Érkezik a Legend of Grimrock 2

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Legend of Grimrock első része jól is sikerült, a játékosoknak is tetszett, és a fejlesztőknek is van bőven ötletük a jövőre nézve, így tulajdonképpen semmi akadálya annak, hogy elkészüljön a folytatás.

Folytatást kap a Legend of Grimrock, ezt a minap jelentette be a játék független fejlesztője, az Almost Human. Az első részt a kritikusok is szerették, és a játékosok 600 ezer példányt vásároltak meg belőle, összességében tehát semmi akadálya a következő epizód elkészítésének.

A döntés frissen született meg a fejlesztőkben, egy tegnapi meetingen dőlt el, hogy végül nem DLC, hanem teljes értékű folytatás képében dolgozzák fel az időközben felvetődött ötleteiket. A csapat társalapítója, Petri Häkkinen a játék hivatalos blogján azt írta, hogy már most is nagyon sok tartalom kész az új anyagból, és még van egy csomó ötletük, ráadásul az engine is egy nagyobb vérfrissítésen esik át.

Konkrétumokat egyelőre nem hallottunk a Legend of Grimrock 2-vel kapcsolatban, a megjelenés várható ideje és az érintett platformlista sem ismert.

4.
4.
markoci555
most viszem az elsőt, szépen lassan, már a 9. szinten járok, még egyszer ki szeretném majd vinni, nekem nagyon tetszett, örülök hogy lesz folytatása, remélem lesz benne sok új dolog
2.
2.
Cooper911
Az Eye of the beholder sorozatot nagyon szerettem, de a mai világban már olyan fura ez a derékszögben közlekedés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...