Megérkezett a Cyberpunk 2077 teaser trailere

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 11.
  • Videó
Link másolása
A korábbi ígéreteknek megfelelően tegnap este befutott a Cyberpunk 2077 teaser trailere. A CG-előzetes hangulat tekintetében nagyon meggyőző, ám mint kiderült, a szerepjáték megjelenésével nem számolhatunk egyhamar.

A Cyberpunk 2077 ugyanis akkor kerül boltokba, "ha kész lesz", és a CD Projekt ilyen mértékű titkolózása nem meglepő, akár 2015-ig is elhúzódhatnak a munkálatok. A trailer végén felbukkanó szöveg szerint lengyelek a legdurvább futurisztikus szerepjátékot akarják majd bemutatni, és a cím addig nem is kerül boltokba, míg erről ők maguk meg nem bizonyosodnak.

A Cyberpunk 2077 a technológia fejlődését és a társadalom ezzel párhuzamos hanyatlását festi le, a Cyberpunk világában az emberiség különböző implantokkal igyekszik segíteni a mindennapjain, más kérdés, hogy ezek a kiegészítők végül csak megsokszorozták a problémáit. Night City utcáin általánosak az összecsapások, az implantok pedig függőségbe hozták a derék polgárokat, ami az elszegényedés egyik legfőbb oka volt.

A szerepjáték főszereplője maga is az utcán nőtt fel, mindig megpróbál önmaga lenni, miközben a túlélésért küzd a különböző bandák és megavállalatok árnyékában. A sandbox játékmenetet nonlineáris történetmesélés teszi teljessé, miközben dúskálunk a futurisztikus fegyverekben és implantokban.

Köszi, giga321 és gildesh!

34.
34.
hege
Kész! Ez a trailer engem megvett kilóra. Nagyon szeretem a Cyberpunk műfajt filmen. Szárnyas fejvadász, Menekülés New York-ból, Dredd bíró. Ha ez a játék olyan minőségi színvonalon fog elkészülni, mint a trailer, akkor nagyon messze van még a 2015. Meg amúgy is. Szóval nem tudom mi lesz addig :(
33.
33.
serioustomy
Kimondhatatlanul várom! Életemben nem vártam ennyire egy játékra sem, mint erre! Álmaim cyberpunk világa *.* ... De 2015 még messze van :/ Remélem hamarosan megkapjuk a kibővített trailert + egy kis ízelítőt a játékmenetről, csak legyen febr. 5 :D
32.
32.
metercsiken
Elég meggyőzően néz ki!
Várjuk szeretettel! : )
30.
30.
sebtapasz
Hát ez nagyon ütős trailer! Legutóbb a dead island bemutatója fogott meg ennyire!!! :D
29.
29.
Jared
28.
28.
vuliem
#26: Tudom, nem is azt akartam mondani, hogy deus ex copy :D Csupán mivel műveletlen vagyok cyberpunk téren, így nekem az ugrott be először.
27.
27.
roli33
Tuti hogy next-gen lesz. Helyes.
26.
26.
Raziel88
#25: Szóval a játék nem a deus exre akar hasonlítani, hanem ezt a stílust képviseli amit belinkeltem. :)
25.
25.
Raziel88
#14: Wikipédia részlet:

"A cyberpunk (ejtsd: szájbörpánk, elterjedt Magyarországon kiberpunk névvel is) a kortárs tömegkultúra egyik népszerű stílusa, egy sok alkotásban előforduló világkép; lényegében a közeli jövőben játszódó sci-fik altípusa. Kezdete a nyolcvanas évek első felétől, a személyi számítógépek tömeges elterjedésétől számítható. Olyan kultuszfilmek tartoznak ide, mint a Szárnyas fejvadász, Dredd bíró, Nirvána, Johnny Mnemonic vagy kicsit érintőlegesen, de a Mátrix. Emellett számos szerepjáték is készült e műfajban, a leghíresebb a Cyberpunk 2020 és a Shadowrun."
24.
24.
Raziel88
#10: Nem egy kategória a kettő, szóval nem látom értelmét a találgatásodnak. :)
23.
23.
dBLOOD

Hát ez nagyon szép, csak sanszos hogy mint általában a teaser trailer videóknak, ennek sem lesz semmi köze a játék grafikájához.
Ilyenkor hívják a C.S.W.A.T.-es srácokat, akik szépen darabokra lövik a cyberpszicho-t... Remélem nem csak a logojában fog hasonlítani a Cyberpunk 2020 rpg-re...
22.
22.
Csoola
#6: Én konkrétan nem is emlékszem, mikor láttam utoljára ennyire király teasert. Ma láttam először, de már vagy 10x megnéztem, valahogy nagyon elvarázsolt.
Lehet, hogy a Mass Effect sorozat után találok valami szerepjátékot, ami igazán tetszik.
21.
21.
Cuppak
20.
20.
Cuppak
#7 Szerintem PC először, mint ahogy a többi játékuk esetében. Viszont nem látok okot arra hogy ne jöjjön ki megjelenés napján mind a 3 platformra, szerintem mindenre jön.
18.
18.
giga321
#16: Pacsi , amikor tegnap néztem egy az egyben gits jutott eszembe. Aki még nem látta sürgősen pótolja a moviekat a sorozatokat ALAPMŰ.

Amúgy igencsak odaba**ós kis trailer lett és mivel emlékeztet gits-re huhúúúúúúúú még jobban várom
17.
17.
névtelenség
#10: A GTA 5 mióta RPG? Az még oké lett volna ha valamelyik TES-hez hasonlítod, de ez így vicc. :D

Várjuk!
16.
16.
Pharaoh
#14: És egy nagy adag Ghost in the shell beütése is! (Konkrétan a Stand alone complex 1. évad 1. része jutott eszembe mikor két meg-hack-elt gésa cyborg megölt és túszul ejtett pár embert!) Tetszik a téma és a GITS hangulat is!
15.
15.
_Tappancs_
#14: Nem feltétlen Deus Ex beütés ez,hanem stilus egyezés.
14.
14.
vuliem
Van egy enyhe Deus Ex beütése, de rendkívül jól áll neki. Igencsak várós.
13.
13.
Porcupine Tool
#11: ...és a GTA V idén jön, míg a Cyberpunk csak 2077-ben.
12.
12.
Exnem
#11: *kellene
**még
Szerkesztés gombot a népnek!
11.
11.
Exnem
#10: Miért kellen a GTAV mellett helytállnia? Attól, hogy sandbox mlg nem jelenti azt, hogy a GTA-val venné fel a versenyt.Más stílus.
10.
10.
IceColdKillah
Ha lesz benne karakter készítés, és használhatunk járműveket, akkor valóban nagyot üthet! Kérdés az hogy mennyire fog helytállni a piacon a GTA 5 mellett...
9.
9.
Zedz
A Cyberpunk 2077 ugyanis akkor kerül boltokba, "ha kész lesz" -- nagyon helyes. Így kellene elkészíteni manapság az összes AAA címet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...