A Final Fantasy X-2 is HD-változatot kaphat

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 19.
  • Pletyka
Link másolása
Noha a Square Enix nem nagyon mutogatja a Final Fantasy X hádésített változatát, hébe-hóba azért beesik róla némi információ. A mostani pletykák szerint a Final Fantasy X-2-t is megkapjuk mellé - szintén HD-ben.

A Gematsu jelentése szerint vaskosabb tartalommal érkezik a Final Fantasy X HD-változata, mint korábban gondoltuk, a Square Enix ugyanis a Final Fantasy X-2 ugyancsak hádésített verzióját is hozzácsapja az új kiadáshoz.

A PlayStation 3-tulajdonosok egy lemezen szerezhetik be a két játékot, aki viszont PlayStation Vitán játszik, külön-külön vásárolhatja meg őket. A Square Enix még nem jelentett be semmit hivatalosan, és nem is volt hajlandó kommentálni a pletykákat.

A Final Fantasy X 2001-ben jelent meg, a folytatása 2004-ben érkezett - a Square 2011-ben jelentette be, hogy HD-verziót csinál az előbbiből, viszont azóta nemigen tett róla említést, így a megjelenési dátuma sem ismert.

6.
6.
Ooorky
#5: XIII: mész előre a csőben, nyomogatod a gombokat, hatalmas villódzások... Semmi sincs benne ami FF lenne, látszik rajta, hogy akik X-2-ig a játék sztoriját írták, karaktereit tervezték stb. leléptek, mert elegük lett az új vezetésből.

És ennek az 'elvi' elődje lenne az X-2, ahol még ha keretek közé szorítva is, de szabadon bejárható a világ, a 3 karakterből kb. végtelen számú kombót össze lehet rakni a ruházattal változó spec. képességeknek hála...
Igaz, hogy sokkal gyengébb játék, mint a VII, vagy a VIII, de legalább még Final Fantasy volt, nem pedig CoD single player, kevesebb interaktivitással.
Ja és kővé változtató röplabda (FF X.) rulz.
5.
5.
Naridar
2: a történet valóban bicskanyitogatós, de maga a játékmenet nekem személyesen nagyon bejött és végül is ez tulajdonképpen a 13. rész elvi elődje volt. Ha ez alá nem egy "Charlie Angyalai" történetet írtak volna, hanem pl. Braska, Jecht és Auron utazását követhettük volna végig, akkor az eredeti X-et akár felül is múlhatta volna.
4.
4.
GodGamer
Nekem pont kimaradt,úgyhogy már várom,hogy pótolhassam.
3.
3.
Ooorky
X-2-vel akarták megmenteni anno a Square-t...
Egyetlen célja az volt, hogy minimális munkával (szörnyek 99%-ának újrahasznosítása), pénzt zsebeljenek be.
Ez annyira bejött, hogy néhány hónappal később csőd, majd felvásárolta őket a konkurens (Dragon Quest széria) Enix.
2.
2.
azureknight0715
A final fantasy X-2 a rész sárba tiprása volt. Amiylen jó volt az alap játéknak a sztorija úgy sikerült ezzel a folytatással elcseszniük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...