Singularity - a Quantic Dream PS4-es játéka?

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 23.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy fest, kezd körvonalazódni, mi lehet a másik projekt, amin a Quantic Dream a Beyond: Two Souls mellett dolgozik: egy novemberi domain-regisztráció alapján PlayStation 4-re készülő játékkal van dolgunk.

A Quantic Dream még tavaly árulta el, hogy a Beyond: Two Souls mellett egy második játékon is dolgozik, ráadásul nagyon úgy fest, hogy a projekt PlayStation 4-re készül.

A Kotaku értesülései szerint David Cage csapata levédette a singularityps4.com weboldalcímet, ami minden bizonnyal az új fejlesztés honlapjának helye lehet. Korábban a Heavy Rain és a Beyond is megkapta a heavyrainps3.com, illetve a beyondps3.com domaineket, így nagy magabiztossággal tippelhetjük meg, hogy az új játék címe Singularity lesz, és a Sony következő generációs gépére készül. (Ami ezek szerint a PlayStation 4 nevet viseli majd.)

A Singularity elnevezés ismerősnek tűnhet, és nem véletlenül: David Cage még a Kara techdemó idején árulta el, hogy a brutális látványt bemutató videóhoz Ray Kurzweil The Singularity is Near című könyve adta a fő inspirációt, és ez alapján nincs kizárva, a PS4-es fejlesztésben is visszaköszön ez-az a Kara témájából.

Singularity címmel egyébként az Activision adott ki FPS-t korábban, így a Quantic Dream játéka minden bizonnyal valamilyen alcímmel jelenik majd meg.

22.
22.
kt1
Komolyan ilyen témát feszengető rövidfilmmel kapcsolatban a grafika a legfontosabb tényező, amit minősíteni érdemes!? No comment...
21.
21.
Dreadlox
#19: igaz nincs ps3am, de azt tudom, hogy a készítők sokkal többet tudnak ennél, én nem vagyok nagy grafikabuzi, mivel szar pc-m van, de egy 2009es szintet minden játéknak produkálnia kéne(WarZ-vel példáznék). Inkább az optimalizálás ami érdekel engem egy játékban, mert rühellem amikor low texturák, gpu memo-t nem zabáló effektek vannak és mégis szaggat, van olyan játék amit még konzolokra se tudnak normálisan elkészíteni, ott meg a bővítést nehezen oldja meg az ember....
20.
20.
Jinbobo
#12: Nekem is tetszik a Singularity. Főleg, amikor én irányítom a golyót a célpontig... ezek a legjobb részei:)
19.
19.
trion96
#17: Akkor tôled elnézést kérek. Csak azt hittem h a szokásos "ha nincs pcre akkor már pixeles" szintû hozászólás akart lenni. Amúgy abban igazad van h nem eget rengetôen szép :)
18.
18.
Dreadlox
#14: csak hogy techdemo-ként nem mutat semmi újat....
17.
17.
Dreadlox
#15: a heavy rain pl rohadt jó játék, és nem pc-s, de az is szebb volt mint ez a techdemo....
16.
16.
Dark_Temptation
#15: hát ilyen játékok csak nekünk ps tulajoknak jut! :)
15.
15.
trion96
#14: Az h nem pc játék és akkor már divat fikázni
14.
14.
DON GONDOCS
#13: Mutass jobbat :)
Mellesleg mi nem tetszik a videóban?
13.
13.
Dreadlox
ahoz képest hpgy techdemo, elég kakin néz ki.....
12.
12.
giga321
#11: Lol tényleg az utolsó mondatot nem olvastam el :D
11.
11.
markoci555
#9: Singularity címmel egyébként az Activision adott ki FPS-t korábban, így a Quantic Dream játéka minden bizonnyal valamilyen alcímmel jelenik majd meg.

most vagy nem olvasol, vagy utólag rakták oda, de nekem rögtön ez a játék ugrott be

egyébként nem értettem mindent a videóból, de nem is baj, így is nagyon beszarás az egész, nagyon várom az infómorzsákat!!! :)
9.
9.
giga321
Már van egy Singularity játék. Senki nem emlékszik erre :( ? Pedig jó játék szerintem.

http://www.youtube.com/watch?v=50O3BxaQ-co
8.
8.
Folti1985
Nem tudom mi van ezzel a héttel de eddig csak olyan videókat látok amiktől lesik az állam tegnap a starcraft ma meg ez, mondjuk nem ez a legszebb animáció amit valaha láttam de a hangulat ÁÁÁÁÁÁ. Nem tudom mikor jön nem tudom milesz de tuti hogy kell :D

Amúgy elég Asimov jelege van számomra az egésznek. De hát végül is őt nem lehet nem szeretni :)
7.
7.
fojesz
Természetesen a beágyazott videó még a Kara techdemó felvétele.
5.
5.
mestermagyar
Jó;van én már ki is játszottam pc-n XD
4.
4.
Shannaro
Fejlécben írja: Project Kara
3.
3.
dBLOOD
Ezt a múltkor még Kara néven láttam valahol...
2.
2.
tiazgriff
A videó remek. Kicsit gondolatébresztő :)
1.
1.
DevilGamer
Szerintem egy kicsit korán kezdték a dolgot, dehát ők tudják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...