GRID 2 - négy screenshot érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 5.
  • Képek
Link másolása
Még csak most bontottuk ki a Codemasters karácsonyi ajándékát, amely itt hevert a tűlevelétől megfosztott fenyőfa alatt. A csomagban négy képet találtunk, amit most nyájasan át is nyújtunk Nektek.

Leszedtétek a fáról a karácsonyi díszeket? Levittétek a kijelölt helyre a jobb sorsra érdemes kopasz növényt? Lassan előkerülnek az elfeledett ajándékok, így jártunk mi is a GRID 2 legújabb látnivalóval, melyek még az óévből származnak. Sebaj, még a bejgli is jól jön majd később, amikor nincs otthon semmi édesség. A két BMW-t, a KTM X-Bowt és a McLaren MP4-12C-t felvonultató képeket mi inkább nem fagyasztjuk le szűkösebb időkre, azon nyomban közzétesszük:

14.
14.
Raam989
#10: Elég nagy fail, én minden autós játékot úgy tolok és messze az egyik kedvencem volt a GRID első része ebből a szempontból. Ezt rühellem pl a GT5-ben, hogy ott hol van rendes belső nézet, hol nincs... szerintem rengeteget dob a hangulaton ez a lehetőség...
13.
13.
foolblack
Belső nézet nélkül többen jobban keresztbe verik a gépet, de ha belsőből mennének anyáznának, hogy miért fordul be elé.
Nem tudom eldönteni, hogy így mi a realisztikusabb szimuláció a játékosoknak, de a kontroller dönthetné el igazából, hogy milyen a nézet, engem nem izgat ez a szimuláció!
12.
12.
lackosor6
Csak a BMW-k miatt fogom tolni! Az E30 M3 és az 1M Coupe ezek szerin tuti benne lesznek, nyamm! Már csak egy jó fizika kellene alá, hogy kormánnyal is játszható legyen...
11.
11.
Caine
#10: És elég nagy baj az legalábbis nekem! :)
10.
10.
aruha
#2: Nem lesz benne belső nézet ezt már rég megerősítették
9.
9.
Drought
#8: Nem tudsz te semmit havas Jon.
8.
8.
Cooper911
De tényleg. Az Xbow-nál (utolsó kép) nem rontja majd a környezet teljesitményét, hogy van pilóta meg kormány meg pilótafülke? Ott meg lehetett csinálni?
7.
7.
Cooper911
#4: Nehogymár legyen olyan GRID2-s hír aminél nem jegyzem meg :D
6.
6.
Necreon
Elképesztő. Steam-en mostanság vettem meg a Burnout Paradise-t és bár meglátszik rajta hogy eltelt pár év a megjelenése óta, egyáltalán nem éreztem szükségét bármiféle grafikai fejlődésnek attól a ponttól, mondván ez elég egy autós játékhoz, a többi már csak techdemo jelleget adna neki. Erre meglátom ezeket a képeket... az állam a földön koppant.
5.
5.
Game Fan
#2: Epic comment is epic :D
4.
4.
JackBauer
#2: ezt azért írtad mert te is tudod, hogy nem lesz belső nézet? :D
3.
3.
br1Koo
hmmm megjött a kedvem grantuismozni :D
2.
2.
Cooper911
Jöhetett volna egy belső nézetes kép is :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...