Kingdom Hearts - mozgolódik a szinkronszínész

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 27.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, elkezdődött a hivatalosan még Japán-exkluzív Kingdom Hearts HD 1.5 Remix angol nyelvű lokalizációja, legalábbis erre utal az egyik szinkronszínész azóta már törölt tweetje.

Jesse McCartney már több Kingdom Hearts-játékban is eljátszotta Roxast, és miután nemrég azt tweetelte ki, hogy újra mikrofon mögé állt egy új projekt miatt, nem sokkal később azt is elárulta, hogy "a Kingdom Hearts következő fejezetén" szorgoskodik - sőt egy képet is mellékelt a poszt mellé.

Az üzenetet azóta eltávolították, tehát valószínűleg McCartney valami olyat fecsegett ki, amit nem szabadott volna. Hogy mit? Nos, a legtöbb tipp szerint a Kingdom Hearts HD 1.5 Remix angol nyelvű lokalizációján dolgozik lázasan a srác, amit tavaly szeptemberben kizárólag japán megjelenéssel jelentett be a Square Enix. A gyűjtemény ezek szerint nyugaton is megjelenhet: a PS3-as csomagban az első Kingdom Hearts Final Mix verziója, a Kingdom Hearts Re: Chain of Memories, illetve a Kingdom Hearts 358/2 Days átvezetői találhatók majd meg.

2.
2.
Sanya192
Ez a kép nem a 358/2 Days ből van?
Mert szerintem igen és haa nem tévedek már az angol játékból se olyan sok van.
vagy tévedek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...