PlayStation 4-bejelentés még az E3 előtt?

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 14.
  • Pletyka
Link másolása
Az utóbbi időben számos pletyka ütötte fel a fejét a PS4-gyel kapcsolatban, ám a legutóbbi felvetés egyenesen a Sony egyik nagykutyájától, Hiroshi Sakamotól származik. Eszerint a cég már májusban felfedheti az új konzolt.

Hiroshi Sakamoto, a Sony Home Entertainment alelnöke egy chilei hírportálnak adott interjújában elhintette, hogy a PlayStation 4 bejelentése még az E3-on, vagy nem sokkal előtte, májusban esedékes lehet.

Sakamoto leszögezte, hogy a lepellerántás dátuma még nagy titok, ám a PlayStation-divízióhoz tartozó barátai már felkészültek. Az alelnök annyit azonban elárulhatott, hogy minden játékhoz tartozó bejelentést a júniusi E3-ra időzítenek, a felfedés tehát történhet ott vagy még azelőtt, május folyamán.

A CVG magazin értesülései szerint a hír megbízhatósága kérdéses. Előfordulhat, hogy az eredeti interjút rosszul fordították le, másrészt a korábbi pletykák és elemzői előrejelzések többnyire egy későbbi időpontot látnak esélyesnek az Orbis kódnéven futó konzol bemutatására, miközben azt is beszélték, hogy már a februári Destination PlayStation rendezvényen felbukkanhat az új konzol.

26.
26.
markoci555
nem értem miért kell ennyire foglalkozni magával a "bejelentéssel", mert azt tudjuk hogy megjelenik, és az is eléggé biztos hogy távol lesz maga a megjelenés
25.
25.
p3ti
#24: A PS3 nem tul eros hardverileg, ezt maximum a Sony elvakult rajongoi hiszik (lasd: Skyrim).
El árulok neked egy titkot , a Skyrimet nem a Sony fejlesztette , és ha megnézed azokat a játékokat , amit direktbe a PS3ra optimizálva fejlesztettek , akkor le esne az állad . Arról nem is beszélve , hogy a Sony Cell processzora egy külön fejlesztés , ezért eléggé nehéz rá portolni . Sok köze nem volt a skyrimnek a Ps3 hardwarehez
24.
24.
attilag78
Ketsegtelen, hogy a PS3 meg szepen muzsikal, ahogy a 360 is, vannak boven jatekok, amik grafikailag nagyon szepek. Ennek ellenere megertek a cserere, eleg csak a Frostbite 2-re epulo jatekokat megnezni, vagy a Skyrim PS3-as verziojat. A PS3 nem tul eros hardverileg, ezt maximum a Sony elvakult rajongoi hiszik (lasd: Skyrim).

Ha iden bejelentik a konzolokat, meg az iden jonnek, legalabbis az USA-ban (nem veletlen, hogy a Wii U az USA-ban jelent meg eloszor), Magyarorszag e kerdesben teljes mertekben irrelevans. Bar termeszetes, hogy a kommentelok mindenhez jobban ertenek mindenkinel (magamat is beleertve), de aki azt gondolja, hogy a bejelentestol egy-masfel ev kell a megjelenesig, az nagy tevedesben van. A gyartasra valo felkeszules mar gozerovel zajlik, mert megy egy Fekete Penteket nem tudnak kibekkelni PS3 es 360 bundle-okkel.

Zarszokent: azert egyszer erdemes lenne amoge nezni, hogy mi a valosagtartalma az USA-rol alkotott sztereotipiaknak.
23.
23.
br1Koo
Nekem még bőven elég a ps3 jó pár évig, grafikailag is szépet alakít. Jönnek rá még mindig pazar címek, plusz még vannak amik régebbiek és játszanék velük, amíg ezeket beszerezem bőven kifolyik még minimum 60-70 ezer a kezemből szép lassan.. :D
22.
22.
KeXxX
#7: így van! nekem még nem kell új konzol. abból is csak vita van....
21.
21.
bcrics
#19: Az míg gyártósorra kerül sztem 5-6 év.
Carmack már mozgolódik ezirányba, Yt fenn van a VR sisakos megoldása.
Marha drága lenne még egyelőre, plussz még ki sincs forrva, az iránymutatás megvan, csak ki kell dolgozni úgy hogy az elviselhető is legyen a forradalmi útmutatáson túl, majd egy dizájnolás után mehet a gyártósorra.
20.
20.
metercsiken
Nagyon kíváncsi vagyok már, mik lesznek az adatok,újítások a gépekben!
19.
19.
zsoze
#17: nekem ami tetszene az a kiterjesztett valóság 3d-vel kombinálva jó lenne ha már kilépne a játékipar a monitor-tv határaiból és itt lenne az ideje is
18.
18.
strike19
Én addig nem veszek új pst még nem jön egy új Mortal Kombat,Uncharted,Star Wars.
17.
17.
bcrics
A konzol hivatalos bejelentésétől számítva egy-másfél év kell hogy a boltok polcaira kerüljön, kb.
Esélyes a 2014 karácsony.

Addig a ps3 szépen kifutja magát.

A kérdés hogy milyen extra-új technológia ficsőrökkel rukkolnak elő, és milyen árban fogják adni így a gépet.
Rebesgették hogy mind2 konzol egybe lesz építve a mozgásérzékelős cuccokkal, ami nyilván továbbfejlesztett eszköz, így az ára is feltételezhetően magasabb mint egy alap kinect/move egység.
És akkor hol van még amit nem tudunk, milyen paraméterei illetve egyéb technikai újdonságok lesznek a gépben?

stbstbstb


15.
15.
Jared
Nah ennek örülök :-)
14.
14.
p3ti
Eléggé érdekes a szitu , mivel ezzel kicsit megölik az elődjét . Kár hogy ennyire függ egymástól a 2 cég , és lesik egymás megmozdulásait .... Ha a sony megint túl nagyot lép , és túl drága gépet fejleszt , olyan technológiával aminek még nincsen itt az ideje, akkor újabb minuszba sodorja magát
13.
13.
dBLOOD
Remélem még idén kijön. Kíváncsi leszek a sok birka szalad e új PS-t venni, mint a gayfonosok mikor kijön az új! :D
12.
12.
roli33
Amivel teljesen elégedett lennék: A konzol bejelentése + Uncharted 4, Killzone 4, God of War 4, egyéb ínyencségek játékfronton :D
Kíváncsian várom!
11.
11.
Jinbobo
Hú de nagyon várom! Remélem mielőbb megjelenik. Bár a ps3-ban is van még kiaknázatlan energiaforrás, biztos vagyok benne hogy ez nem gond a Sonynál. Hisz a ps2 is javából turbékolt még, amikor a ps3 üdvözletét tette. Úgy vélem, a ps4-et jövő év elején mindenképp piacra dobják, de a ps3 is még fiatal a nyugdíjba vonuláshoz, szóval egy jó ideig még az is a kínálatba marad. Ha minden igaz, 2017-ig.
Igaz a ps1 már nem működik, de a polcomon az kezdi a sort, mellette a ps2, ps3 és majd szorítok helyet a 4-nek is. Várom az új családtagot:)
10.
10.
shatterhand
#9: Nem mintha érintene,hogy mikor jön ki, de sztem a ps4 már ugrásra kész van. Ahogy az xbox is. Nem akarták elsietni se,mert az elöző generáció még mindig élettel teli (elég ezt az évet is megnézni,hogy lássuk nem egy vergődés folyik). Inkább lassan elkezdték építeni az alpot,hogy ha gyorsan kell cselekedni akkor hamar össze tudják dobni a konfigurációt. Xbox talán már idén kijöhet (már csak a kinecttel tudnak újat mutatni,meg egy két erős exkluzív címmel), de a ps4 is sztem már tud lépni ha akar. Csak ez utóbbinak ráérősebb egy csöppet.

Azért is lett ilyen hosszú a generáció ciklusa mert kiba..ott drágán indult, lassan lendült be és későn is tudtak még jókat kiadni rá. 1-2 fejlesztő kezdtett csak sírni mert azok másra nem tudnak gyúrni mint a látványra.
9.
9.
ATi0021
#7: Csak sokra mennek vele, ha az új XBox kijön máris régi generációs gép lesz. Arról nem is beszélve, hogy megismétlődik, ami a PS3nál, hogy a Microsoft szépen ellép tőlük és megérik behozni a hátrányukat. Szóval elég nagy dobás lenne, ha még az új X előtt kijönnek a PS4-el. Ami nem zárja ki, hogy kihozzák a PS3ból ami még benne van és gondoljanak a régebbi gép tulajdonosaira is.
8.
8.
Stranger
#6: Hogy jelenne már meg idén? Még arról is csak a pletyka megy, hogy mikor jelentik be...
7.
7.
Yanez
Csak ne siessenek úgy,mert felesleges.A PS3 még nagyonis életerős!
6.
6.
2pacal
Ha meg is jelenik idén 2 kilóm nem nagyon lesz rá szóval nekem egyenlőre mindegy mikor jön ki...Meg van még nafta az öreg Ps3ban bőven...
5.
5.
_Tappancs_
Ez miindig izgalmas időszak.Én is várom,mind a két konzol bejelentést,bemutatást.
4.
4.
Norbiii
Szerintem akárki akármit mond,először a Microsoft fog új konzolt bejelenteni,és csak utána a SONY. Amíg nincs Microsoft bejelentés,addig SONY bejelentés sem lesz. A Ps3 túl erős hardverileg,szerintem Új X-box lesz előbb,de lehet tévedek.
3.
3.
Raizen21
Örülnék ha megjelenne minél hamarabb már csak a boxxal szembeni előny miatt ( ha sikerül) is ,bár féléve van még csak ps3 am szóval biztos megjelenés után 2-3 évvel veszem majd meg + olcsóbb is lesz , de kíváncsi vagyok rá nagyon , mondjuk az új boxra is :D
1.
1.
DON GONDOCS
Ha leis leplezik az új gépet, nem valószínű hogy idén megjelenik. De ne legyen igazam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...