxszal együtt érkezne, és inkább az egyszerűbb, casual játékokhoz biztosítana hozzáférést, egyébként a különböző TV-s és filmes szolgáltatások érhetők majd el általa.

A The Verge több forrásból származó értesülései szerint set-top boxot épít a Microsoft, úgy tudni: Redmondban olcsó alternatívát készítenének az Xbox konzolnak, amivel az alapvető szórakoztató tartalmakhoz férhetnek hozzá a felhasználók. A Microsoft így végső soron növelni tudná a jelenlétét a nappaliban, ez a törekvés már az Xbox 360-nál is megfigyelhető volt a részéről.

Hatékonyabb lehet, ha vállalat a jövőben valóban két kiszereléses stratégiát alkalmaz majd, és az újgenerációs Xbox mellett 2013 karácsonyán az Xbox TV is forgalomba kerül. A hírek szerint az eszközön a Windows 8 alapvető funkcióit tartalmazó operációs rendszer futna, és a TV-s és filmes szolgáltatások mellett inkább a casual játékosokat szolgálná ki - az összetettebb játékok megmaradnának a dedikált játékkonzolnak. A hardveres részletek egyelőre nem ismertek, a The Verge szerint azonban Microsoft "always on" eszközt építene, ami minimális idő alatt kapcsol és bootol be.

Úgy tudni, a következő Xbox mögött dolgozó alapvető technika rendkívül jól skálázható, a Microsoft célja, hogy minél több eszközben lehessen felhasználni. Ennek részeként készül az Xbox TV, de nem kizárt, hogy okostelefonokba, vagy akár TV-kbe is jut a hardverből.

A Microsoft szokásához híven nem cáfolta, de nem is erősítette meg a pletykákat.

11.
11.
p3ti
#9: MS elmondta hogy ők már rég nem játszásra tervezik a boxot , hanem mulitmediacenternek , amin keresztül a TVtől kezdve , egészen a HD videók , zenék stb. lesznek elérhetőek . 10 Év múlva kifog halni az hogy egy konzol kizárólag játszásra fognak használni , sajnos , ezvan
10.
10.
Freed
#5: Hááát...ha casual gamer vagy akkor csak tessék...olvasd már el hogy kiknek ajánlják, ember.
9.
9.
A kovetkezo mi lesz?
Xbox 1080 ami konzol, set-tob boxal, mobillal, hutovel, fritozzel es mosogeppel egyben?
Mar igy is tobb funkcios. Konzol es kenyerpirito.
8.
8.
Ez tok jo. Igy ha egy eszkoz kifexik minden nelkul marad az ember .
Plane ismerve a mikroszaftot. Akik meg az elektro kozepsuli 2. osztalyos tananyagaval a hodisszipacioval sincsennek tisztaban.Emlekezzunk a kenyerpiritokra amiket xbox 360-kent arultak vagy 2-3 evig.
Az otlet rossz...
7.
7.
AkosTorok88
Ez nem nekünk szól ez az amcsiknak fontos nem kell magyarázni remélem
5.
5.
bodortamas1
#2: Te nem vagy normális, ember :/
3.
3.
Jared
Hát mondom én hogy lekéne cserélnem a ps-em egy box-ra
2.
2.
Freed
De eléggé rossz...de min1 :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...