SimCity - új trailer, nehézségek a rajtnál

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 5.
  • Videó
Link másolása
Amerikában mától vásárolható meg az új SimCity, ennek apropóján érkezett most egy előzetes a játékból. A premier egyébként nem volt sima, az Origin nehezen küzdött meg a rajongók tömegével.

Hozzánk ugyan csak csütörtökön ér el a SimCity, Amerikában már kapható a játék, ráadásul az első róla szóló tesztek is biztatóak. A megjelenésig hátralévő idő izgalmainak csökkentésére egy trailert dobott ki a Maxis, amiben azt vehetjük szemügyre, virtuális polgármesterként miként kezelhetjük a városunk problémáit:

Amerikában egyébként nem volt zökkenőmentes az új SimCity rajtja, az Origin Twitter-csatornája szerint szerver- és letöltési problémák nehezítették a digitális példányok kiszolgálását. Miután az EA ezúttal nem biztosított előtöltési lehetőséget a vásárlóknak, mint mondjuk a Crysis 3 vagy a Dead Space 3 esetében, a játékosok egyszerre cuppantak rá a szerverekre a megjelenéskor. A terhelés következtében három óráig is eltarthatott, míg leért a játék kliense.

Az Origin közösségi menedzsere, Marcel Hatam a Polygonnak mondta el, hogy még mindig nem kapta meg mindenki a saját példányát, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy a vásárlók többsége már játszhat.

Ennek fényében érdekes lesz figyelni az európai premiert.

15.
15.
Gubi
És már indul is a telepítés :)
14.
14.
traumraise
Aki tolja majd vele multiban az megadhatná privátban az origin felhasználó nevét hogy bejelöljem mert ismijeim csak a battlefieldből vannak.
13.
13.
Gubi
Akinek nem jelenik meg a játék: Nekem is ugyanez volt, kiléptem originből, vártam 1-2 órát aztán már ott is volt legközelebbi bejelentkezésnél.

Egyrészt bunkóságnak tartom ezt, hogy amerikában már megjelent, itt pedig várhatunk. Főleg hogy a játék is már kapható... másrészt pedig az Origin még itt is olyan tetű lassú már most, hogy az már vicc. Kíváncsi vagyok mi lesz amikor nálunk is megindul a letöltések hada.
12.
12.
Takacs014
Nem olyan rossz ám már az Origine, legalábbis a tavalyi "szerepléséhez" képest sokat bütykölték. Nekem holnap hozza a futár ha minden igaz. :)
11.
11.
Cooper911
Jahogy Origines. Akkor nálam felejtős. Még a végén eltünne ez is mint a Red Alert 3 :(
10.
10.
PolluxHUN
#3: Nekem ott van gammák között...de csak 7.én engedi letölteni!
9.
9.
xely
Ok, most már az van a release datek között az originen, hogy 7-én jelenik meg, de pár órával ezelőtt egy régebbi verzióban valamiért az országok között ott volt magyarország is, furcsálltam is, mert európai országok között egyedüliként :)
8.
8.
traumraise
#3: ugyanez van nálam is. Azt olvastam, hogy ez egy hiba a limited edition-nél, úgyhogy csak a megjelenés napján lesz látható...sajnos.
5.
5.
Donpedro
Bitang értékeléseket kapott, és a trailerek alapján is tetszett, leárazás-beszerzős gyanús.
4.
4.
Mikeee
xely: nálunk csak csütörtök 00:01-től lesz játszható.
3.
3.
xely
Nekem is itt van egy dobozos darab, de hiába adom hozzá originhez, nem jelenik meg a játékok között, viszont ha újra megpróbálom beregelni, azt írja, hogy a játék már hozzá van adva. Új vagyok originhez, szóval sajna fogalmam sincs én vagyok-e a hülye, vagy az origin :/
2.
2.
GegeWarrior
Nálam már itt figyel egy példány :) Szóval nálunk is mától kapható. Külön piros pont a magyar nyelvért :)
1.
1.
Mikeee
Arra lennék kíváncsi, vajon mennyi ideig lesz élvezetes és mikor fog monotonná vállni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...