Visszavonul az Epic Games elnöke

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 5.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A magyar Game Developers Forumot is megjárt Mike Capps a családja miatt mond le az Epic Games elnöki pozíciójáról. Nemrég Cliff Bleszinski hagyta el a fejlesztőcéget.

Mike Capps az Epic Games közösségi oldalán jelentette be, hogy lemond a fejlesztőcég elnöki posztjáról, úton van a gyermeke, a közeljövőben szeretne ezért otthon maradni. Apai teendőin kívül nincs is más terve egyelőre, talán tanítással, írással vagy karitatív tevékenységgel tölti majd az időt.

Capps több mint 10 évet húzott le az Epicnél, és mint írta, a cég, a kollégák és a játékaik felé való odaadása nem múlt el, ezért is örül, hogy a továbbiakban is az igazgatótanács tagjaként segítheti a csapatot a tanácsaival és a felügyeletével. Capps szerint a vezetőség megbízható, úgy fest, nyugodt szívvel adja át a stafétabotot.

5.
5.
Glek
Akár el is hinném a történetet, de látva a bejelentések hiányát, lehet hogy gond is van a házuk táján. UE4-et valamivel reklámozni kell, mégpedig valami ütőssel, mert a Crysis az darál a CE-vel. :) (ami nem új, de lesz benne elég újítás)
4.
4.
Jared
The ez az Epic Games már xd már bezárhatnák mindenki ott hagya nem azt mondom hogy fosok mert a Gears of War egy istenség lett mondjuk nincs box-om még nem próbáltam de vidik alapján meg amiket mondtak már róla :)
3.
3.
QuartoDestra4
Akkor miért a Berényi Mikiről tesztek ki képet a hírhez?
1.
1.
DON GONDOCS
Lesz helyette másik. Semmi nem változik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...