Befutott a DmC intrója, ingyenes DLC érkezik

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 9.
  • Videó
Link másolása
A jövő héten landol a boltokban a Devil May Cry radikálisan újragondolt darabja, a szimplán DmC nevet viselő alkotás. Ezúttal a felvezető filmet tekinthetitek meg teljes egészében, s a gameplaybe is belekóstolhattok.

Dante jön, lát, és lehet, hogy győzni fog. Konzolokon január 18-án végre kiderül, hogy jó döntésnek bizonyult-e a Ninja Theory törekvése, hogy egy forradalmi Devil May Cry-t készíten. A bevezető film már megtekinthető, különösen ajánlott azok számára, akik imádják a szexisen vonagló angyalhölgyeket.

A VG247 magazin jóvoltából sorra vesszük Dante fegyvereit és egy titkos küldetésbe is belekóstolhatunk:

Ingyenes lesz a Bloody Palace DLC

A Capcom megerősítette, hogy a játék startja után érkezik a Bloody Palace DLC, mely egy új játékmóddal bővíti a felhozatalt - teljesen ingyen. Ha befejeztük a főszálat, száz különféle démon és ellenség ellen törhetünk babérokra - köztük lesz öt brutális főellenség is. A túlélésért vívott harc során pontokat kapunk és felkerülünk a globális online ranglistára. Az alábbi képek a Bloody Palace módból származnak:


A PC-s változat január 25-én jelenik meg. Köszönjük, sanyi80!

24.
24.
drat576
számomra csak 1 Dante létezik ^^
http://mindennapegyjofilm.web4.hu/thumbnail.php?f=/blogimages/m/mindennapegyjofilm/gallery_2/51_original.jpg&x=600&y=600
23.
23.
keiji maeda
#22: ha warez akkor nem dicsekednék haver :)
22.
22.
assassin
Mi már pörgetjük xboxon (:
21.
21.
keiji maeda
#20: a lock on meg a taunt is kimaradt : / és jaja szerintem is mintha a dmc4 szebb lett volna grafikailag , én akkor is aztmondom ha ez egy új cím lenne akkor elmenne egy középkategóriás játéknak , bár nekem a hangulat meg a játékmenet demó alapján nem tetszett ....
17.
17.
rossitibi
#12: Én nem lepődök meg semmin! Mit műveltek a Ninja Gaidennel? Elvesztette az értelmét az a játék,mert félkészen adták ki! És ebből is kiszedték a lényeget!
16.
16.
csux
...hát remélem a játék maga jobb lesz mint ez az "intró" amiből csak az derül ki hogy a piálás és k*rvázástól milyen f*szagyerek leszel... nagyon lecsúszott a lejtőn az emberi jóízlés határa, hamár ezzel kell reklámozni valamit hogy eltudják adni.
15.
15.
Jared
Jah a 99 font sztem is sok érte
14.
14.
giga321
#12: A játékmenettel a legelső perctől semmi bajom nem volt hisz remek henteléseket láttam magával a karakterrel rengeteg bajom volt sokáig nagyon sokáig hisz az eredeti Dante mekkora badass volt a 4. részben. De aztán sok víz lefolyt a Dunán változnak az ízlések. A karakter már elmegy kategóriában van noha azért még nem üti a rendes Dante szintet de most már...
Leszarom. Élvezni fogom a játékot és kész.
13.
13.
p3ti
#10: Eddig sehol sem láttam én sem , angol ebayen van fennt 99 fontért , de szerintem borzasztóan sok érte a 35 K
12.
12.
keiji maeda
#9: azzal vettek meg hogy dante iszsik egy discoban és leszopat majd megdug két angyal/démon szerű csajt ... :) mert amugy az intro szerintem lehetne jobb is , mert ettől eltekintve semmitmondó sajnos : / engem a demó meg az eddigi gameplay-ek nem fogtak meg , nálam tuti nem lesz előrendelve :)
Necreon - pont ezt akartam írni hogy mekkora pofátlan már hogy örüljünk neki hogy de jó a bloddy place ingyenes dlc- de kurva jó :) eddig ez alapból benne volt , egyébként ebben a konzolgenerációban ez nem elsőnek fordúl elő sajnos hogy amit az előző konzoloknál illetve pc-nél bocsánat , megkaptunk exrta tartalmakat illetve játékmódókat azokat rendszerint mostanában kihagyták majd esetleg ha a gyüjtőit megvetted vagy dlc formájában megveszed akkor benne lesz , már előre félek hogy a következő konzoloknál meg majd kapsz egy fél játékot a másikat meg majd megveszed dlc-be :)
11.
11.
Jared
Amugy jó hogy lesz ilyen online ranglista . Jah meg tuti hogy ps3-on csinálok belőle egy platinumot csak mert még egy sincs és végre egy játék amit érdemes többször kijátszani :-)
10.
10.
Jared
Egy kérdés van az a Son Of Sparda edition ! Azt most hol lehet megvenni csak mert sehol se találom a neten ahol meglehetne venni :(
9.
9.
giga321
OKÉ ezzel az intróval megvettek semmi bajom innentől a játékkal jöhet :D.
8.
8.
DevilGamer
Kicsit már idegesít, hogy olyan játékmódot ami alap lenne DLC-be "öntik". Nem úgy volt, hogy január 15-én jelenik meg konzolokon? Szerintem mindenki ezt várja, pedig majd Március lesz majd a video játékok hónapja.
7.
7.
Vendy01
#5: Akkor te tíz nap előnybe vagy, a pc-sek meg 10 nappal tovább rágják körmeiket :D
5.
5.
Jared
Már alig várom. Vendy01 én se bírom már ki de én konzolra veszem :)
4.
4.
Necreon
Egy nagyon gyenge pillanatomban elő akartam rendelni steam-en, de aztán kiderült hogy hiába a Pre-Order, Vergil DLC nem jár majd.

Az ingyenes Bloody Palace-hoz meg annyit hogy AZ ÖSSZES DEVIL MAY CRY JÁTÉKBAN benne volt eleve a Bloody Palace! Alapköve volt a freeform gameplay-nek miután egyszer kivégezted a sztorit. Most már DLC, és jajj de kedvesek hogy ingyen van. Undorító szarházi egy formája a marketingnek.
3.
3.
Vendy01
Dmc-t akarok :D életem leghosszabb 16 napja lesz a pc-s megjelenésig
2.
2.
Dark_Temptation
1.
1.
A játék címe nem pusztán DmC, hanem Dmc Devil May Cry a Capcom szerint is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...