Leépítések a PlayStation All-Stars fejlesztőinél

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 27.
  • Gyászhír
Link másolása
A kezdeti pletykákat a Sony is megerősítette, nemrégiben leépítések történtek a PlayStation All-Stars: Battle Royale-t tető alá hozó SuperBotnál. A PlayStation All-Stars maximális támogatottságot élvez.

Először az Insomniac egyik munkatársa írta azt a Twitter-csatornáján, hogy lapátra tettek néhány embert a SuperBot Entertainmentnél, majd nem sokkal később a Sony hivatalos közleményben is megerősítette ezeket a híreket. Azt nem tudni, hogy hány embert küldtek el, ahogy a leépítések okáról sem esett szó.

Az mindenesetre kiderül a Sony hivatalos üzenetéből, hogy a srácok első munkája, a PlayStation All-Stars maximális támogatottságot élvez a jövőben is: február 12-én érkezik, és két héten át ingyenes lesz az első karaktercsomag, ami révén Kat (Gravity Rush) és Emmett Graves (Starhawk) válik játszhatóvá a brawlerben, később pedig további extra tartalomról is hallunk majd.

6.
6.
Gamelord
Sajnos nem tudtam még kipróbálni a játékot, de már van a neten sok sok videó, ezért nem feltétlen jók a meglátásaim. Én mint nagy Super Smash Bros fan, úgy érzem hogy ez a játék nem lett maradandó, Nintendos vetélytársához képest.
1. Videók alapján egész dinamikus lett, de még így is nagyon le van maradva ezen a téren.
2. Ami miatt nem teljesen SMB másolat, az pont az hogy máshogy halnak meg, veszítenek életet a játékosok, és érzésem szerint ez egy sokkal-sokkal gyengébb megoldás, és pont ez a legjobb a SMB-ba.
3. Kevés pálya, kevés karakter, kevés játékmód, azaz össze van dobva az egész, vetélytársához képest.
Én úgy látom, hogy ezzel is ellehet szórakozni, de egy alacsonyabb kategóriát képvisel. Aki kipróbálta írjon véleményt, főleg olyanra lennék kíváncsi aki a SMB-t is szereti.
5.
5.
ragdoll
#4: nem szoktam video alapján befolyásolni magam játékok terén de ez a cim valahogy nem jött be stiluson belül lesznek viszont komolyabb alkotások akár vitára is pl.dead or alive de akciosan gépcsomag mellé úgy viszont vehetö föleg h memory sticket is dobtak plussz hozzá:)
4.
4.
simon 555
#1: Pedig jó játék, VITA-n el lehet vele lenni.
Igaz nagy gépre, sem VITA-ra pénzt nem adtam volna érte, de így, hogy a géphez járt nem rossz.
2.
2.
Quent1n
Abszolút nem fogott meg ez a játék pedig nem lett rossz :S
1.
1.
ragdoll
akik megvették annyi pénzért ezt a baromságot...számitani lehetett ilyen lépésekre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...