Bejelentették a Dungeon Defenders II-t

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Trendy Entertainment bejelentette, hogy folytatást kap a kooperatív elemekkel megspékelt Dungeon Defenders. Az új rész MOBA-szerű játékmóddal is fel lesz vértezve, míg a klasszikus multi is visszatér. Ja, és free-to-play lesz.

A Dungeon Defenders első része hűen ötvözte a szerepjátékos elemeket a kooperatív tower defense mókával - mi is odáig voltunk érte. Ezáltal nem meglepő, hogy a Trendy Entertainment már készíti a második részt, amely MOBA-szerű multiplayerrel is fel lesz vértezve, de visszatér a klasszikus kooperatív többjátékos porció is, tower defense elemekkel.

Ami a MOBA-módot illeti, a játékosok egyedileg szabhatják testre karakterüket, fejlődhetnek, különféle cuccokat pakolhatnak rájuk, ahogy a nagykönyvben meg van írva. A játék világának főterén szocializálódhatunk a többi játékossal, lesz kereskedelem boltokkal, és számos bajnokság jutalom fejében. A tárgyrendszert jelentősen egyszerűsítették annak érdekében, hogy az új játékosok se vakarják a fejüket tanácstalanságukban. A fejlesztők továbbá számos öltettel kísérleteznek, amiket később részleteznek majd.


A Dungeon Defenders II-ért nem kell fizetnünk, mivel free-to-play elven működik, és a Trendy letette a nagy esküt, hogy "nem kell fizetnünk a győzelemért" sem. A játék Androidra, iOS-re, PC-re, Macre és webböngészőkre érkezik. Jelenleg a kompetitív mód bétatesztje zajlik, ha szeretnél csatlakozni, látogass el erre a linkre. A kooperatív mód bétája 2013 végén vagy 2014 elején veszi kezdetét.

8.
8.
p3ti
Egyik legjobb Dungeon Defender számomra, várom a 2. részét
7.
7.
Pantz
Hát én Dota fan voltam, majd ránéztem a LoL-ra, aztán most csak a DOTA 2!!! :)
Ez csak egy gyenge próbálkozás lesz.... A DOTA-nak nincs párja!!
Ennyi!!
6.
6.
giga321
Hmm érdekes ez a MOBA része de szerintem maradok LoL-nál.
5.
5.
DonNobry
Az első része jó volt, de azzal hogy ez free-to-play lesz és megnéztem a 4. képet, nehogy olyan legyen mint a League of Legends, mivel sztem olyasmi az elképzelésük.
Reméljük jó kis játék lesz :)
4.
4.
Cuppak
1. Részét imádom, mai napig játszom haverokkal steamen, f2p lesz háát nem tudom :D, de majd kiderül.
3.
3.
Hardy
Jó játék csak ismerőseim pont akkor kezdtek el vele játszani, mikor még LOL-ztam. Így, hogy free to play lesz, biztos kipróbálom. :D
1.
1.
DON GONDOCS
Egész jó játék lesz, az első részről is csak jókat lehet olvasni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...