Bemutatkozik a Murdered: Soul Suspect

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Új játék készül a Square Enix berkein belül, a kiadó a napokban vágott bele a Murdered: Soul Suspect teaser kampányába. A játékosoknak "valószínűleg mind közül a legnehezebb ügyet kell majd megoldaniuk".

A játékról nem sokat tudunk, a teaser kampány viszont már sejteti, hogy kell majd benne nyomozni bőven, ugyanis az eddig ismert részleteket is a játékosoknak és a sajtónak kellett megfejteniük. Alább összeszedtük a kirakós minden eddig ismert darabkáját.

A Square Enix "Mi a legnehezebb megoldandó ügy?" tárggyal küldött e-maileket a játékújságíróknak, ezek mellé egy képdarabot csatolt, ami végül az alábbi fotóvá állt össze a játék Twitter-oldalán (lásd később) feltűnt mozaikdarabkákkal:

Az e-mail cím ronan@murdered.com volt, a murdered.com tehát maga a játék hivatalos weboldala. A linket bepötyögve, az alábbi teaser képet kaptuk, és ha a Legals feliratra visszük az egeret, feltűnik a platformlista is: PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra jön a játék. Szintén a weboldalon lelhető fel a játék már említett Twitter-csatornájának linkje is.

Később a Square Enix a VG247-nek megerősítette: a játék címe Murdered: Soul Suspect lesz, a játékosoknak pedig "valószínűleg mind közül a legnehezebb ügyet kell majd megoldaniuk". A találgatások szerint idén jelenhet meg a program.

Ezzel együtt egy új minijáték is feltűnt a hivatalos weboldalon, ahol a Ronan nevet kellett bepötyögni jelszóként. Ez adta ki az alábbi bizonyítékot, ami egy screenshotot és a rajta látható úriember személyleírását takarja.

Egyelőre ennyi; minket felcsigáztak, jöhetnek a további részletek!

6.
6.
DON GONDOCS
5.
5.
Yanez
#4: Semmi baja nem volt, nagyon jó játék.Csak a nyomozás nem volt benne profi, kivéve a kihallgatásokat.De az egyébként is nem arra épült és úgy volt jó, ahogy.Ez viszont remélem nem olyan lesz, hanem teljesen a nyomozásról fog szólni.
4.
4.
simon 555
#1: Miért mi volt a baja az L.A. Noire-nak?
3.
3.
randall13
1.
1.
Yanez
Az ilyen témáju játékokat csípem!De, ami a nyomozósdit illeti, eddig nem nagyon volt nagy durranás.Hacsak az L.A Noire amatôr megoldása nem számít annak.A Sherlock Holmes game-kel pedig még nem toltam.Vagy valaki tud valami érdemeset?Mert érdekelne!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...